2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar pembe lekenmem oldu hemen doktora gittim yerlesme kanamasi dedi eve gidip dinlen dedi zaten tum gun masada ders calisiyorum yaptigim is yok oyle korktum ki bebegime bir sey oldu diye:KK61:
Esim de ben sana olabilir demistim diyor o an insanin aklina bir sey gelmiyor ki allahim korusun bebeklerimizi.

Hanimlar ben de bugun bos dersimde izin alip saglik ocagina gidip kaydimi yaptirdim. Tahliller icin kan verdim. Ancak ne yazdigini sormadim telastan doktora. Yarin sonuclari alinca neler yapiliyor saglik ocaginda net bir bilgi veririm. Doktor beta degerlerime gore saglikli bir gebelik oldugunu soyledi. Bir de toplum sagligi merkezindeki diyetisyenlerin gebeler icin ayri bir programi varmis. Oraya yonlendirdi benim kilo problemim oldugu icin. Ilgilenen arkadaslar da bulunduklari yerde gidebilir.

Kizlar merhaba doktora gittim 6+2 günlük bebeğim kalp atisini duyamadik, gelişimini de göremiyorum dedi, beş gün bekleyelim dedi , geç döllenme olmuş olabilir dedi, kuizlar çok moralin bozuldu siz kalp atisini ve bebegin gelişimini gördünüz mu, iki hafta önce gittiğimde kese küçük demişti acaba geriden mi geliyor acil yardim
Canim moralini bozma Gec döllenme olabilir Baska doktorada görün istersen.

Kizlar pembe lekenmem oldu hemen doktora gittim yerlesme kanamasi dedi eve gidip dinlen dedi zaten tum gun masada ders calisiyorum yaptigim is yok oyle korktum ki bebegime bir sey oldu diye:KK61:
Esim de ben sana olabilir demistim diyor o an insanin aklina bir sey gelmiyor ki allahim korusun bebeklerimizi.
Allah korusun ins kötü seyler düsünüp stress yapma

Bende bulantiyla uyaniyorum gece 5. Haftadan beri oyle .etimek cubuk kraker falan deniyorum ama pek.ise yaradigi yok leblebiyi deniyim bi de su 3 ayi atlatsaydik hayirlisiyla. Sen simdi disarda falansin calisiyosun daha cabuk gecer sana
Canim ayva ye Bende ilk gebeligimde sie yaramisti elimde ayvayla geziyordum :)

Ahahaha :-)Yoookkk bana hic duskun degil ben oluyorum askindan ama o babaci . babasi bi yere giderken aglar arkasindan benim arkamdan da el sallar zilli:63:
Hala emziriyor musun yoksa.
Evet kızım 16 aylık ve emziriyorum.
Doktorum kes yavaştan dedi.
Kızım için meme demek sigara gibi her 10 dakikada bir gelip emerdi, şimdilik sadece uyuturken bir kere gündüz bir kere gece emziriyorum ve de sabaha karşı 5-6 kez kalktığında emzirip yatırıyorum.

Artık perşembe ne çıkar bilmiyorum ama umarım değerler yüksek çıkar. Birde bir ebe ablam 8 haftadan önce kadın doğuma gitme alttan muayne olmasın dedi keseyi dışardan görmesi daha sağlıklı kesede karından gözüksün dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz peki kesenizi gördünüzz mü ?
İlk gebeliğimdede alttan muayne oldu 3 ayıma kadar ama bi sorun olmadı

kentte doğum yapmak içinde iş kadamı eşi falan olmak lazım canım ya çok ucuk rakamlar istiyorlar doğum için. asıl orası adım başı para. benim arkadaşım orda yaptı ziyaretine gittim çok güzel bir hastane ama sonrasında konuştuk odaya hemşire çağırmanın bile ücreti varmış:KK70:30bin mi ne tutmuştu geçen sene
yok artık ya gerçekten mi ama benim orada doğum yapan arkadaşlarım normal insanlar
yani maddi anlamda o kadar kazanan insanlar değil
hatta şöyle söyleyeyim aylık kazncı 10 bini geçmez eşleriyle birlikte
bence arkadaşın abartmış

Canim moralini bozma Gec döllenme olabilir Baska doktorada görün istersen.

Canim iki doktora daha gittim en son gittiğim doktor da kalp atisini duyduk çok şükür , devamli kontroldeki doktorum çok olumsuz konuştu, bayan doktor takintim vardi ne salakmisim meğer ...ilk doktorumuzu da aradik kalp atisini duyduk diye niyeyse çok bozuldu bu sefer ne dese begenirsin gelişim problemi olabilir ya bilmiyorum biz zaten duygusaliz neden bu şekilde yaptigini anlayamadim bebek sagliksizsa bile bunu güzel bir dille soylemeli bence , ben inaniyorum bebeğim saglikli ve benimle Allahin izniyle

Hanimlar ben de bugun bos dersimde izin alip saglik ocagina gidip kaydimi yaptirdim. Tahliller icin kan verdim. Ancak ne yazdigini sormadim telastan doktora. Yarin sonuclari alinca neler yapiliyor saglik ocaginda net bir bilgi veririm. Doktor beta degerlerime gore saglikli bir gebelik oldugunu soyledi. Bir de toplum sagligi merkezindeki diyetisyenlerin gebeler icin ayri bir programi varmis. Oraya yonlendirdi benim kilo problemim oldugu icin. Ilgilenen arkadaslar da bulunduklari yerde gidebilir.
canım kaç kilosun ki
en kilolu benim sanırım içinizde

X