- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #2.001
KIZLAR ÇATLAK KREMİNİ NE ZAMAN KULLANMAYA BAŞLAMAK LAZIM
erken değil mi dahacanım ben başladım bile
bayanlar kahvaltılarınız da ve yemeklerinizde mevsim sebzesi dışında sebze kullanmayın örneğin domates ben organik diye satılanları bile almıyorum domates salatalık hala var yaz sebzesidir bunlar hatta dolmalık biber patlıcan gördükçe şok oluyorum
Tek cesit mi oluyor canim lierac? Mustelada iyiymis ama lierac daha iyi sanirim. Ben 3 ayi bitirmeden baslamam sanirim canim.BENDE LIERAC 200 ML SİPARİŞ VERDİM ilk gebeliğimde popomo sürmeyi unuttum sadece orası çatladı
bende lierac sipariş ettim başlarım 2 aylık olunca sanırım
Anladım canım, Allah'a sığın ve dua et o zaman, Allah yardımcın olsun.. Ama gerçekten iyiyi düşün iyiyi çağır, inşallah güçlü bebişin sana sımsıkı sarılır..Çok geçmiş olsun çok şükür evet stres etkiliyor ama aklımdan atamıyorum evham yapıyorum daha doğrusu korkuyorumburda sağlık sistemi çok farklı acil diye aradık hala hastaneden haber bekliyoruz ultrason için yarın için veriyorlar yatış serum yapmazlar sağlıksız bebek se düşer diyip yollarlar hakkımızda hayırlısı artık
erken değil mi daha
hayır canım erken değil çünkü göbek bölgemde kaşıntılar başladı.hem de deli gibi kaşınıyorumerken değil mi daha
Canin ben de zaten domates konservelerim var ondan 2 kasik cikarip yesillikle karisitiriyorum limonlayip peynirin yunurtanin yaninda yiyorum.bayanlar kahvaltılarınız da ve yemeklerinizde mevsim sebzesi dışında sebze kullanmayın örneğin domates ben organik diye satılanları bile almıyorum domates salatalık hala var yaz sebzesidir bunlar hatta dolmalık biber patlıcan gördükçe şok oluyorum
evet canım ya mevsim sebzeleri yemek lazım ilk 3 ay dahada önemli bebişlerin gelişimi açısından
Slm kızlar nasılsınız
Akşam yemeğimi yedim biraz önce
3-4 haşlanmış patates, 2 küçük salatalık ve 3 kaşık yoğurtla salata yaptım sarımsaklı yağsız onu yedim bundan sonra sadece meyve yerim
hayır canım erken değil çünkü göbek bölgemde kaşıntılar başladı.hem de deli gibi kaşınıyorum
ben ilk gebeliğimde mustela kullandım ve çok beğendim. doğum sonrasında da kızıma mustelanın ürünlerini kullandım. o yüzden bunda da mustela kullanıyorum
her türlü konservede yasak diyebiliyorumCanin ben de zaten domates konservelerim var ondan 2 kasik cikarip yesillikle karisitiriyorum limonlayip peynirin yunurtanin yaninda yiyorum.
Kendi yaptigimiz domates konserveleri canim. Yazdan yapiyoruz.her türlü konservede yasak diyebiliyorum
Normal canim 2 kat fazla artmis.Adetten 2 gün sonra için 332 beta hcg ii midir kızlar. İlk değer 109 idi adet günümde
Seninki kaç canım ?Normal canim 2 kat fazla artmis.
olsun canım kendi yaptığımız konserve de olsa turşuda olsa salçada olsa çok dikkat etmemiz gerekiyor ben süt teknikerliği okudum ama gıdanın her türlü konusunu gördük hem lisede hem üniversitede. kendi yaptığımız konserveleri turşuları testten geçirme imkanımız olmadığından içinde zararlı mikroorganizma üreyip üremediğini malesef bilemiyoruz. clostridium botulinum adlı mikroorganizma üremesi istenilen en son şeydir ama dediğim gibi evde yaptıklarımızı test edemediğimiz için biz hamilelerin uzak durmaları en doğrusu olur.yani istenildiği kadar hijyenik ortamda yapılmış olsun basınçlı tencerelerde kaynatılsın (ki bu aşama en fazla dikkat edilmesi gereken aşamadır. bir çok yapan kişi sadece kavanozun içini sıcak sıcak doldurup kapatır kaynatmak çok önemlidir) benim yine içime sinmiyor. o nedenle çok sevdiğim turşulara ev salçalarına veda edicem 9 ay boyuncaKendi yaptigimiz domates konserveleri canim. Yazdan yapiyoruz.
Canım nasılsın Rabbim seni ve bebeğini korusun inşallahİnşallh canmşimdi eşimi aradım kanama fazlalaştı randevu alıp acile gitçem ne olur kızlar dua edin stres yapmak istemiyorum ama elimde değil
Canim benim adetten 2 gun once 117 idi dün adet gunumdu 338e cikti. Ama kiyas yapma onemli olan 2 kat artis olmasi.Seninki kaç canım ?
canım istersen ilk sayfadaki tabloya göre tam ver bilgilerini hoşgeldin aramıza değerin çok güzel Hayırlısı olsun inşallahBeni de ekler misiniz tahmini doğum tarihi 22 kasım 2017