- 20 Ağustos 2015
- 6.513
- 15.675
- 248
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.001
Ben de geldim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım tecrübe li annelere itiyacımız olucak inşaallahBenim 11 aylık kızım var bebek arabası, ana kucağı, oto koltuğu, kanguru, beşik, havlu, nevresim, ayakkabı vs hepsini unisex almıştım 2. Yi hemen düşündüğümüz için şimdi ki bebeğim de erkek :)
Büyük parçaları almayacağız yani sadece kıyafet ve bebek bezi lazım olacak :) Süt sağma Makinesi, biberon, ateş ölçer, alt değime ünitesi filan aklıma ne gelirse her şey var zaten :)
Rabbim sağlıkla kavuşurtursun cnm benimde erkeğe benziyor dendi ama kesin değilKontrol iyi geçti kızlar çok şükür.
Ultrasona göre 16+4 olmuş bebeğim.
Cinsiyet bize her yerden el sallayan pipi ile kesinleşti, 4 gün önce 1,5 yaşını dolduran kızım vardı şimdi oğlum oluyormuş.
Benim de bir erkek kardeşim var çok şükür çok da severm ama hep kız kardeşi olanlara özenmişimdir, en yakın sırdaş, arkadaş... hem yaşımdan hem yeter dediğimden dolayı 3. Çocuğu kesinlikle düşünmüyorum bu sebeple erkek olacağını duyunca kızımın bir kız kardeşi olmayacağını düşünüp biraz üzüldüm Allah biliyor ama evladın da sağlıklısı hayırlısı gelsin Allahtan diyorum.
Bebek 148 gram olmuş hem normal hem 4boyutlu ile bakıldı.
Folik bitti sadece decavit kullanıyorum, kan demir vs gerekli görülmedi.
4 hafta sonra tekrar gideceğim.
İnşallah her kontrolümüz sorunsuz, sıkıntısız güzel haberlerle geçer.
Hayırlı kandiller.
Hayırlı olsun cnm erkekler çoğunluk ta :)Mrb millet bizimde cinsiyetimiz belli oldu oluşum utangaç biraz uğraştırdı ama babasına gösterdi pipiyi kesin erkek dedi
Canım benim son adet tarihim 15 Şubat.bebis 22 kasımda doğacak görünüyor.bilgilerinde bi yanlışlık mı var acaba
Kizlar aksamdan beri hastanedeydim simdi ciktim. Kanamam oldu sancisiz. Az geldi ama. Doktor bakti kalbi atiyordu dusuk ignesi ve progestan verdi eve yolladi. Benim gibi olan var mi cok korkuyorum..kalbi atiyodu ama gup gup doktor bisey yok dedi. Kan biraz kirmizi gelince aklim cikti
Canım benim çok geçmiş olsun niye olmuş ki acaba ya bi şeyden mi zorlandı acabaAllah bebişini sana bağışlasın kuzum
Çok geçmiş olsun, bazen biriken kan çıktı falan derler. Şimdi kanamanız var mı?Hic bisey yapmadim aksam ustu gobek deligimin altinda sanci vardi gecer dedim sonra kanama geldi cok cok az ama kirmizi acile kostuk kanama kontrolu yapti ebeler fazla degil dediler dusuk ignesi yapildi. Bi kahverengi bi kirmizi geliyo ama bebegin kalbi cok net duyuluyodu. Allahim hepimizin evladini bagislasin. Omrumden 10 yil gitti cok kotuyum
Çok geçmiş olsun, bazen biriken kan çıktı falan derler. Şimdi kanamanız var mı?
Tuvalet ihtiyacı hariç kalkmayıp dinlenseniz iyi gelir mi ki?
Canim gecmis olsun.hic endiselenme agrin yoksa kanama bir cok kiside oluyor ben hem ilk hamileligimde hem de suankinde cok yasadim sen icini ferak tut artik bebislerimiz buyuyor o kanama ilk haftalar cok tehlikeli, Allah korusun minnacik bebisi de alip göturebilir beraberinde demisti doktor ilk hamileliginde ama simdi ins birseycik olmaz. Fazla yorma kendini veridig fitili de ihmal etme ben de kullanmaya devam ediyorum ins birseycik olmazKizlar aksamdan beri hastanedeydim simdi ciktim. Kanamam oldu sancisiz. Az geldi ama. Doktor bakti kalbi atiyordu dusuk ignesi ve progestan verdi eve yolladi. Benim gibi olan var mi cok korkuyorum..kalbi atiyodu ama gup gup doktor bisey yok dedi. Kan biraz kirmizi gelince aklim cikti
Anladım canım.Yok kuzum benim bebiş büyük çıktı o yüzden tarih öyle farklı 6 gün büyük çıktınormalde doğum 28 kasımdı benimde ama şimdilik geri çekildi sonrası nolur bilmiyorum kuzum
Canim gecmis olsun.hic endiselenme agrin yoksa kanama bir cok kiside oluyor ben hem ilk hamileligimde hem de suankinde cok yasadim sen icini ferak tut artik bebislerimiz buyuyor o kanama ilk haftalar cok tehlikeli, Allah korusun minnacik bebisi de alip göturebilir beraberinde demisti doktor ilk hamileliginde ama simdi ins birseycik olmaz. Fazla yorma kendini veridig fitili de ihmal etme ben de kullanmaya devam ediyorum ins birseycik olmaz
Zaten eve geldim yatiyorum. Kayinvalidemdeyim. Suan kanama gelmiyo zaten nokta nokta oldu. Dua edin mubarek gun hamileyiz duamiz kabul olur insallah bebegim beni birakmaz![]()
Maşallah gelişimi baya öndeKontrol iyi geçti kızlar çok şükür.
Ultrasona göre 16+4 olmuş bebeğim.
Cinsiyet bize her yerden el sallayan pipi ile kesinleşti, 4 gün önce 1,5 yaşını dolduran kızım vardı şimdi oğlum oluyormuş.
Benim de bir erkek kardeşim var çok şükür çok da severm ama hep kız kardeşi olanlara özenmişimdir, en yakın sırdaş, arkadaş... hem yaşımdan hem yeter dediğimden dolayı 3. Çocuğu kesinlikle düşünmüyorum bu sebeple erkek olacağını duyunca kızımın bir kız kardeşi olmayacağını düşünüp biraz üzüldüm Allah biliyor ama evladın da sağlıklısı hayırlısı gelsin Allahtan diyorum.
Bebek 148 gram olmuş hem normal hem 4boyutlu ile bakıldı.
Folik bitti sadece decavit kullanıyorum, kan demir vs gerekli görülmedi.
4 hafta sonra tekrar gideceğim.
İnşallah her kontrolümüz sorunsuz, sıkıntısız güzel haberlerle geçer.
Hayırlı kandiller.
Maşallah oğlunaMrb millet bizimde cinsiyetimiz belli oldu oluşum utangaç biraz uğraştırdı ama babasına gösterdi pipiyi kesin erkek dedi
Geçmiş olsun canım. Doktorun verdiklerini kullan ve bol bol yat dinlen. Stres yapma sakın kısa sürede biter inşallah.Kizlar aksamdan beri hastanedeydim simdi ciktim. Kanamam oldu sancisiz. Az geldi ama. Doktor bakti kalbi atiyordu dusuk ignesi ve progestan verdi eve yolladi. Benim gibi olan var mi cok korkuyorum..kalbi atiyodu ama gup gup doktor bisey yok dedi. Kan biraz kirmizi gelince aklim cikti