2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

evet canım ya mevsim sebzeleri yemek lazım ilk 3 ay dahada önemli bebişlerin gelişimi açısından

Anladım canım, Allah'a sığın ve dua et o zaman, Allah yardımcın olsun.. Ama gerçekten iyiyi düşün iyiyi çağır, inşallah güçlü bebişin sana sımsıkı sarılır.. sen de yurttaşındasın yani?

Slm kızlar nasılsınız
Akşam yemeğimi yedim biraz önce
3-4 haşlanmış patates, 2 küçük salatalık ve 3 kaşık yoğurtla salata yaptım sarımsaklı yağsız onu yedim bundan sonra sadece meyve yerim

Canin ben de zaten domates konservelerim var ondan 2 kasik cikarip yesillikle karisitiriyorum limonlayip peynirin yunurtanin yaninda yiyorum.

evet canım ya mevsim sebzeleri yemek lazım ilk 3 ay dahada önemli bebişlerin gelişimi açısından

aynen canım paylaşılan menülerde domatesi görünce yazmak istedim

tatlım erken değil mi akşam yemeği için keşke 6 gibi yeseydin acıkacaktım bu saatlerde ara öğün yap bence

ay benimde kaşıntım var kullansam mı acaba benim çatlamamam lazım bikini nasıl giyerim yoksa

Kendi yaptigimiz domates konserveleri canim. Yazdan yapiyoruz.
olsun canım kendi yaptığımız konserve de olsa turşuda olsa salçada olsa çok dikkat etmemiz gerekiyor ben süt teknikerliği okudum ama gıdanın her türlü konusunu gördük hem lisede hem üniversitede. kendi yaptığımız konserveleri turşuları testten geçirme imkanımız olmadığından içinde zararlı mikroorganizma üreyip üremediğini malesef bilemiyoruz. clostridium botulinum adlı mikroorganizma üremesi istenilen en son şeydir ama dediğim gibi evde yaptıklarımızı test edemediğimiz için biz hamilelerin uzak durmaları en doğrusu olur.yani istenildiği kadar hijyenik ortamda yapılmış olsun basınçlı tencerelerde kaynatılsın (ki bu aşama en fazla dikkat edilmesi gereken aşamadır. bir çok yapan kişi sadece kavanozun içini sıcak sıcak doldurup kapatır kaynatmak çok önemlidir) benim yine içime sinmiyor. o nedenle çok sevdiğim turşulara ev salçalarına veda edicem 9 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…