2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cinsiyetler belli olunca alışverişe nelerle başlayacaksınız kızlar??? Veya hemen başlayacakmısınız??
Benim 16. Haftam, cuma gidicem netleşicek bakalım. İlk olarak hastane çıkışlarıyla başlamayı düşünüyorum. Yavaş yavaş alıcam, hepsini bir anda alınca zevki kaçıyor:)

bir garip oblomov kuzum benide ekler misin listeyee

İstanbul
İlk bebek
Cinsiyet belli değil
Başlangıç kilosu 62
İlk tr. Bitiş 66
Tahmini doğum 22.11.2017

Başka bilgi gerekiyor mu acabaa

aaa listede yok musun canım sen hemen ekliyorum yaşını ve son adet tarihinide vermek istersen eklerim

kızlar konumuzda aktif olupta listede adı olmayan varsa bilgilerini versin ekleyeyim hemen. liste kabarık ama katılım az 70e yakınız sanırım listede ama yarısından azı burda liste kabarık olunca benim gözümden kaçabiliyor kimi ekledim kimi eklemediğim

Evet ben duymuştum kızımda tutmadı bunda da hiç önemsemedim

Benim cinsiyet belli oldu ben başladım birer ikişer birşeyler almaya :) mesela e-bebekte kısa kollu çıtçıtlı badi beyaz 5 al 4 öde 20 lira ve pentesi çok güzel :) birde kotonda bir gömlek bir tişört aldık 9.90 dı çok komik bir fiyattı ve inanılmaz sevimliydiler :)

Sen de benim gibi yavaş yavaş alanlardansın. Ohh tadını çıkaralım bu günlerin arkadaşım. Bende yarından sonra netleştiğinde hemen beğendiğim arılı takımı sipariş vericem. Kıyafetlerle başlamayı düşünüyorum, sonra da ev tipi anakucağı ve bebek bakım çantası bakıcam

Ablamın oğlu 27 aylık oldu onun bütün yenidoğan ve 3-6 ları şansa bana geldi sanırım almamam lazım ama ben dayanamıyorum. Eğer kız olursa kız yenidoğanları alıcam inşallah cici cici

Merhaba Kızlar;
Benim bebeğim de büyük ihtimalle kızmış:) çok çok sevindim, erkek olsa da kız olsa da hiç önemi yok , sağlıkla gelsin, hayırlı bir evlat olsun insan başka ne ister ki..
Annelik fikri bile değiştiriyor insanı, insanın bencilliği azalıyor sanki, önce onu düşünüyor, daha az para harcamaya başlıyor, daha iyi niyetli oluyor, hayata daha gülen gözlerle bakıyor, iş hayatını sanki bi tık öteye atabiliyor, saçma sapan düşündüğüm ne varsa sanki hepsi kayboldu. Şimdi annemi daha iyi anlayabiliyorum.
Umarım iyi bir anne olabiliriz ve bebeğimiz bizi sever, onu üzmeden , kırmadan , yormadan yetiştirebiliriz.Vatana millete hayırlı bir evlat olur, sürekli dua ediyorum, inanın çok yazamasam da burda hislerimi paylaşmak çok kıymetli benim için..
iyi ki dahil olmuşum:)

Sonuçta bütçeyide düşünmek lazım hepsi birden olunca pahalıya geliyor birazda. Hemde böyle yavaş yavaş başlamak daha zevkli gördüğünü alıyorsun :)Bende kurbağalı bir hastane çıkışı beğendim çok tatlıydı :) ana kıcağı falan abimin kızı büyüdü ondan alıcam yani bir kısmı kuzeninin eşyaları olacak :)

Kızlar gobegimin altinda bi agrii var korkuyorum gece ilac ictim diye mi oldu acaba onemli bisey degildir dimi ? Sanci gibi degilde agri gibi

Canım banada aynı şey marul ve taze soğan yediğimde oluyor. Dikkat ediyorum onları yememeye yediğim an kusmaya başlıyorum...

Benim 11 aylık kızım var bebek arabası, ana kucağı, oto koltuğu, kanguru, beşik, havlu, nevresim, ayakkabı vs hepsini unisex almıştım 2. Yi hemen düşündüğümüz için şimdi ki bebeğim de erkek :)

Büyük parçaları almayacağız yani sadece kıyafet ve bebek bezi lazım olacak :) Süt sağma Makinesi, biberon, ateş ölçer, alt değime ünitesi filan aklıma ne gelirse her şey var zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…