-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.921
canım geçmiş olsun. stres yapmamaya çalış astımı tetikliyor. civcivin rahat büyüsün içeride :)Evet canım lise den beri astım sıkıntım var üni 2 de yanımda ilaç taşımayı bırakmıştım çok iyiydi çok şükür çok nadır zorlaniyordum nefes darlığı çekiyordum. Sanırım biraz panik ve stres yaptım kramp da girince korktumm. Ama çok şükür ki civcivimin değeri artmış bu da herşeye değerdeğer artışı iyi dır dimi bugün 3. Gün 3 gün once 24 tu
Değerin gayet güzel, bence görünür benim 5+3te karindan göründü canim..adetin olacağı gün bakmıştım 226ydı ama tekrarlamadım testi.
Ceyda duvencinin hafta hafta videolari var. Orda doktor soyluyodu ikinci gebeliklerde karin daha cok buyurmus kaslar gevsedigi icinYaKaMoZz-z Nasilsin canim hersey yolunda mi. Ikinci diye acaba cok mu buyuyecek bizim bu gobusler. bana suan baya buyumus geliyoda kizimda neredeyse 3 aylıkken boyleydi .
inşallahhh :) seninki de hayırlı olsun.Değerin gayet güzel, bence görünür benim 5+3te karindan göründü canim..
Sinem nasil oldun hangi hastanedesin senDeğerin gayet güzel, bence görünür benim 5+3te karindan göründü canim..
Hadi hayırlısı canım bende bugun gidecem bakalım insallah bende duyarım kalp atısını da keseyi de ilk kez gidecem cok heyecanlıyım7. Haftadayım şuan cnm. Ama sata göre 8 olmam lazım diye öyle çıkıyor
Az önce doktordan geldim kalp atışını duyduk, şimdilik herşey normal
Buyusun buyusunde catlamasin.Ceyda duvencinin hafta hafta videolari var. Orda doktor soyluyodu ikinci gebeliklerde karin daha cok buyurmus kaslar gevsedigi icin
Amin canım çok sağol, maşallah Allah bağışlasıninşallahhh :) seninki de hayırlı olsun.
benim ikinci çocuğum olacak kısmetse. çok heyecanlıyım yine de :)
Hayirli olsun canim. Aynen birinci ikinci farketmiyor heyecanlandiriyo minik kalplerinşallahhh :) seninki de hayırlı olsun.
benim ikinci çocuğum olacak kısmetse. çok heyecanlıyım yine de :)
canım iki gün sonra eger iki katına cıkmıssa normal gebelik olmustur. bende tup bebek yaptım iki gun sonra yıne aynı yaptırdıgın yerde aynı saatte yaptır.insallah artmıstır canım. Hadi hakkınızda hayırlısıSelam hanımlar... 5 senedir çocuk istiyoruz. Nasip olmadı. Eşimin morgolojisi %2 ileri hareket %15idi ve bnde de PCOS vardı.
15 şubat son adet tarihim. 19 undan bailayarak günde 2 adet toplam 6 gün letu kullandım. 28 şubat ve 1 martta ilişki oldu.
14 mart saat 11 de kan verdim tam adet günümde yani 109.62 çıktı.
Kimyasal mı diye korkuyorum. İlk kez yaşadım hamilelik hissini. İştahım yok uykum var kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var. Dr.um crinone jel verdi. 2 gün ara ile beta hcg testi yap dedi. Şuan çok fenayım. Çok ama çok stresliyim. Sizden de 2 günde bi beta hcg istediler mi. Ve adet günü değeriniz neydi. Nolur cevapsız bırakmayın beni. Deli olacam.
Oyy masaAllah size. Ben de 15 gün sonra filan gitmeyi düşünüyorum inşallah keseyi kalp atışını görürüz o zamana 00CANIM BUGÜN 5+0 IM dr a gittim bugün keseyi net göremedi haftaya gel görürüz dedi ufacık bi şey gördük büyük ihtimal burda dedi kalbim duracaktı
Amiiiinnn canım insaAllah Rabbim hayırlısıyla devamını getirsin insaAllah sen kalp atışını gördün mügayet güzel artmış canım inşallah hep böyle devam eder
Normal canım benim adeti 1 gün geçince 102 ydi 4 gün sonra 1591 olduKızlar ilk beta hcg değeriniz neydi ve adetinizden kaç gün geçmişti. Bnmkisi adet günümde 109.62 idi. Normal midir bu değer
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin sabah erken kalkıyorum ve kahvaltı kmhazirlihorum ya sanırım omi zorluyor ama olundu bebis iyi olsun du annesi Dr olur duDikkat et kendine canim benim normalde midem bulanmıyordu hiç iki gündür bulantım var 6+5 oldum
Oyy masaAllah size. Ben de 15 gün sonra filan gitmeyi düşünüyorum inşallah keseyi kalp atışını görürüz o zamana 00
Benim de ilk değerim 111.6 cıkmıstı . ikinci yaptıgım da 231.6 cıktı. Doktorum tekrarlatmadı 15 gün sonra kese icin doktora git dedi bende bugun gidecem hayırlısıyla insallahKızlar ilk beta hcg değeriniz neydi ve adetinizden kaç gün geçmişti. Bnmkisi adet günümde 109.62 idi. Normal midir bu değer
yok canım daha yeni oluşuyor dedi mart sonu gibi tam olarak görmeye gideceğiz inşallahAmiiiinnn canım insaAllah Rabbim hayırlısıyla devamını getirsin insaAllah sen kalp atışını gördün mü
Aynen bende canimm dün mide bulantısı çok fena başladı bugünde baş donmem çok fazla düşüp bayılcak gibiyim bide işte olunca 2 kat zor oluyor allah kolaylık versin hepimizekızlar günaydın. alıntılayıp cevap yazamadıklarım çok teşekkür ederim darısı bekleyenlere olsun inşallah.
bir gün bir güne uymuyor bugün berbat kalktım hiç keyfim yok. perşembe cuma işyerin de en yoğun günler seyahatten pazarlamacılar geliyor curcuna oluyor şirkettesayfalar arası gezerken bile başım dönüyor. yeni gelen oldu mu liste için bilgi yazdıran oldu mu göremedim kusura bakmayın
canım geçmiş olsun. stres yapmamaya çalış astımı tetikliyor. civcivin rahat büyüsün içeride :)