• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Carters ve zara home bebek havlularını kullandım oğlumda. Ben memnunum ikisinden de.
Şimdi kızıma linensten bi hediye set geldi. Havlusu yumuşacık, bayıldım dokusuna. Henüz yıkamadım ama, yani yıkanınca sertleşir mi bilemedim.

Bu arada carters için de zara home için de indirim takip edebilirsin. Evet biraz pahalılar ama indirim zamanı biraz düşüyor fiyatları. Zara home mağazaları tekil çalışıyor, yani mağazaya numaranı bırakıyorsun kampanya dönemlerinde arayıp haber veriyorlar. Carters için de sitesinde daha fazla kampanya oluyor, üye olursan kampanyaları mail alabilirsin :) bazen günlük hatta yanılmıyorsam bir keresinde birkaç saatlik kampanyaya denk gelmiştim :) linenste de şimdi bana gelen sete baktım da kampanyaya girmiş, 90tl diyor. İçerisinde başlıklı banyo havlusu, önlüğü, havlu ağız mendili ve alt değiştirme süngeri bulunuyor.
Tesekkurler linens aklıma gelmemişti avm ye gittiğimde bakayım yorumlarınız icin tekrar tesekkurler simdi baktım internetten linense kundak diye yazmışlar o banyo havlusu o zaman dediginiz gibi fiyatı 90tl gidip bakmak lazim

Son düzenleme:
Carters ve zara home bebek havlularını kullandım oğlumda. Ben memnunum ikisinden de.
Şimdi kızıma linensten bi hediye set geldi. Havlusu yumuşacık, bayıldım dokusuna. Henüz yıkamadım ama, yani yıkanınca sertleşir mi bilemedim.

Bu arada carters için de zara home için de indirim takip edebilirsin. Evet biraz pahalılar ama indirim zamanı biraz düşüyor fiyatları. Zara home mağazaları tekil çalışıyor, yani mağazaya numaranı bırakıyorsun kampanya dönemlerinde arayıp haber veriyorlar. Carters için de sitesinde daha fazla kampanya oluyor, üye olursan kampanyaları mail alabilirsin :) bazen günlük hatta yanılmıyorsam bir keresinde birkaç saatlik kampanyaya denk gelmiştim :) linenste de şimdi bana gelen sete baktım da kampanyaya girmiş, 90tl diyor. İçerisinde başlıklı banyo havlusu, önlüğü, havlu ağız mendili ve alt değiştirme süngeri bulunuyor.
Dediğiniz gibi carters ürünleri diğer ürünlere göre fark atıyor bizde herseyimizi carters den aldık herkesede öneririm kızlar

Kızlar e- bebekte gördümde fiyatta iyi, menşei çin ama görüntü cok iyi nasıldır acaba:işsiz:

Eklentiler

• IMG_5358.PNG
    IMG_5358.PNG
    171 KB · Görüntüleme: 111
Bende bugün biberon bebek bezi beşik hastane çıkışı falan baktım.kendime hastanede giymek için basit bisey almayı düşünüyorum onlara baktım.ilk bebiste hastanede giydigim pijamaları bir daha giyememistim o yüzden eve iyi biseyler almayı düşünüyorum.nerden başlayacağımı bilemedim baya alınacak bisey var.biraz daha bekleyeyim diyordum hep ama yetistiremeyecegim daha sonra başlarsam

Bebek icin banyo havlusu hangi marka aldınız ben bugün biraz dolaştım almak icin ama kararsiz kaldım sanki hiç biri yumuşak değilmiş gibi geldi

canım ben ilk müslin bez alacağım ondan sonra modelini beğendiğim bir havlu bornoz. bence şimdikli havlular suyu adam akıllı çekmiyor ayrıca havlu ıslak oldu mu odasına bebeği götürene kadar ya da kurulayıp üstünü giydirene kadar üşüme ihtimali var. ilk müslin bezle silersek daha güzel kuruluyor müslin bez mucize gibi. aklında olsun kuruladıktan sonra havluya sarıp odaya götürebilirsin ya da havlu altındayken altını bağlayabilirsin.

canım ben ilk müslin bez alacağım ondan sonra modelini beğendiğim bir havlu bornoz. bence şimdikli havlular suyu adam akıllı çekmiyor ayrıca havlu ıslak oldu mu odasına bebeği götürene kadar ya da kurulayıp üstünü giydirene kadar üşüme ihtimali var. ilk müslin bezle silersek daha güzel kuruluyor müslin bez mucize gibi. aklında olsun kuruladıktan sonra havluya sarıp odaya götürebilirsin ya da havlu altındayken altını bağlayabilirsin.
Muslin bez aklıma gelmemişti dediğin olabilir fikir icin twsekkurler

Kizlar dogum icin geceliklerde ozellikle fotograf cekiminde kullanacaklarinizda saten mi penye mi tercih ettiniz

rica ederim canım müslin bez hem ucuz hem kullanım alanı çok fazla yani dünya para verip havlu almaya hiç gerek yok bence.

Chicco'nun bir havlusunu aldım. Baş kısmının da olduğu ön yüzü iki kat yani havlunun üzerinde bir de müslin beze benzer fakat daha kalın bir bez var. Gördünüz mü hiç bilginiz var mı, kullanışlı mı acaba iade mi edeyim dedim kalınlığından ötürü?

Chicco'nun bir havlusunu aldım. Baş kısmının da olduğu ön yüzü iki kat yani havlunun üzerinde bir de müslin beze benzer fakat daha kalın bir bez var. Gördünüz mü hiç bilginiz var mı, kullanışlı mı acaba iade mi edeyim dedim kalınlığından ötürü?
canım hiç görmedim o nedenle yorum yapamayacağım ama müslin bez varsa iyidir diye düşünüyorum

Kizlar bir de donenwce tavsiyesi soracagim size.daha onceki bebeklerinde kullanmis olanlar ya da simdi alacak olanlar hangi marka model aldiniz.internetten siparis verecegim ama muzikli olanlarin sesleri nasildir diye tereddut ediyorum kullnana varsa yorum rica edicem :)

Hazır müslinden konu geçmişken mothercare de 12 li müslin var. 60x60 cm. 70 TL. Bana çok uygun geldi. Kullanan bilen var mı kalitesini.:KK16:

İnternette var fakat ebatları yazmıyor bulunduğum il de de carters yok ebatları nasip bakar misiniz güle güle kullanın sağlıcakla :)))

çok teşekkürler hepimiz sağlıkla kullanalım inşallah. tamam akşam eve gidince ölçülerini alıp mesaj yollayacağım, alarmımı kuruyorum unutmayayım diye :)

Back