2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Aynı ağrı bende de war sağ taraf ağrıo kasık ağrısı gibi bisey allahm hepimzn yardmcısı olsun sağlkla doğuralm heryn yeni bisi cıkıyo :KK43:

Gece dönerken bi ağrı girdi döndüm kaldım resmen :( bi de bacağıma vuruyo şimdi de romatizma gibi sızlıyor resmen off eşimde normal vücüt hormonlar sonuçta Bebek var yani diyo ama Bn de tedirgin okuyorum ister istemez ya :( Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah ya

Bu arada kızlar Facebook da karşıma be çıktı :) tesadüf

http://m.anneyasam.net/Anne-Yasam-F...iminda-bilinmesi-gerekenler/5/5/5/5/2626/2/0#

Kiyamam o bi kosede kipirdamadan yatio koca yatakta ben 4yastikla mucadele ediyorum:))))
Bnde ayniyim bacagimin arasina bir tane aliyorum arkama bir tane ayagimin altina bir tane aliyorum yatis pozisyonunu ayarlayana kadar yarim saat gecio yatagin nerdeyse her tarafini kapliyorum normaldede deli yatardim simdi tam zivanadan ciktim
Esim yazik yatagin kenarinda dusmemek icin mucadele veriyor :KK53:

Kızlar gunaydın hepınıze aklıma bısey takıldı bebegın alısverısını nerdeyse tamamladım 0-3 ay 5-6 takım ve 0-6 ay da 5 takım almısımdır suslu falan 6-7 de olabılır :) yani su saatten sonra baska kucuk kıyafet almıcamda 0-3 aylık yada 0-6 aylık arasında cok az fark oluyo ya gıydıremezsem hemen buyurse napcam :( siz nasıl alıyosunuz artık alırsam 1 yaşa gore alıcam

IMG_2664.webp
Kızlar gunaydın hepınıze aklıma bısey takıldı bebegın alısverısını nerdeyse tamamladım 0-3 ay 5-6 takım ve 0-6 ay da 5 takım almısımdır suslu falan 6-7 de olabılır :) yani su saatten sonra baska kucuk kıyafet almıcamda 0-3 aylık yada 0-6 aylık arasında cok az fark oluyo ya gıydıremezsem hemen buyurse napcam :KK43: siz nasıl alıyosunuz artık alırsam 1 yaşa gore alıcam
Cnm biz biraz acaleciyiz herhalde Bn de bitirdim sayılır ama kendimi durduramıyorum kayın validem artık almayalım felan dedi çok oldu galiba dedi ama bi kaç tane daha alt üst takım olcam en çok onlar lazım oluyomuş.. biz annemle sadece 0-3 bakmadık Bnm resmen 12-18 bile eşyam var şuan uygun buldukça almışız :D bnde bi liste var işte kaba taslak yazım

Geldi şimdi aventler, çok tatlı ama bi tecrübem yok yenidoğana olur mu olmaz mı :KK70: Anneme danışırım artık. Silikon bu evet. Kauçuk neden daha iyiymiş ? Genelde hep silikon uçlu biberonlar ve emzikler.
Bebek icin en sagliklisi kaucukmus ama onun da rengi fln kotu iste cirkin bi emzik:) sanirim ben de silikon alirim

Eki Görüntüle 1911271
Cnm biz biraz acaleciyiz herhalde Bn de bitirdim sayılır ama kendimi durduramıyorum kayın validem artık almayalım felan dedi çok oldu galiba dedi ama bi kaç tane daha alt üst takım olcam en çok onlar lazım oluyomuş.. biz annemle sadece 0-3 bakmadık Bnm resmen 12-18 bile eşyam var şuan uygun buldukça almışız :KK70: bnde bi liste var işte kaba taslak yazım
Listenle hemen hemen aynı almısım benımde bakım urunleri kaldı gogus kalkanı sebamed urunleri alcam 12 aylıklarıda lcw dan bakıcam cok guzel seyler varmıs ben suslu takımları 6 ay9 ay ve 3 ay aldım goz kararı panco yelek takımlı falan suslu puslu kız bebek oldugu için birde kulotlu corapları kaldı usurmus ılk zamanlar onlarıda alcam sonra buyuk lef kaldı banada herkes alma dıyo ama ben takmıyorum tabı kucuk mu aldım cok bılmıyorum bı tane hastane cıkısı pierrre cardın aldım cok guzel bıtanede 5 li aldım eve gelınce gıyer dıye daha uygun baskada hep alt ust takım aldım 3-4 tanede tulumu var hergunde aynı seyı gıydırmeyız mis koksun bebeklerimiz :)

Eki Görüntüle 1911271
Cnm biz biraz acaleciyiz herhalde Bn de bitirdim sayılır ama kendimi durduramıyorum kayın validem artık almayalım felan dedi çok oldu galiba dedi ama bi kaç tane daha alt üst takım olcam en çok onlar lazım oluyomuş.. biz annemle sadece 0-3 bakmadık Bnm resmen 12-18 bile eşyam var şuan uygun buldukça almışız :KK70: bnde bi liste var işte kaba taslak yazım
Canim sut saklama poseti de ekle listene.
C ciarasisi senin aldiklarin ideal cnm yeterli bence. Yelek corap fln al. Penye bebe battaniyesini unutma bide 4 5 tane olsun. Cok batiyo. Alt acma icin de hazirlar var su gecirmeyen ondan alin. Bebek bezi markalari satiyor onu uygun fiyata.

