• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
tatlım 2 hafta önce 2li test yaptırdım ben onda sorun yok. bu sefer cinsiyet öğrenmeye gideceğim ama yanında birde vitamin falan yazmak için kan tahlilide ister mi acaba diyorum
16.haftada tahliller yenilenebilir canim ben oyle biliyorum ama ikili testin yaninda vitamin degerlerine bakilmissa o zaman gerek duymayabilir doktorun.bence randevun erken saatteyse yanina bir seyler al ama yeme kan verir oyle yersin.gec saatlerdeyse doktorunu ara canim ac kalmak da iyi deil cunku

Yushus Yushus canım sonuçlarını anca açtı bilgisayar benim değerlerimde böyleydi bozuk olduğu zamanlarda seninde troidlerin hızlı çalışıyor ben propcyle diye bir ilaç kullanıyordum (adını yanlış yazmış olabilirim) dahiliyeye değilde endokrin doktoruna git hem tahlillerine baksın hemde ultrasonla nodülün var mı diye baksın. korkma ilaçla kontrol altına alınıyor. benim 0,004 bile oldu tsh değerim:KK48: ama senden farkım ozaman hamile değildim kısa zamanda doktora git gerek görürse ilaç tedavisine başlanır

16.haftada tahliller yenilenebilir canim ben oyle biliyorum ama ikili testin yaninda vitamin degerlerine bakilmissa o zaman gerek duymayabilir doktorun.bence randevun erken saatteyse yanina bir seyler al ama yeme kan verir oyle yersin.gec saatlerdeyse doktorunu ara canim ac kalmak da iyi deil cunku
2li testen 1 hafta önce sağlık ocağı randevum vardı orda yaptılar detaylı testleri 1 hafta sonra kendi doktoruma götürdüm gayet iyi vitamine başlamıcam dedi 1 ay sonra gel dedi sadece. bakalım ayın 24ünde öğrencem artık ne olacağını randevum saat 10da bu aralar çok acıkıyorum kötü olursam yerim kanı 1 hafta sonraki sağlık ocağı randevum da veririm olmadı

kızlar ben sabah erkene alıyorum randevuyu geçen ikili için gittiğimde bildiğin uyuyordu bebişim ama kahvaltıda yapmamıştım 24ünde kahvaltı yapıp mı gitsem acaba? ama kan falan ister diye de tedbirli olayım diyorum ne yapsam bilemedim. cinsiyeti öğrenmek çok istiyorum:KK48:
Canım sadece kan değerlerine baktıracaksan aç olmana gerek yok. Hormon testleri açken yapılıyor. Cinsiyet öğrenmek için de tok git mutlaka. Bugün kahvaltı yaptım ultrasondan önce de 2 parça çikolata yedim içerde savaş vardı :)) çikolata çok hareketlendiriyor bebişleri :)

Yok canım maalesef çok çok çok minik sıkıyorum fırçamın üzerine var yok arası bişey sonra soğuk su ile temizliyorum ağzımı
Ilık su bile midemi bulandırıyor
Diş macunu çok rahatsız ediyorsa bal ile de fırçalayabilirsin canım. Bir yerde denk gelmiştim çocuklarınızın dişlerini balla fırçalatın hatta yetişkenler bile kullanabilir diyorlardı. Diş macunları çok zararlı çünkü. Beyazlatmak için de ufak miktar karbonat atılırsa diş macununu aratmayabilir :)

Yushus Yushus canım sonuçlarını anca açtı bilgisayar benim değerlerimde böyleydi bozuk olduğu zamanlarda seninde troidlerin hızlı çalışıyor ben propcyle diye bir ilaç kullanıyordum (adını yanlış yazmış olabilirim) dahiliyeye değilde endokrin doktoruna git hem tahlillerine baksın hemde ultrasonla nodülün var mı diye baksın. korkma ilaçla kontrol altına alınıyor. benim 0,004 bile oldu tsh değerim:KK48: ama senden farkım ozaman hamile değildim kısa zamanda doktora git gerek görürse ilaç tedavisine başlanır
Ayy çok sağol canım icim rahatladı biraz evet en iyisi ben direk endokrin doktoruna gideyim çok çok teşekkürler bu yüzden burayi çok seviyorum sen şimdi bana anlatmasan bunları içim içimi yicekti doktora gidene kadar Allah razı olsun canım:)

Maşallah canım sana ve bebeğine hep güzel haberlerle gel inşallah keşke şu ikiliyi bende yaptırmasaydım zehir oldu valla kaç gündür hiç keyif falan almıyorum hamilemiyim değilmiyim onun bile farkında değilim duygularım havada
Üzülme kuzum herşey de vardır bir hayır moralini bozma herşey ı bilen rabbimdir sen Allah a güven herşey yolunda insaAllah

2li testen 1 hafta önce sağlık ocağı randevum vardı orda yaptılar detaylı testleri 1 hafta sonra kendi doktoruma götürdüm gayet iyi vitamine başlamıcam dedi 1 ay sonra gel dedi sadece. bakalım ayın 24ünde öğrencem artık ne olacağını randevum saat 10da bu aralar çok acıkıyorum kötü olursam yerim kanı 1 hafta sonraki sağlık ocağı randevum da veririm olmadı
Oyle yao canim en iyisi ac kalmamak lazim

Ayy çok sağol canım icim rahatladı biraz evet en iyisi ben direk endokrin doktoruna gideyim çok çok teşekkürler bu yüzden burayi çok seviyorum sen şimdi bana anlatmasan bunları içim içimi yicekti doktora gidene kadar Allah razı olsun canım:)
Hee senın dusuk mus benımkı yuksektı o yuzden farklı bı hap vercektr korkma canm hemen normal degere doner hapla doktorun senı yonlendırır

