2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Merhaba kızlar bende hayırlısıyla kasım 2017 de doğum yapacağım henüz yeni başladım alışverişe ilk başta bi cinsiyet belirsizliği yaşadık önce erkek dediler sonra kız emin olmayı bekledik detaylıda en son kız dediler inşallah değişmez artık beşik ve yatak aldık henüz nevresim almadım siz nevresim lastikli çarşaf Alez filan nerelerden aldiniz

Bende hep beyaz bakıyorum mümkünse ayıcıksız maymuncuksuz.. Pek bulamıyorum, sen nasıl bişi aldın cnm?
canım ben daha fırsat bulup alamadım bir şey ama kayınvalidem falan almış saolsun. aralarında bu tarz şeyler olmadığına sevindim hatta görünce ben poposu ayıcıklı alt takımları çok seviyorum

canım ben daha fırsat bulup alamadım bir şey ama kayınvalidem falan almış saolsun. aralarında bu tarz şeyler olmadığına sevindim hatta görünce ben poposu ayıcıklı alt takımları çok seviyorum
Carters ın öle genelde onlarda da hiç beden kalmamış. Biberon aldınız mı? Tırnak bakım seti fln hangi marka aldınız?

Carters ın öle genelde onlarda da hiç beden kalmamış. Biberon aldınız mı? Tırnak bakım seti fln hangi marka aldınız?

biberonu philips avent markadan aldım yenidoğan boyu. biri cam, biri cam olmayan pp yazan malzemeden. araştırdım herkes memnun kalmış. biri de medela calma marka biberon tavisye etti ama onun parçalarını çok rahat bulabileceğimi sanmıyorum ondan en genel kullanılan ve memnun kalınan philips'i tercih ettim. temizleme fırçasını filan da aynı markadan aldım. emziklerini de.
tırnak bakım setini de chicco marka aldım. 4'lü seti var minik çantasında çok şeker.

Bende bir tane philips avent cam aldım fakat gazlı bebeklerde en iyi çözüm Dr. Brown diyolar, diğerini de ondan mı alsam diye düşündüm.

philips avent pp biberonundan aldım canım tırnak bakım seti daha almadım biraz araştıracağım bir normal bildiğiniz terzi makası tarzı olanlar var birde bizim tırnaklarımızı kestiğimiz tarz olanlar hangisi daha kullanışlı araştırdıktan sonra bakacağım. sahte emzik aldım sootie emziklerden, alından ateş ölçer aldım braun marka, banyo için kova maşrapa file aldım şimdilik aldıklarım bunlar. birde bebek bakım setleri var onları dalin mi johnson's baby mi yoksa başka marka mı alayım ona karar veremedim.

tırnak makaslarına açıklık getireyim diye foto ekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…