- Konu Sahibi bir garip oblomov
Tesekkurler linens aklıma gelmemişti avm ye gittiğimde bakayım yorumlarınız icin tekrar tesekkurler simdi baktım internetten linense kundak diye yazmışlar o banyo havlusu o zaman dediginiz gibi fiyatı 90tl gidip bakmak lazimCarters ve zara home bebek havlularını kullandım oğlumda. Ben memnunum ikisinden de.
Şimdi kızıma linensten bi hediye set geldi. Havlusu yumuşacık, bayıldım dokusuna. Henüz yıkamadım ama, yani yıkanınca sertleşir mi bilemedim.
Bu arada carters için de zara home için de indirim takip edebilirsin. Evet biraz pahalılar ama indirim zamanı biraz düşüyor fiyatları. Zara home mağazaları tekil çalışıyor, yani mağazaya numaranı bırakıyorsun kampanya dönemlerinde arayıp haber veriyorlar. Carters için de sitesinde daha fazla kampanya oluyor, üye olursan kampanyaları mail alabilirsin :) bazen günlük hatta yanılmıyorsam bir keresinde birkaç saatlik kampanyaya denk gelmiştim :) linenste de şimdi bana gelen sete baktım da kampanyaya girmiş, 90tl diyor. İçerisinde başlıklı banyo havlusu, önlüğü, havlu ağız mendili ve alt değiştirme süngeri bulunuyor.
Son düzenleme: