- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.581
Ayyy yani bu atan bebeğim mi oluyo kipirdiyo mu napiyo ki böyle pit pit hissetmesem de görüyorum artık bi bakıma onu çok duygulandim canımmm teşekkür ederim cevabın için çok teşekkür edeirmEvet canım sırtüstü yatınca pıt pıt atıyor. Birde ben yavaş yavaş hissetmeye başladım 3.gebelik olunca malum erken hissediliyor üstüne birde zayıfım. Net anlayabiliyorum bebek olduğunu hafif hafif başladık bakalım. Sırt üstü yatınca hemen belli ediyor kendini. Annecik yatsa da ben başlasam der gibi :)
Sana çoğu konuda katılıyorum suan ki yeni nesil mi desem yeni anneler mi desem bilemiyorum baby shower 6 ay kinası diş buğdayı 1.yaş konsept doğum günü aşırı bi abartı ve masraf görüyorum.bildiğin nişanyapar gibi masraf yapılıyorbenim fikrim doğum günlerini kutlamak gerekli 2 kizimda da her sene kutlarım ama sadece aile içi mekan tutayım afiş hazırlayayım stand kurayım diye hiç bi çabam olmadı bana göre fuzuli geliyo tabi herkesin şahsi fikri
Yarin ekleyecegim canimAmin canim hayirli haberlerini alalim heo insallah :) bu arada canim beni de ekler misin listeye yas:25 sat:29 Ocak cinsiyet:kız sehir:bursa ilk bebegim olacak insallah :)
Canım geçmiş olsun İstanbuldaysan benim Dr m da çok iyi isim yapmış bi Dr adı Sait Halil bi araştır istersen ben ve gidenler çok memnun.Dikkate alacağım canım bu söylediğini bir araştırayım internetten doktorları en azından fikir almış olurum. Tavsiyeleri olacaktır mutlaka... teşekkür ederim ilgilendiğin için
N NewHopes canim bak renk uyumuda buldumben orguyu cok seviyorum ama ah keske vaktim olsa bende tig isi baslayacagim yun almam lazim bakalim insallah bitirebilirim.
Eki Görüntüle 1997747 Eki Görüntüle 1997748
Ben orup yatak ortusu olarak bile kullanmayi dusunuyorum
Tesekkur ederim canim :)Yarin ekleyecegim canim
İkili testten sonra uçlu test Yok mu ben mi yanlış biliyorum bende pazartesi hem cinsiyet icin gelde uçlu test icin gidecektim bende 15+5 oldumKizlar bugun bir de dortlu tarama icin kan verdim.ikili icin vermemistim istememistim ama doktorum ikiliye bakmadik dortluye bakalim dedi 21.haftada da ayrintili ultrasona giricem.dortlu testin sonucu da haftaya cikicakmis.hayirli saglikli haberler alirim insallah.detayli icin gittigim hastanede radyoloji uzmani bakiyormus ama doktorum eger isterseniz bursa burtom da fatma hanim var ona da gidebilirsiniz dedi.duyan bile var mi acaba burtomdaki fatma hanimi nasildir acaba :)
Benim doktorum dortlu test onerdi canim uclu teste gore basari orani daha yuksekmis o yuzden.belki senin doktorun da bahseder canim :)İkili testten sonra uçlu test Yok mu ben mi yanlış biliyorum bende pazartesi hem cinsiyet icin gelde uçlu test icin gidecektim bende 15+5 oldum
çok güzeller ya bende çok istiyorum örmeyi kolay mı acaba bir de yapılış videosu falan olsa ne iyi olur :)N NewHopes canim bak renk uyumuda buldumben orguyu cok seviyorum ama ah keske vaktim olsa bende tig isi baslayacagim yun almam lazim bakalim insallah bitirebilirim.
Eki Görüntüle 1997747 Eki Görüntüle 1997748
Ben orup yatak ortusu olarak bile kullanmayi dusunuyorum
Söylediklerine aynen katılıyorum canım, birisi bisey yapiyo, öteki ben daha iyi yaparım diyo bi kat çıkıyo üstüne, oburu ben ondan da guzel yaparım diye diye iş abartildi da abartildi bence de..Bulantim benim de tam kesilir gibi olmustu iki gundur yine basladi.
Ben de senin gibi dusunuyorum.su son yillar herseyde abartinin dorugunu yasiyoruz. Resim hatiradir birkac poz neyse ama gerisi abarti. Bence artik o kadar cok abartildi ki hic br özelligi kalmadi. Bebekler icin degil sirf kendi egomuzu tatmin etmek icin hepsi.hele bir de sanal ortamda paylasiliyor ya resimler, ben sahsen istemezdim annemin gecmiste benim en özel karelerimi baskasiyla paylasmasini. Tabi bu benim dusuncem farkli dusunen arkadaslara saygi duyarim.
İnşallah güzel haberler vereceksin bize canim ve orgune başlayıp bize fotoğraflar aticaksin :)kızlar bende inşallah yarın güzel haber alayım hemen başlıcam bişeyler örmeye hatta ip ve şiş almıştım limon sarısı allah nasip ederse doğumdan sonra evde onu giydiririm malum havalar soğuk olacak
tadım tuzum kalmadı ki başlayamadım bir türlü
Cok tatliymis ya ellerine saglik ne guzel yapmissinTatlim bak bunları bi arkadaşım için ben yapmıştim, keçeden olan fotograf albumu, diğeri anı defteri, henüz isim belli değil diye isim yazmamıştım.. Ben sadece şu arabalı olandan fotoğraf albümü yapmayı düşünüyorum, anı defteri hazirlamicam.. Belki senin icin de fikir olur..
Canım ben de özellikle diş buğdayı ve kızlara yapilan 6 ay kinasini çook gereksiz buluyorum.. Ben yapmicam, ama 1 yas dogum günü bizim ailemizde önemlidir yani 1 yaş boyle akrabalar falan kalabalik bi doğum günü yapılır sonrakiler aile içinde, ama tabi 1 yaş dogumgununde de oyle yok organizasyonmus bilmem ne oyle degil de, evde pastalı borekli kısırlı Allah ne verdiyse o şekilde kutlanir..Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama şimdi bu süslemeleri konuşurkken aklıma geldi gerçi tekrar tenzih ederek kendi adıma konuşuyorum ama ben bu diş buğdayı ve 1 yaş doğum günü partilerinide gereksiz buluyorum...garibim bebe herkes foto çekilecek diye elden ele geziyor, gereksiz masraf ayrı tabi ama blmiyorum aramızda tecrübeli anneler var onlar yaptı mı yada nasıl oldu işin içinde de olmadık hiç ama bana bebeğe eziyet gibi geliyor ... şöyle 4-5 yaş gibi anlıyorlar ama 1-2-3 bana erken geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda malum çünkü şimdi resmen bir furya var bu konularla ilgili pazar oluşturuldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?