Yok canım maalesef çok çok çok minik sıkıyorum fırçamın üzerine var yok arası bişey sonra soğuk su ile temizliyorum ağzımı
Ilık su bile midemi bulandırıyor
Ne kdr az olsa benim için değişmiyor cnm tadı alıyorum

diş macunu yerine karbonat kullan canım. diş macunu zaten içindeki florürden dolayı zararlı karbonat daha hijyenik ve sağlıklı
Mutlaka deniycem cnm çook teşekkür ederim

kızlar ben sabah erkene alıyorum randevuyu geçen ikili için gittiğimde bildiğin uyuyordu bebişim ama kahvaltıda yapmamıştım 24ünde kahvaltı yapıp mı gitsem acaba? ama kan falan ister diye de tedbirli olayım diyorum ne yapsam bilemedim. cinsiyeti öğrenmek çok istiyorum:KK48:
Canım kesinlikle kahvaltisiz evden dışarı hiçbir yere çıkma.ani kan şeker dusmeleri yaşayabilir baygınlık geçirebilirsin Allah korusun.kan tahlili için ac olmana gerek yok diye biliyorum.ama bisiler atistirmsdan evden dışarı çıkma sakın.ben geçen gün bisi yemeden ciktim okulda kahvaltı yapacaktık.okula gittiğim an baygınlık geçirdim kan şekerim düştü,çok şükür ki trafikte araba kullanırken olmadı.

Canım kesinlikle kahvaltisiz evden dışarı hiçbir yere çıkma.ani kan şeker dusmeleri yaşayabilir baygınlık geçirebilirsin Allah korusun.kan tahlili için ac olmana gerek yok diye biliyorum.ama bisiler atistirmsdan evden dışarı çıkma sakın.ben geçen gün bisi yemeden ciktim okulda kahvaltı yapacaktık.okula gittiğim an baygınlık geçirdim kan şekerim düştü,çok şükür ki trafikte araba kullanırken olmadı.
Haklisin tatlim hastane 1 sokak altimizda o nedenle ac durdum gecen ay ama simdi evin icinde bile kotu oluyorum bebis buyudukce daha cokacikiyoruz

canım benim dün 12+4 tü. doktorun kontrol esnasında ense kalınlığını ölçüyor, burun kemiğini kontrol ediyor. ikili test yaptırmak isterse de kan veriyor sonucunu bekliyorsun. umarım bebişin cinsiyetini gösterir, benimki nazlı çıktı, taklalar atıldı ama bacaklarını açmayınca göremedik :anneadayı: şimdiden hayırlı olsun :KK66:
Öylemi :) sağol canım hepimize hayırlı olsun inşallah gösterir bizimki de takla atsa aslında onada sevinirm bence onu görmekte cinsiyet ini görmüş gibi rahatlatıcı:))

Arkadaşlarım mrb. Doktorlar sat a göre doğumu bekliyor Bebek önden gitse de son Zaman'lar zaten fark kapanıyor bebeğim cok önde olmasına rağmen normal dogumu beklerken sat a göre hareket edildi. 39+6 da Bebek çok Iri normal doğum imkansız dendiği için sezeryana alınmıştım.

Yaw kizlar bulantisi hic gecmeyen var mi benim gibi :(

Bir an olsun gecmiyor zorla biseler yemeye calisiyorum midem bir tuhaf cikarmiyorum ama bu bulanti cok degisik birseymis yahu..
Ilkinde meger ne rahat gecirmisim perisan oldum gecer dimiii

Yaw kizlar bulantisi hic gecmeyen var mi benim gibi :KK43:

Bir an olsun gecmiyor zorla biseler yemeye calisiyorum midem bir tuhaf cikarmiyorum ama bu bulanti cok degisik birseymis yahu..
Ilkinde meger ne rahat gecirmisim perisan oldum gecer dimiii

Benim de geçmedi geçmiyor :(( gündüz yine azıcık iyi olduğum zamanlar olabiliyor. Ama akşamdan sonra mahvoluyorum. Sabaha kadar çıkarıyorum, zaten birşey yiyemiyorum :( yiyemeyince de halsiz oluyor insan, kolum kalkmıyor. Psikolojik olarak da güçsüz hissediyorum. Sadece folik asit kullanıyorum su an. Ptesi kontrolüm var, vitamin vs desteği isteyeceğim böyle olmuyor :(

Hee senın dusuk mus benımkı yuksektı o yuzden farklı bı hap vercektr korkma canm hemen normal degere doner hapla doktorun senı yonlendırır
inşallah çok sağol canim

Kızlar nifty testimin sonucu geldi doktorum mesaj attı çok şükür hiç bi sorun yok darısı diğer arkadaşlara gerçi bende bi sorun olduğundan yaptırmamıştım yaşım gereği doktorum önerdiği için yaptırmıştım biraz önce öğrendim çok şükür.
hadi gözün aydın canım darısı diğer bu test sonucunu bekleyen arkadaslarimizin başına insallah

Kızlar aranızda mide yanması başlayan var mı? Ben dünden beri çok fenayım.gece uykudan uyanıp kustum iki kez.az önce akşam yemeği yedim tekrar başladı yanma.ilac olarak rennie mı kullansam.ilac kullanan var mı aramızda.bu arada benim de bulantı kusmalar devam ediyor.16.hafyayi görene kadar devam edecek sanırım yine

Back