• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Küçük bebeğim olduğu için alacağınız markaları sorabilirsiniz hangisi daha iyi o kadar para vermeye değer mi vs :)

Çoçuğun beşiğinin içine koyulacak yatağı bile o kadar çok araştırarak aldım ki

Şampuandır ateş ölçerdir alacak o kadar çok şey var ki

Bana danışabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba Kızlar;
Benim bebeğim de büyük ihtimalle kızmış:) çok çok sevindim, erkek olsa da kız olsa da hiç önemi yok , sağlıkla gelsin, hayırlı bir evlat olsun insan başka ne ister ki..
Annelik fikri bile değiştiriyor insanı, insanın bencilliği azalıyor sanki, önce onu düşünüyor, daha az para harcamaya başlıyor, daha iyi niyetli oluyor, hayata daha gülen gözlerle bakıyor, iş hayatını sanki bi tık öteye atabiliyor, saçma sapan düşündüğüm ne varsa sanki hepsi kayboldu. Şimdi annemi daha iyi anlayabiliyorum.
Umarım iyi bir anne olabiliriz ve bebeğimiz bizi sever, onu üzmeden , kırmadan , yormadan yetiştirebiliriz.Vatana millete hayırlı bir evlat olur, sürekli dua ediyorum, inanın çok yazamasam da burda hislerimi paylaşmak çok kıymetli benim için..
iyi ki dahil olmuşum:)
Hayırlısı olsun doktora ne Zaman gittin tam net konuşmadı mı merak ediyoruz bakalım bize ne diyecekler benimde 2 hafta sonra randevum

Selamlar kızlar bugün ikili test sonucuma baktım internetten ve sadece bu deger görünüyor hicbisey anlamadım normal mı acaba bu değer devlet hastanesinde yaptirmistim bunu. ilk hamileligimde özelde yaptırdım ve sonuçlar gayet anlaşılır bicimdeydi burda sadece bir değer var
Screenshot_2017-05-10-17-18-16.webp

Merhaba arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun bugün kontrolüm vardı ikili testimin sonucunu aldım elhamdülillah güzel çıktı ama bebiş kendini bize göstermedi doktor baya uğraştı amma velakin göstermedi kendini yalnız size birşey soracağım de decavit kullanıyordum ekstra calciday D3 devit 3 verdi hepsini kullan dedi bana bu kadar vitamin fazla geldi e birde meyvelerden yediklerimizden de alıyoruz prospektüslerinde fazla calsiyum bebek zeka ve bedensel gelişimini olumsuz etkiler diyor kafam karıştı açıkçası :işsiz:

Merhaba Kızlar;
Benim bebeğim de büyük ihtimalle kızmış:) çok çok sevindim, erkek olsa da kız olsa da hiç önemi yok , sağlıkla gelsin, hayırlı bir evlat olsun insan başka ne ister ki..
Annelik fikri bile değiştiriyor insanı, insanın bencilliği azalıyor sanki, önce onu düşünüyor, daha az para harcamaya başlıyor, daha iyi niyetli oluyor, hayata daha gülen gözlerle bakıyor, iş hayatını sanki bi tık öteye atabiliyor, saçma sapan düşündüğüm ne varsa sanki hepsi kayboldu. Şimdi annemi daha iyi anlayabiliyorum.
Umarım iyi bir anne olabiliriz ve bebeğimiz bizi sever, onu üzmeden , kırmadan , yormadan yetiştirebiliriz.Vatana millete hayırlı bir evlat olur, sürekli dua ediyorum, inanın çok yazamasam da burda hislerimi paylaşmak çok kıymetli benim için..
iyi ki dahil olmuşum:)

Güzelim benim ne güzelde anlatmışsın yüreğine sağlık. Allah nasip etsin alalım yavrularımızı kucağımıza kokusunu içimize çekelim inşallah sağlıkla:anne:

selamm kızlar, hayırlı kandiller :) şimdi okuldan çıkıp randevuma gideceğim :KK66: hayırlı gün hayırlı sonuçlar getirir inşallah :KK66: 12+3 , ikili test yapılacak.. dualarınızda bu gruba da yer verirseniz ne güzel olur :KK52:

