• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bitmeyen sabah bulantılarıyla başım dertte kızlar hala sabahları çıkarıyorum ya 14 haftalık olduk ne zaman geçecek bu bulantılar beni gerçekten çok yıpratıyor:KK43:(;
İlk hamileliğimde senin gibiydim canım en kötüsü sabah çıkartmak zaten boğazım yırtılıyordu sanki
16. Haftama girdim hemen geçti inşallah sende de öyle olur ama genelde 4. Aya girildiğinde bu sıkıntılar bitmiş oluyor

Hayırlı sabahlar kızlar bizim bugün kontrolümüz var 9 buçuk da heyecan stres gerginlik herzaman ki gibi kalbim pir pir korkumu dur heycanmidır bilmiyorum midem sabahları normalde iyi olur şuan krampli ağrılarım var nolur dua edin bize herşey yolunda olsun inşaAllah civcivim çok çok iyidir :dua:

kızlar dün gece yatarken bir ara uykum bölündü uyandım sol kasığımda bir ağırlık hissi vardı bebişi hissetmek böyle bişi mi? biraz kıpırdadım sanki o da oynadı bildiğiniz hissettim :KK48:çok değişik bir şeydi daha önceden deneyim olmadığından acaba böyle bir şey mi dedim durdum sonra uyumuşum:KK70:

Hayırlı sabahlar kızlar bizim bugün kontrolümüz var 9 buçuk da heyecan stres gerginlik herzaman ki gibi kalbim pir pir korkumu dur heycanmidır bilmiyorum midem sabahları normalde iyi olur şuan krampli ağrılarım var nolur dua edin bize herşey yolunda olsun inşaAllah civcivim çok çok iyidir :dua:
Ay ben de aynı durumdayım canım. Heyecandan sabahın köründe uyandım randevu saatimi bekliyorum. İnşallah iyidir bebeklerimiz. Ben bugün cinsiyetleri öğrenicem inşallah :)

Ay ben de aynı durumdayım canım. Heyecandan sabahın köründe uyandım randevu saatimi bekliyorum. İnşallah iyidir bebeklerimiz. Ben bugün cinsiyetleri öğrenicem inşallah :)

canlarım güzel haberlerle gelin inşallah:KK200::KK36:

kızlar dün gece yatarken bir ara uykum bölündü uyandım sol kasığımda bir ağırlık hissi vardı bebişi hissetmek böyle bişi mi? biraz kıpırdadım sanki o da oynadı bildiğiniz hissettim :KK48:çok değişik bir şeydi daha önceden deneyim olmadığından acaba böyle bir şey mi dedim durdum sonra uyumuşum:KK70:
Sanırım öyle bir şey :) ben de dönerken falan hissediyorum. Belli bir yerde baskı ve dolgunluk hissi oluyor :)

İlk hamileliğimde senin gibiydim canım en kötüsü sabah çıkartmak zaten boğazım yırtılıyordu sanki
16. Haftama girdim hemen geçti inşallah sende de öyle olur ama genelde 4. Aya girildiğinde bu sıkıntılar bitmiş oluyor
valla sabah gözümü açar açmaz wcye koşuyorum canım bide işe gidiyorum inan o kadar zorluyor ki beni inşallah geçer ya.. mide bulantısı nedir bilmeyen hamişleri kıskanıyorum artık yaaa

Hayırlısı olsun doktora ne Zaman gittin tam net konuşmadı mı merak ediyoruz bakalım bize ne diyecekler benimde 2 hafta sonra randevum

canım merhaba dün gittim, bebek sürekli zıpladığı için doktor da zorlandı, ama 4 haftadır kız diyordu, dün kesin kız dedi, ben başından beri erkek hissediyordum demek ki hisler doğru olmayabiliyormuş, ben böyle şeylere inanmam ama çin ve rus takvimine göre de erkek çıkıyordu:) 10. hafta da erkekse belli oluyormuş cnm

Günaydın kızlar,cinsiyeti öğrenen arkadaşlar gözünüz aydın.dokfora gidecek olanlar inşallah hayırlı haberlerle dönersin iz.ben de cinsiyet konusunda meraktan catliyorum.randevum 1 Haziran'da.kadin doğum hastanesi bir üst sokagimda.bazen gideyim diyorum ama odaya 3 er hasta alıyorlar,çok kızarak fkn konuşuyorlar,iyi muamele sıfır diyebilirim.surekli Suriyeli hastalar geldiği için onlara karşı tepkilerini tüm hastalara gösteriyorlar.ne yapsam ki,herşeyi göze alıp gitsem mı yoksa 1 haziran i mı beklesem:işsiz:

kızlar günaydın
dün gittim doktoruma 2 li tarama sonucunu göstermek için
yaştan dolayı risk gözüküyor ama normal dedi
rahatladım biraz
bebişimin de erkek olma ihtimali var dedi
benim gönlüm kızdan yanaydı ama sağlıklı olsunda hiç farektmez
valla bacaklarının arasında ateş böceği gibi bir ışık vardı:halay:

Biz daha miniğiz 2li test yaptıracağız bakalım yedim çikolatayı içtim sütü ama hala Dr gelmedi etkisi geçti bile :/ ikimizde hayırlı güzel sonuçlarla dönelim insaAllahhhh

Back