- 28 Nisan 2015
- 119
- 107
- 38
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.981
İnşallh canmiyidir inşallah canım güzel haberlerle gel inşallah
benim göbeğimde büyüdü kızlar@YaKaMoZz-z Nasilsin canim hersey yolunda mi. Ikinci diye acaba cok mu buyuyecek bizim bu gobusler.bana suan baya buyumus geliyoda kizimda neredeyse 3 aylıkken boyleydi .
Ceyda duvencinin hafta hafta videolari var. Orda doktor soyluyodu ikinci gebeliklerde karin daha cok buyurmus kaslar gevsedigi icin
çok sevindim canımKızlaaaaaarrrr! Çıkıyorum hastaneden çok şükür, doktor baktı kesemizi gördük tekrardan,kanama alanı da geçmişhaftaya kalp atışı için gelirsin dedi, bi tane de fitil yazdı onu kullanıcam.. Allah'ım inşallah böyle devam eder, şu an mutluluktan uçuyorum
canım sadece imom kullanıyorumRECES Canim bisey daha sorucam sana. Doktorum bana sadece imom yazdi. Bende ona demir ilacim ve folik asiti aldigimi ve kullanmaya başladıgimi soylemistim. O da bana dedi ki kendi ilacini birak bu yazacaklarimi kullan. Kafami karisti benim. Folik asiti de mi birakip sadece imomla devam edecem ben ya. Aen imomla beraber baska ne iciyon
İnşallh canmşimdi eşimi aradım kanama fazlalaştı randevu alıp acile gitçem ne olur kızlar dua edin stres yapmak istemiyorum ama elimde değil
Allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz canim kasma kendini stres yapmaİnşallh canmşimdi eşimi aradım kanama fazlalaştı randevu alıp acile gitçem ne olur kızlar dua edin stres yapmak istemiyorum ama elimde değil
benim göbeğimde büyüdü kızlar@YaKaMoZz-z Nasilsin canim hersey yolunda mi. Ikinci diye acaba cok mu buyuyecek bizim bu gobusler.bana suan baya buyumus geliyoda kizimda neredeyse 3 aylıkken boyleydi .
Ceyda duvencinin hafta hafta videolari var. Orda doktor soyluyodu ikinci gebeliklerde karin daha cok buyurmus kaslar gevsedigi icin
çok sevindim canımKızlaaaaaarrrr! Çıkıyorum hastaneden çok şükür, doktor baktı kesemizi gördük tekrardan,kanama alanı da geçmişhaftaya kalp atışı için gelirsin dedi, bi tane de fitil yazdı onu kullanıcam.. Allah'ım inşallah böyle devam eder, şu an mutluluktan uçuyorum
canım sadece imom kullanıyorumRECES Canim bisey daha sorucam sana. Doktorum bana sadece imom yazdi. Bende ona demir ilacim ve folik asiti aldigimi ve kullanmaya başladıgimi soylemistim. O da bana dedi ki kendi ilacini birak bu yazacaklarimi kullan. Kafami karisti benim. Folik asiti de mi birakip sadece imomla devam edecem ben ya. Aen imomla beraber baska ne iciyon
Ben de çalışıyorum canim. Bugün işte acillik olunca eve geldim yatıyorum şimdi yarında dersim yok çok şükürCalisiyorum canim bugun ve yarin icin rapor aldim.
Hamileligin ilk 3 ayinda folik asit alinmali diye biliyorum canim sen yine de arastir istersen daha once ne kadar aldinBu arada midemi çok bulandırdığı için folik asit içemediğimi söyledim doktora sorun değil bu zamana kadar içmişsin zaten yeterli olur dedi. Yorgunluk ve halsizlik için de bir vitamin verdi eğer bulantını artırırsa içmezsin dedi.
Tebrik ederim canim guzel bir rakam :))Kızlar müjdeeeeeeeeee 332 çıktı sonuç a09 dan 332 ye çıktı. Adetimden 2 gün geçti sizce durum nasıl?
Canim insallah sorunsuz donersin stres yapma adet oldugun gibi cok mu geliyorİnşallh canmşimdi eşimi aradım kanama fazlalaştı randevu alıp acile gitçem ne olur kızlar dua edin stres yapmak istemiyorum ama elimde değil
Yok degil canm azar azar çoğaldı daha önce düşük yaptım 6 ay önce ozaman da böyle oldu ama ozaman hamile olduğumu bilmiyordum umarım rabbim nasip ederHamileligin ilk 3 ayinda folik asit alinmali diye biliyorum canim sen yine de arastir istersen daha once ne kadar aldin
Tebrik ederim canim guzel bir rakam :))
Canim insallah sorunsuz donersin stres yapma adet oldugun gibi cok mu geliyor
Insallah canim kotuyu aklina getirme sen surekli yat dinlen ayaga kalkma insallah rabbim yardim eder.Yok degil canm azar azar çoğaldı daha önce düşük yaptım 6 ay önce ozaman da böyle oldu ama ozaman hamile olduğumu bilmiyordum umarım rabbim nasip eder
İnşallh çok saol ama 16 aylık oğlum var durmuyor sürekli peşindeyim o uyursa dinleniyorumInsallah canim kotuyu aklina getirme sen surekli yat dinlen ayaga kalkma insallah rabbim yardim eder.
Arkadaşım lütfen sakinliğini koru.. Bak ben dün kese görmeye gittim birden kanamam oldu ve yatış verdi doktor.. Serumdu igneydi derken çok şükür bugün taburcu oldum.. İnşallah sen de öyle kısa bi tedaviyle toparlarsın.. Ben de dün tutamadım kendimi ağladım, inan ağlarken kendimi sıktım diye sırtıma bir ağrı girdi hala ağrıyo.. Şu an ne kadar yersizmiş diye düşünüyorum..İnşallh canmşimdi eşimi aradım kanama fazlalaştı randevu alıp acile gitçem ne olur kızlar dua edin stres yapmak istemiyorum ama elimde değil
Çok geçmiş olsun çok şükür evet stres etkiliyor ama aklımdan atamıyorum evham yapıyorum daha doğrusu korkuyorumArkadaşım lütfen sakinliğini koru.. Bak ben dün kese görmeye gittim birden kanamam oldu ve yatış verdi doktor.. Serumdu igneydi derken çok şükür bugün taburcu oldum.. İnşallah sen de öyle kısa bi tedaviyle toparlarsın.. Ben de dün tutamadım kendimi ağladım, inan ağlarken kendimi sıktım diye sırtıma bir ağrı girdi hala ağrıyo.. Şu an ne kadar yersizmiş diye düşünüyorum..
canım ben başladım bileKIZLAR ÇATLAK KREMİNİ NE ZAMAN KULLANMAYA BAŞLAMAK LAZIM
Canim tam zamanini bilmiyorum ama lierac markanin iyi oldugunu duydum. Sanirim 3.ay iyibariyle baslariz insallah.KIZLAR ÇATLAK KREMİNİ NE ZAMAN KULLANMAYA BAŞLAMAK LAZIM
canım ben başladım bile
Canim tam zamanini bilmiyorum ama lierac markanin iyi oldugunu duydum. Sanirim 3.ay iyibariyle baslariz insallah.