- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 38
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.941
Hadi güzel haberler getir bizeyok canım daha yeni oluşuyor dedi mart sonu gibi tam olarak görmeye gideceğiz inşallah
InsaAllah canım. Ben okulda çok yoruluyorum akşamları bel ağrım oluyor bir de sabahları bulantı mİNŞALLAH CANIM ÇOK ŞÜKÜR Bİ ŞİKAYETLERİM BAŞLAMADI İNŞALLAH HEP BÖYLE GİDER
Canım benim zaten hep bi kilo problemim var belli dönemlerde hep diyetle geçiyor toparlarsam iyi ipin ucu kaçarsa fenaAnladım şekerim, hamilelik öncesi beslenmen nasildi? Mesela ekmek tüketimi falan?
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsınYaKaMoZz-z Nasilsin canim hersey yolunda mi. Ikinci diye acaba cok mu buyuyecek bizim bu gobusler. bana suan baya buyumus geliyoda kizimda neredeyse 3 aylıkken boyleydi .
Kızlaaaaaarrrr! Çıkıyorum hastaneden çok şükür, doktor baktı kesemizi gördük tekrardan,kanama alanı da geçmişhaftaya kalp atışı için gelirsin dedi, bi tane de fitil yazdı onu kullanıcam.. Allah'ım inşallah böyle devam eder, şu an mutluluktan uçuyorum
İnşallah görürsün canım çooookkk sağolHAYIRLI OLSUN CANIM HAFTAYA BENDE GÖRÜRÜM inşallah
Oluyo şekerim normalkızlar sizde akıntı oluyor mu benim çok açık sarı gibi ama kıvamlı değil su gibi oluyor normal mi sizce
Oluyor canim ama günde en az iki litre su ickızlar sizde akıntı oluyor mu benim çok açık sarı gibi ama kıvamlı değil su gibi oluyor normal mi sizce
Seni rahatsiz eden bir koku mu canim. Yani bozuk balik kokusu gibi mi?KOKULU OLMASI NORMAL Mİ sizce tedirgin oldum
Gözün aydın canım. ..Darısı başımıza :)Kızlaaaaaarrrr! Çıkıyorum hastaneden çok şükür, doktor baktı kesemizi gördük tekrardan,kanama alanı da geçmişhaftaya kalp atışı için gelirsin dedi, bi tane de fitil yazdı onu kullanıcam.. Allah'ım inşallah böyle devam eder, şu an mutluluktan uçuyorum
Canım benimde çok erken ama bir kaç gündür krem rengi bir akıntı var ama çok değil. ..kokusu var sanki ama hafif bir koku kötü değil .KOKULU OLMASI NORMAL Mİ sizce tedirgin oldum
Canm doktor sana damı mart sonu nısan bası gel dedı bebısı gormek ıcın banada aynısını dedı senınle ovulasyon gunumuz arasında bı gun fark var dogumumuzda aynı olur muhtemelenAramiza yeni katilan bayanlar 1. Sayfadaki tabloya gore bilgilerinizj verin sizleri de ekleyeyim