Eki Görüntüle 1911271
Listenle hemen hemen aynı almısım benımde bakım urunleri kaldı gogus kalkanı sebamed urunleri alcam 12 aylıklarıda lcw dan bakıcam cok guzel seyler varmıs ben suslu takımları 6 ay9 ay ve 3 ay aldım goz kararı panco yelek takımlı falan suslu puslu kız bebek oldugu için birde kulotlu corapları kaldı usurmus ılk zamanlar onlarıda alcam sonra buyuk lef kaldı banada herkes alma dıyo ama ben takmıyorum tabı kucuk mu aldım cok bılmıyorum bı tane hastane cıkısı pierrre cardın aldım cok guzel bıtanede 5 li aldım eve gelınce gıyer dıye daha uygun baskada hep alt ust takım aldım 3-4 tanede tulumu var hergunde aynı seyı gıydırmeyız mis koksun bebeklerimiz :)

Ayy ben daha alisverise baslamadim bile kizlar 32den sonra fln alirim diyorum:)
Tecrube de var ne alacagimi iyi bildigimden belki de rahatim boyle:))

C ciarasisi senin aldiklarin ideal cnm yeterli bence. Yelek corap fln al. Penye bebe battaniyesini unutma bide 4 5 tane olsun. Cok batiyo. Alt acma icin de hazirlar var su gecirmeyen ondan alin. Bebek bezi markalari satiyor onu uygun fiyata.
Alt acma bıtane pofuduk aldım suslu olsun diye e bebekte ınce alt bezleri var kullan at paket ondanda alcam battanıye ince olarak 3 tane aldım 2 tane de alırsam yeterlı galıba kıyafet renklerine uygun aldım onlarıda sırt terbezi agız mendılleri bıberonlar falan hepsi tamam bı corap ve bı ıkı yelek alırsam tamamdır sanırım ilk olunca zorlanıyo insan :) sut saklama posetı gogus kalkanı falan hepsi e bebekte sepetımde duruyo sebamed urunleriyle ama arkadas burda uzerınde bı sene suresi oldugu yazılmıs dedi hep buyuk ebatları ekledim sebamed acaba kucukmu alsam diyorum saol canım buarada sen tecrubelısın :)

Aynen cnm yelek panço felan alcam hırka bi de 0-3 ay için aslında böyle düşününce temel şeyler almışım ama işte hırkası felan alınmadı daha ilk aylar için bi de dediğin gibi kilotlu çorap felan almak lazım off duramıcam alcam yine :D Haha aman yaa ilk olunca bi de ayrı heves oluyo tabii
ruzigarr ruzigarr cnm liste de var süt saklama torbası ama Bn daha o kısma geçmedim inşallah bi dahaki ay da o kısmı halletcem ay ay bütçeyi sarsmadan almak niyetindeyim çünkü kredi kartı kullanmak istemiyorum bi anda almıyorum hepsini :)

Kızlar dün büyük uğraşlar sonucu odamızı sipraiş ettik 10gç gün sonra geliyo ama bitmiyo şimdi de duvar kağıdı avize halı süslemeler nasıl olck bilmiyorum

Hayırlı olsun canim foto var mi almak isteyenlere fikir olur. Bende duvar kagidi tek duvara düşünüyorum ama giysi dolabim var cocuk odasinda iste sorun o hali ise cok ufak alicam alerji acisindan o ayrintilar en son insallah

Bezmialem de renkli ultrason planlıyorum eşime izin verirlermi sizce ?çok istiyorum oda heyecanlı

Kızlar birşey sorucam sizede böyle oluyomu 1 haftadır falan karnımın dış tarafına değilde sanki iç taraflarına vurur gibi içimde bisi patlıyo gbi böle içim sarsılır bi anlık garip bisi s..s ters mi dönmüştür

Bebe battaniyesi ne aldınız acaba 4-5 tane mi almak gerekiyor :KK58:

Eki Görüntüle 1911271
Liste süper ya paylaşmısınız teşekkürler bizede fikir oluyor :KK16: ben de ufaktan zıbın aldım banyo takımı termometre nevresim falan aldım şimdi park yatak yada beşik araştırıyorum :KK66: daha başlardayım yani :KK28:

Liste süper ya paylaşmısınız teşekkürler bizede fikir oluyor :KK16: ben de ufaktan zıbın aldım banyo takımı termometre nevresim falan aldım şimdi park yatak yada beşik araştırıyorum :KK66: daha başlardayım yani :KK28:

Cnm listenin temiz hali İdil bebe ye gidersen var Bn de ordan aldım üstüne yazıyorum :) çok keyifli ya her baktığım ve aldığım şeyden büyük keyif alıyorum :) çok şükür bugünlerimize Rabbim kullanmayı da nasip etsin inşallah

Back
X