- 12 Mart 2017
- 553
- 382
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.961
Canım ben aranıza yeni katıldım ama henüz sonuçlarımı Dr a göstermedim.Yarın Dr a gidicem..bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsam benide eklersin:)Aramiza yeni katilan bayanlar 1. Sayfadaki tabloya gore bilgilerinizj verin sizleri de ekleyeyim
Seni rahatsiz eden bir koku mu canim. Yani bozuk balik kokusu gibi mi?
Canım benimde çok erken ama bir kaç gündür krem rengi bir akıntı var ama çok değil. ..kokusu var sanki ama hafif bir koku kötü değil .
Bu arada Bursali misin canım?
Bende Bursaliyim canım ama senelerdir gurbetteyimEVET CANIM bursa nilüferde işyerim osmangazide oturuyorum koku böyle tuvalette kötü gibi
yasemin1984 benim doktorum su icin bol bol dedu o koku icin ben dediğini yaptım gecti su an elimde sise ile dolaşıyorum hatta abarttık
İs yerinde masada 1,5litrelkk su koydum
Bende Bursaliyim canım ama senelerdir gurbetteyim
Hemşehrim için şöyle bir yazı buldum aynen aktariyorum:)
Gebelikte vücudunuzda östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Hamilelikte en önemli belirtiler arasında vajinal akıntı ilk sıralardadır.. Bu dönemde yumurtalıkların daha aktif olarak çalışması ve bebeğin rahimde her geçen gün büyümesine bağlı olarak vajinal akıntılar olacaktır. Fakat gebelikte akıntı rengi ve kokusu olası mantar enfeksiyonlarına da işaret verebilir. Gebelik esnasında oluşan akıntı rengi şeffaf ve kokusuz olmalıdır. Kaşıntı veya rahatsız bir kokuyla beraber oluşan akıntılar için mutlaka kadın doğum doktoruna belirtilmeli ve hekim tarafından önerilen ilaçları kullanmalıdır. Hamilelikte kanamanın yanı sıra, vajinadan beyaz kıvamlı bir sıvı aktığını fark edebilirsiniz. Bunun nedeni rahim duvarlarınızın kalınlaşması ve vajinanızdaki hücrelerin büyümesidir. Bu akıntı gebeliğiniz süresinde devam edebilir. Genellikle zararsızdır ve tedavi gerektirmez. Eğer bu akıntı kötü kokuyorsa ve yanma - kaşınma hissi oluşturuyorsa doktorunuza başvurun. Vajinal bir enfeksiyon geçiriyor olabilirsiniz.
Sağol canım benim aminGözün aydın canım. ..Darısı başımıza :)
Bin sagsağlıcakla hayırla kucağına alırsın canım benim bol bol dinlen çalışılıyor musunHanimlar kagida zaman zaman gelen kahverengi leke oluyor hala ancak cok sukur kese normal. Bebek gorunuyor hatta supheli de olsa kalp atisi var dedi dr. Dinletti. Derinden derinden duydum. Supheli demesinin nedeni kalp atisi 100 mus bebegimin. Haftayla uyumlu dedi. Cunku 5+5 im daha. Yani 6. Haftanin icindeyim. 7.haftada gumbur gumbur duymamiz lazim dedi. Lekelenme kana bile olsa biz usg takibiyle bebege bakicaz dedi. Progestana basladim. Sukurler olsun ki ufak da olsa bir asamayi daha gectik...
Hamilelikte mantar oluşuyor diye korktum bende doktoruma söyledim mantar mi oldum yoksa diye su dedu sadece Şen'de su iç ciddi faydasını göreceksin canjm rahat olDR ARAMAMA gerek yok o zaman bugün dr kanama falan olursa gelirsin demişti bi kaç gün su içmemeyi abartayım geçer inşallah
canım 15 gün sonra gel dedi bana ve ayın 29una randevu aldım ben. valla burda doğum tarihi 13.11 gösteriyor ultrason çıktısında 11.11 diyor daha çok değişir bu ama üç aşağı beş yukarı aynı tarihlerde olurCanm doktor sana damı mart sonu nısan bası gel dedı bebısı gormek ıcın banada aynısını dedı senınle ovulasyon gunumuz arasında bı gun fark var dogumumuzda aynı olur muhtemelen
Calisiyorum canim bugun ve yarin icin rapor aldim.R
Bin sagsağlıcakla hayırla kucağına alırsın canım benim bol bol dinlen çalışılıyor musun
kaşıntı yoksa bol bol su iç suyla atarsın kaşıntım varsa yarım litrelik su şişesine önceden kaynatıp soğuttugun suyu koy bir yemek kaşığı da sirke koy taharetlenirken bu suyu kullan kaşıntının da geçtiğini göreceksinEVET CANIM ÇOK YOĞUN DEĞİL AMA RAHATSIZ EDİCİ Bİ KOKU
Evet bana da ıkı hafya sonra gel dedı.ıns sagsaglım dogsunlar da nasıl sa gelırler ıkı gun once veya sonracanım 15 gün sonra gel dedi bana ve ayın 29una randevu aldım ben. valla burda doğum tarihi 13.11 gösteriyor ultrason çıktısında 11.11 diyor daha çok değişir bu ama üç aşağı beş yukarı aynı tarihlerde olur
İÇİYORUM CANIM AKŞAMA ÇAMAŞIRLARIMIDA ÜTÜLEYEYİM günlük ped taktım bakalım hijyenik olsun diyeyasemin1984 canim sen bol bol su ic. Camasirini temiz ve kuru tut. Hatta usenmezsen sicak sicak utulede giy. Eger kasinti yanma varsa enfeksiyon belirtisidir ve tehlikelidir. Gecmezse doktora gorun.
kaşıntı yoksa bol bol su iç suyla atarsın kaşıntım varsa yarım litrelik su şişesine önceden kaynatıp soğuttugun suyu koy bir yemek kaşığı da sirke koy taharetlenirken bu suyu kullan kaşıntının da geçtiğini göreceksin
Cok şükür iyiyim ben de canim. 1 haftan kalmis ben de sali aksam gidicem nasipse.İyiyim canım sağol sen nasılsın 24 mart canım
iyidir inşallah canım güzel haberlerle gel inşallahMrhb kızlar takip edemedim bir kaç gündür kanamam vardı azar azar dün biraz fazlalaştı yarın ultrasyona gircem umarım bebeğim iyidir benimledir