2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Size tünaydın bana günaydın bu saate kadar uyumusum doyamiyorum uykuya yaa:KK45:kizim kim bilir kacta uyandi anasi uyuyor:olamaz: kalktigimda gordugum manzara ise yere oturmus bir yavrucak ekmek poseti onunde kuru kuru ekmek yiyiyor heryeri de kirinti yapmisiz :skandal:
Oy kıyamam minnoşa.
Benimki ile ben koala olduğumuzdan salona bile bensiz gitmez, bana meme diyor, meme meme diye kulağımın dibinde bağırır birlikte kalkarız :KK45:
Kızlar bikim bu kahverengi lekeler den sabah sabah baya ağladım bugün de raporluyum ama yarın işe devam sanırım 9 ay boyunca devam edecek moralim bozuluyor
Allah beterinden saklasın üzülme. Yengem 9 ay kanama ile geçirdi hamileliğini, kahverengi ve kırmızı hiç bitmedi ve çalışıyordu da ama çok şükür sağlıklı bir şekilde aldı kucağına bebeğini. İnşallah seninki o kadar sürmez biter geçer hemen.

Oy kıyamam minnoşa.
Benimki ile ben koala olduğumuzdan salona bile bensiz gitmez, bana meme diyor, meme meme diye kulağımın dibinde bağırır birlikte kalkarız :KK45:.
Ahahaha :-)Yoookkk bana hic duskun degil ben oluyorum askindan ama o babaci . babasi bi yere giderken aglar arkasindan benim arkamdan da el sallar zilli:63:
Hala emziriyor musun yoksa.

Kızlar bikim bu kahverengi lekeler den sabah sabah baya ağladım bugün de raporluyum ama yarın işe devam sanırım 9 ay boyunca devam edecek moralim bozuluyor
Canim bak sen cok takiyosun bu kanamalari bisey olacagi yoksa da stresten Allah korusun tehlikeye atarsin bebegini. Kizlarin da dedigi gibi 9 ay kanamayla gecirenler var. Icini ferah tut :sinirli:

canım benden tavsiye karataşa gitme
insanlardan para koparabilmek için alakalı alakasız testler isteyip insanları boşa yoruyorlar
aa ben çok memnunum canım ya doktorun ilgili olması sorularıma yanıt vermesi benim için çok önemli birde karataş hastanesi el değiştirdi sen son 3-4 sene içerisinde gitmediysen eski halini biliyorsundur.peki başka hangi hastaneleri tavsiye edersin?

Kızım var canım. Şuan belirtileri farklı, ama cinsiyetle alakası varmıdır bilmem. Erkek bebekte bulantı çok olur derler ama benim kızımda çoktu
Himmm simdi goruyorum mesajini kizim var demissin. Benim hic bulantim olmamisti kizimda. Bunda da henuz yok bakalim zaman ne gösterecek. Allah gonlumuze gore saglikli sihhatli versin. Mutlaka cinsiyetini ogrendigin zaman haber ver bana merak ettim senin belirtiler farkliymis. Unutursam hatirlar bana:KK15:

aa ben çok memnunum canım ya doktorun ilgili olması sorularıma yanıt vermesi benim için çok önemli birde karataş hastanesi el değiştirdi sen son 3-4 sene içerisinde gitmediysen eski halini biliyorsundur.peki başka hangi hastaneleri tavsiye edersin?
kent ya da medikal park kesinlikle
hatta izmirdeki arkadaşlarımdan son dönemde doğum yapanlar hep kentte yaptı
ben konyaya taşındım taşınmasaydım ben de kentte yapardım
ben en son 2014 te gittim karataşa

ankarada doğum yapacak arkadaşlara da eğer durumları müsaitse güven hastanesinden aslı hanımı tavsiye ederim.ben kızımı aslı hanım ile doğurdum.hastaneden de aslı hanımdan da çok memnunum
eğer ankarada yaşasaydım kesinlikle aslı hanıma giderdim

GÜNAYDIN kızlar bebeklerinde sorun yaşayanlar çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucaklarımızda göstersin yavrularımızı bende çok korkuyorum bi şey olcak diye 4+5 bugün dr a ne zaman gitmek gerekir kese ve kalp atışı için
Merhaba, keseyi Gecen hafta gördük kalp atisini dün.

Kızım var canım. Şuan belirtileri farklı, ama cinsiyetle alakası varmıdır bilmem. Erkek bebekte bulantı çok olur derler ama benim kızımda çoktu
Benimde kizim var ve 3 Ay boyunca istifra ettim herseyden tiksinmistim. Aslinda cinsiyetle alakali oldugunu düsünmüyorum bünyeyle alakali sanirim

kent ya da medikal park kesinlikle
hatta izmirdeki arkadaşlarımdan son dönemde doğum yapanlar hep kentte yaptı
ben konyaya taşındım taşınmasaydım ben de kentte yapardım
ben en son 2014 te gittim karataşa
kentte doğum yapmak içinde iş kadamı eşi falan olmak lazım canım ya çok ucuk rakamlar istiyorlar doğum için. asıl orası adım başı para. benim arkadaşım orda yaptı ziyaretine gittim çok güzel bir hastane ama sonrasında konuştuk odaya hemşire çağırmanın bile ücreti varmış:KK70:30bin mi ne tutmuştu geçen sene

kentte doğum yapmak içinde iş kadamı eşi falan olmak lazım canım ya çok ucuk rakamlar istiyorlar doğum için. asıl orası adım başı para. benim arkadaşım orda yaptı ziyaretine gittim çok güzel bir hastane ama sonrasında konuştuk odaya hemşire çağırmanın bile ücreti varmış:KK70:30bin mi ne tutmuştu geçen sene
Masallah :KK57:

X