- 20 Mayıs 2010
- 253
- 187
- 303
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
bence erkek çocuğu için zatenBuna bayıldım erkek çoçugu için olurmu ya çok tatlı
Ben aynısını aldım oğluma. Çok tatlı olucak benceBuna bayıldım erkek çoçugu için olurmu ya çok tatlı
ben bu tarz şeyleri sevmiyorum pek kendimden düşünüyorum annemin beni bu tarz bir şeyin içine sokmasını istemezdimbence erkek çocuğu için zaten
çok güzeller canım oğlunla birlikte güzel günlerde kullanın inşallahEki Görüntüle 2025316 Eki Görüntüle 2025317 Eki Görüntüle 2025318 Eki Görüntüle 2025320 Bugünkü alışverişimi paylaşayım kızlar. Pijama gecelik setinin ekru rengini aldım
Bende alacam ya çok tatlı içinde bebeğimi düşündüm içim gitti bi anBen aynısını aldım oğluma. Çok tatlı olucak bence
Bende alacam ya çok tatlı içinde bebeğimi düşündüm içim gitti bi an
Ben en iyisi alayım paşama içimde kalacağına alayım arılısı Uğur böcekliside çok güzellerya çok tatlıı :) arılısı vardı bi de bunun onu da ben gözüme kestirmiştim :)
ben bu tarz şeyleri sevmiyorum pek kendimden düşünüyorum annemin beni bu tarz bir şeyin içine sokmasını istemezdim
canım ben daha fırsat bulup alamadım bir şey ama kayınvalidem falan almış saolsun. aralarında bu tarz şeyler olmadığına sevindim hatta görünceBende hep beyaz bakıyorum mümkünse ayıcıksız maymuncuksuz.. Pek bulamıyorum, sen nasıl bişi aldın cnm?
İnternette var fakat ebatları yazmıyor bulunduğum il de de carters yok ebatları nasip bakar misiniz güle güle kullanın sağlıcakla :)))
Carters ın öle genelde onlarda da hiç beden kalmamış. Biberon aldınız mı? Tırnak bakım seti fln hangi marka aldınız?canım ben daha fırsat bulup alamadım bir şey ama kayınvalidem falan almış saolsun. aralarında bu tarz şeyler olmadığına sevindim hatta görünceben poposu ayıcıklı alt takımları çok seviyorum
Carters ın öle genelde onlarda da hiç beden kalmamış. Biberon aldınız mı? Tırnak bakım seti fln hangi marka aldınız?
biberonu philips avent markadan aldım yenidoğan boyu. biri cam, biri cam olmayan pp yazan malzemeden. araştırdım herkes memnun kalmış. biri de medela calma marka biberon tavisye etti ama onun parçalarını çok rahat bulabileceğimi sanmıyorum ondan en genel kullanılan ve memnun kalınan philips'i tercih ettim. temizleme fırçasını filan da aynı markadan aldım. emziklerini de.
tırnak bakım setini de chicco marka aldım. 4'lü seti var minik çantasında çok şeker.
philips avent pp biberonundan aldım canım tırnak bakım seti daha almadım biraz araştıracağım bir normal bildiğiniz terzi makası tarzı olanlar var birde bizim tırnaklarımızı kestiğimiz tarz olanlar hangisi daha kullanışlı araştırdıktan sonra bakacağım. sahte emzik aldım sootie emziklerden, alından ateş ölçer aldım braun marka, banyo için kova maşrapa file aldım şimdilik aldıklarım bunlar. birde bebek bakım setleri var onları dalin mi johnson's baby mi yoksa başka marka mı alayım ona karar veremedim.Carters ın öle genelde onlarda da hiç beden kalmamış. Biberon aldınız mı? Tırnak bakım seti fln hangi marka aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?