- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.601
Sıkışık gidince kalp atışı yada kese daha mi iyi belli oluyor (kendimi cahil gibi hissettim bir an) yarın benimde randevum var o yuzden merak ettimben o zaman sıkışık gideyim ne olur ne olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkışık gidince kalp atışı yada kese daha mi iyi belli oluyor (kendimi cahil gibi hissettim bir an) yarın benimde randevum var o yuzden merak ettimben o zaman sıkışık gideyim ne olur ne olmaz
Sıkışık olunca rahim net gorunuyo diye biliyorum canım baskı yapıyo mesaneSıkışık gidince kalp atışı yada kese daha mi iyi belli oluyor (kendimi cahil gibi hissettim bir an) yarın benimde randevum var o yuzden merak ettim
Sağol canım virüs kapmış ateşleniyor öyle çok şükür şuanda iyiMaşallah darısı benim kıza.
Benimki meme emerek uyuyor başka türlü uyuma stili yok ondan şimdilik uyurken emzrimeye de razıyım inşallah temelli bırakır yakında
Dream00 , geçmiş olsun. Önemli bir şey yoktur inşallah.
Kızlar bende geldim dün öğrendim gebeligimi henüz muayene olmadım ctsi inşallah gidebilcem ya alttan ultrasonla mi bakar sizce çok minik ya korkuyorum ben alttan bakınca minige bişey olur diye ama
Sıkışık gidince kalp atışı yada kese daha mi iyi belli oluyor (kendimi cahil gibi hissettim bir an) yarın benimde randevum var o yuzden merak ettim
Bilmem gamzeli ben duymadım ama kızım gamzeli ayvadan kaynaklı yoksa benden mi bilmiyorum bende gamzeliyimBene çok yiyorum her akşam bide bebek gamzeli olur derlermiş çok faydaliymis bende yemeye calisiyorum
Bu süreçte doktor çok önemli sana iyi gelen birisini seçmen daha mantıklı. Ünlü ünsüz önemsiz bu kadar rahat davranamaz bence bi dr bu kadar hassas durumdayken. Tabikide allahın taktiridir herşey ama ben inaniyorum herşeyin iyi olduğuna. Canını sıkma zaten yaşayıp göreceğiz riskler hepimiz icin geçerli hiç birşeyin garantisi Yok bu dünyada ama en büyük düşman stress die uzak durmak lazım. Türkce yazılışımdan kusura bakmayın anlatmak istediğimi belkide yanlış şekilde yazıyorumP
Canim isim vermeyeceğim ama gittiğim çok unlu bir prof. Ankara da , pazartesi muhakkak gel dedi, ya insani strese sokmaktan başka ne yapiyorsun , tamam saygi duyuyorum her doktorun bir tarzi var ama ben duygusal bir insanim , ayni gun iki özel bir devlet hastanesine gittim , devlet deki doktor o kadar iyiydi ki ben ağlarken uzulme canim dur bir iki gün sonra yine bakariz, kalp atmiyor ama surda beyaz birşey var kese düzgün v.s o kadar güzel davrandi ki, son doktor da kalbi duyduk ve hala ilk doktorum sorun var diyor olabilir , Allah büyük ben inanıyorum daha çok küçük zaten sagliksizsa düşecektir.Gerçekten hayirlisi olsun inşallah beta da baktirdik 38400 cikti.
Hşg hayırlısı olsun inş :) korkma bişey olmazKızlar bende geldim dün öğrendim gebeligimi henüz muayene olmadım ctsi inşallah gidebilcem ya alttan ultrasonla mi bakar sizce çok minik ya korkuyorum ben alttan bakınca minige bişey olur diye ama
Şuan keyiflidir ama ilerleyen zamanlarda keyifli olmaz emin ol sinir bozucu oluyor artık dışarı çıkmaya korkuyor insanKızlar bugun tam 6haftalığım ve mide bulantılarım başladı. Hiç midemin bulantısının bana keyif vereceği aklıma helmemişti:)
Bu sefer gerçekten çok başka hissediyorum insaAllah Rabbim hepimizin herkesin kucağına sağlıcakla hayırla aldırır kuzusuçok normal canım hiç korkma ağrılar bebeğin tutunmasından dolayı oluyor regl sancısıyla zamanı gelipte regl olmadığımız için vucudun alıştığı düzen birden bozuluyor tepki vermesi normal. ama inşallah sonuna kadar sorunsuz atlatıcaz ben düşünmeyi tasalanmayı bıraktığım anda çok rahatladım
Kızlar bugun tam 6haftalığım ve mide bulantılarım başladı. Hiç midemin bulantısının bana keyif vereceği aklıma helmemişti:)
Benim de 6 olduktan sonra dün başladı bulantılarım bugün de iyi değilim bu ne zamana kadar sürer nasıl geçer bilmiyorum beni bayağı kötü etkiledi hiç bir iş yapamaz hale geldim yatmaktan başkaKızlar bugun tam 6haftalığım ve mide bulantılarım başladı. Hiç midemin bulantısının bana keyif vereceği aklıma helmemişti:)
Canim ben bi gün de 3 defa baktırdım zaten zararlı olsa doktor bakmaz ki çok fazla 6 7 olmadan karından gorulmeyebiliyor bebeğin görünmüyor demelerinden ve beklemektense bakılmak en sagliklisi ki ultrason cihazı zarar verecek bişey değil ben onun tamamen batıl inanç oldugunu düşünüyorumKızlar bende geldim dün öğrendim gebeligimi henüz muayene olmadım ctsi inşallah gidebilcem ya alttan ultrasonla mi bakar sizce çok minik ya korkuyorum ben alttan bakınca minige bişey olur diye ama
Benim bildiğim kadarıyla ayva nin faydası kuranı kerimde de geçiyor o yüzden bende tüketmeye çalışıyorum bende de eşimde de gamze var bakalım :)Bilmem gamzeli ben duymadım ama kızım gamzeli ayvadan kaynaklı yoksa benden mi bilmiyorum bende gamzeliyim
Yok tatlim hic korkma ben cok arastirmistim hicbir zarari yokmus bebegeArkadaşlar bende 4 haftalık hamileymişim ama uçağa binmem gerekiyor x ray dan geçmekle ilgili bi bilginiz var mı önceden planlanmış bişeydi doktora da soramadım kafama çok takıldı (
Doğrudur canım haklısın çok minik sonuçta görülmedi demesinler de baksınlarCanim ben bi gün de 3 defa baktırdım zaten zararlı olsa doktor bakmaz ki çok fazla 6 7 olmadan karından gorulmeyebiliyor bebeğin görünmüyor demelerinden ve beklemektense bakılmak en sagliklisi ki ultrason cihazı zarar verecek bişey değil ben onun tamamen batıl inanç oldugunu düşünüyorum