2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sağol canım tecrübe li annelere itiyacımız olucak inşaallah

Rabbim sağlıkla kavuşurtursun cnm benimde erkeğe benziyor dendi ama kesin değil

Kizlar aksamdan beri hastanedeydim simdi ciktim. Kanamam oldu sancisiz. Az geldi ama. Doktor bakti kalbi atiyordu dusuk ignesi ve progestan verdi eve yolladi. Benim gibi olan var mi cok korkuyorum.. kalbi atiyodu ama gup gup doktor bisey yok dedi. Kan biraz kirmizi gelince aklim cikti

Canım benim son adet tarihim 15 Şubat.bebis 22 kasımda doğacak görünüyor.bilgilerinde bi yanlışlık mı var acaba

Yok kuzum benim bebiş büyük çıktı o yüzden tarih öyle farklı 6 gün büyük çıktı normalde doğum 28 kasımdı benimde ama şimdilik geri çekildi sonrası nolur bilmiyorum kuzum

Canım benim çok geçmiş olsun niye olmuş ki acaba ya bi şeyden mi zorlandı acaba Allah bebişini sana bağışlasın kuzum

Canım benim çok geçmiş olsun niye olmuş ki acaba ya bi şeyden mi zorlandı acaba Allah bebişini sana bağışlasın kuzum

Hic bisey yapmadim aksam ustu gobek deligimin altinda sanci vardi gecer dedim sonra kanama geldi cok cok az ama kirmizi acile kostuk kanama kontrolu yapti ebeler fazla degil dediler dusuk ignesi yapildi. Bi kahverengi bi kirmizi geliyo ama bebegin kalbi cok net duyuluyodu. Allahim hepimizin evladini bagislasin. Omrumden 10 yil gitti cok kotuyum

Çok geçmiş olsun, bazen biriken kan çıktı falan derler. Şimdi kanamanız var mı?
Tuvalet ihtiyacı hariç kalkmayıp dinlenseniz iyi gelir mi ki?

Çok geçmiş olsun, bazen biriken kan çıktı falan derler. Şimdi kanamanız var mı?
Tuvalet ihtiyacı hariç kalkmayıp dinlenseniz iyi gelir mi ki?

Zaten eve geldim yatiyorum. Kayinvalidemdeyim. Suan kanama gelmiyo zaten nokta nokta oldu. Dua edin mubarek gun hamileyiz duamiz kabul olur insallah bebegim beni birakmaz

Canim gecmis olsun.hic endiselenme agrin yoksa kanama bir cok kiside oluyor ben hem ilk hamileligimde hem de suankinde cok yasadim sen icini ferak tut artik bebislerimiz buyuyor o kanama ilk haftalar cok tehlikeli, Allah korusun minnacik bebisi de alip göturebilir beraberinde demisti doktor ilk hamileliginde ama simdi ins birseycik olmaz. Fazla yorma kendini veridig fitili de ihmal etme ben de kullanmaya devam ediyorum ins birseycik olmaz

Yok kuzum benim bebiş büyük çıktı o yüzden tarih öyle farklı 6 gün büyük çıktı normalde doğum 28 kasımdı benimde ama şimdilik geri çekildi sonrası nolur bilmiyorum kuzum
Anladım canım.
Benim bebiş te 5-6 gün önden gidiyor doktor her defasında son adet tarihinden eminmisin diyor zamanla ileri geri gitmeleri normale dönüyor diye degistirmedim ben de.nirmalde 12+1 oldum bugün ama 13+1 in ultrasona göre.diger ay nasıl olcak bakalım

Evet arkadaslar ancak firsat bulabildim. Ben de bu aksam bebisimi gormeye gittim hamdolsun hersey yolunda. Benim bilgilerde degisiklikler oldu ilk sayfada degistirebilir misin bir garip oblomov
15.11.2017 muhtemel dogum tarihimiz
Cinsiyet de bugun tasdiklendi kizim geliyor insallah
Ilk trimestiri 63 kg ile bitirmis bulunmaktayim gelen kilolar ne diyim yavruma süt ola=)

Bana agizdan vermis tok yaziyordu kutuda. Allahin izniyle bisey olmaz insallah canim ya. Baskasi olsa uzulme korkma derim ama kendime gelince ortaligi yiktim aglamaktan cigerim soldu. Zaten yogun degil adetin sonn gunu gibi. Agrim sancimda yok. Icimi ferah tutmaya calisiyorum (

Zaten eve geldim yatiyorum. Kayinvalidemdeyim. Suan kanama gelmiyo zaten nokta nokta oldu. Dua edin mubarek gun hamileyiz duamiz kabul olur insallah bebegim beni birakmaz

Canım çok endişe etme benim arkadaşım adet olur gibi bol kanama ile hamilelik geçirdi hep yattı şükür oğlu 2 yaşına girecek şimdi ilaçlarını kullanıp doktor yat dediyse yatarsan Allah'ın izniyle yavrUna bir şey olmaz

Arkadaş uzun bir araba yolculuğu yapmıştı ondan sonra aylarca kanaması oldu

Maşallah gelişimi baya önde ben de hep kız kardeşim olsun isterdim ama nasip:) sağlıklı olsunlar da.

Mrb millet bizimde cinsiyetimiz belli oldu oluşum utangaç biraz uğraştırdı ama babasına gösterdi pipiyi kesin erkek dedi
Maşallah oğluna :)
Geçmiş olsun canım. Doktorun verdiklerini kullan ve bol bol yat dinlen. Stres yapma sakın kısa sürede biter inşallah.

mrsdonmez canım geçmiş olsun ben de öyle 2 3 damla kanama olmuştu gittiğim Dr sıkıntı yok diyip rapor verip gönderiyodu. Dr değiştirdim o bana idrar tahlili yaptı ve korkma kum döküyorsun hepsi geçecek dedi çok şükür geçti de. İstersen sonra ki randevuda idrar tahlili yaptır

Bitmeyen sabah bulantılarıyla başım dertte kızlar hala sabahları çıkarıyorum ya 14 haftalık olduk ne zaman geçecek bu bulantılar beni gerçekten çok yıpratıyor(;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…