Allah sağlık haberlerini almayı nasip etsin canım güzel haberlerini bekliyoruzz

Ben de 38 beden bi pantalon aldım boyfriend modeli altı oturdu ama göbeği bi tık sıktı sanki normalde göbek lastiğinin daha geniş olması gerekmez mi
Hiç sevmedim bu hamile kıyafetlerini :110:

Yarin sonucu göstereceğim doktora hayırlı haberlerle gelirim inşallah ilk hamileligimdeki sonuçlara bakıyorum bakıyorum buna benzer değer yok hiçbir yerinde.. hakkımızda hayırlı olanı versin allahim. Hayırlı kandiller bu arada Allah tüm dualarımızı kabul etsin,evlatlarımızı bebislerimizi bize bağışlasın

Kızlar hayırlı kandiller ikili test nasıl bişey sıvımı alıyorlar birde ense ölçümü nasıl oluyor bilgi verirmisiniz?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...Hepiniz kandili mübarek olsun...
Canım benim 4. haftada başladı 8. haftada bitti ama yinede arada olmuyor değil oluyor tabiki ama haftada bir yada en fazla iki.. :) canını sıkma geçecek yani...
bir garip oblomov bir garip oblomov canım okuruz tabi sen stres yapma :) Allah zihin açıklığı versin...
İnşallahh

Ahh bugün aklımdan geçiyordun nerelerde hiç gözükmüyor diyodum. Herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah bebişte iyidir ve güzel haberlerle dönersin. Kızın nasıl oldu canım sıkıntı var mı emme konusunda.
Bu aralar düğün dernek, hastalık derken ara ara okudum da yazamadım. Şükür kötü bir şey yok.
Kızım 18 aylık oldu hala emiyor, koala gibiyiz, ben de vicdan yaptım, hamile kaldım diye kızımı cezalandırıyor memeden kesiyor gibi olmayayım diye bıraktıramadım. Hala emişip, aynı yatakta sarılıp uyuyoruz, arabada da kucak kucağayız. Bugün kendime liste yaptım;
Memeden kes
Yataktan ayır
Yeni odasına yeni yatak al
Odadan ayır
Oto koltuğuna alıştır gibi... yoksa kız gelin olana kadar biz koala gibi yaşayacağız.
Bebek gelmeden bunları yapmam lazım yoksa sonra bebek geldi diye kendi istenmiyor sanabilir, ceza gibi düşünebilir.
Allah yardımcımız olsun özellikle de birden fazla bebekli annelere.

Kontrol iyi geçti kızlar çok şükür.
Ultrasona göre 16+4 olmuş bebeğim.
Cinsiyet bize her yerden el sallayan pipi ile kesinleşti, 4 gün önce 1,5 yaşını dolduran kızım vardı şimdi oğlum oluyormuş.
Benim de bir erkek kardeşim var çok şükür çok da severm ama hep kız kardeşi olanlara özenmişimdir, en yakın sırdaş, arkadaş... hem yaşımdan hem yeter dediğimden dolayı 3. Çocuğu kesinlikle düşünmüyorum bu sebeple erkek olacağını duyunca kızımın bir kız kardeşi olmayacağını düşünüp biraz üzüldüm Allah biliyor ama evladın da sağlıklısı hayırlısı gelsin Allahtan diyorum.
Bebek 148 gram olmuş hem normal hem 4boyutlu ile bakıldı.
Folik bitti sadece decavit kullanıyorum, kan demir vs gerekli görülmedi.
4 hafta sonra tekrar gideceğim.
İnşallah her kontrolümüz sorunsuz, sıkıntısız güzel haberlerle geçer.
Hayırlı kandiller.

Kızlar aile hastanesine aldım randevuyu cuma için test fiyatı 118 muane 65 tl ikiliyi orda yaptırmaya karar verdim :)
Birde bişey soracağım benim gibi olan var mı hamileliğimin başından beri evimden tamamen soğudum evimde 1 yudum su bile içemiyorum hiçbişey yiyemiyorum duramıyorum bile evimin içinde ama başka evlerde öyle değilim başka evlerde yemek yiyebiliyorum ama kendi evimde mümkün değil
Uyanır uyanmaz evden çıkıyorum kayınvalidemle aynı sitedeyim oraya gidiyorum görümcelerime annemlere gidiyorum başka çarem yok benim gibi olan var mı
Ne zaman geçer bu durum 12+3 günlük hamileym

Back