- 27 Mart 2017
- 545
- 784
- 103
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.961

İstanbul
İlk bebek
Cinsiyet belli değil
Başlangıç kilosu 62
İlk tr. Bitiş 66
Tahmini doğum 22.11.2017
Başka bilgi gerekiyor mu acabaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda tescilllenmis halibir garip oblomov canim bizi listeye ekleyebilirsin
Sagol canim darisi basinahayırlısı olsun canım hemen ekliyorum![]()
nasil belli dimi
bir garip oblomov kuzum benide ekler misin listeyee
İstanbul
İlk bebek
Cinsiyet belli değil
Başlangıç kilosu 62
İlk tr. Bitiş 66
Tahmini doğum 22.11.2017
Başka bilgi gerekiyor mu acabaa
Merhaba Herkese, az önce başka bir başlıkta 2'li testte çıkan Serbest B-Hcg 50 altı ise erkek, 50 üzeri ise kız bebek olasılığı yüksemiş diye bir konu gördüm.%80 oranında da sonuıçlarını yazanlarda doğru çıkmış.Duydunuz mu böyle bir şey?Ne dersiniz?
Cinsiyetler belli olunca alışverişe nelerle başlayacaksınız kızlar??? Veya hemen başlayacakmısınız??
Benim 16. Haftam, cuma gidicem netleşicek bakalım. İlk olarak hastane çıkışlarıyla başlamayı düşünüyorum. Yavaş yavaş alıcam, hepsini bir anda alınca zevki kaçıyor:)
aaa listede yok musun canım senhemen ekliyorum yaşını ve son adet tarihinide vermek istersen eklerim
Sen de benim gibi yavaş yavaş alanlardansın. Ohh tadını çıkaralım bu günlerin arkadaşım. Bende yarından sonra netleştiğinde hemen beğendiğim arılı takımı sipariş vericem. Kıyafetlerle başlamayı düşünüyorum, sonra da ev tipi anakucağı ve bebek bakım çantası bakıcamBenim cinsiyet belli oldu ben başladım birer ikişer birşeyler almaya :) mesela e-bebekte kısa kollu çıtçıtlı badi beyaz 5 al 4 öde 20 lira ve pentesi çok güzel :) birde kotonda bir gömlek bir tişört aldık 9.90 dı çok komik bir fiyattı ve inanılmaz sevimliydiler :)
Cinsiyetler belli olunca alışverişe nelerle başlayacaksınız kızlar??? Veya hemen başlayacakmısınız??
Benim 16. Haftam, cuma gidicem netleşicek bakalım. İlk olarak hastane çıkışlarıyla başlamayı düşünüyorum. Yavaş yavaş alıcam, hepsini bir anda alınca zevki kaçıyor:)
Sen de benim gibi yavaş yavaş alanlardansın. Ohh tadını çıkaralım bu günlerin arkadaşım. Bende yarından sonra netleştiğinde hemen beğendiğim arılı takımı sipariş vericem. Kıyafetlerle başlamayı düşünüyorum, sonra da ev tipi anakucağı ve bebek bakım çantası bakıcam
kızlar ceviz alerjisi falan var mı ya. ben dikkat ettim ne zaman yesem çıkarıyorum dokunuyor mu acaba1 haftadır alamamıştım yoktu bişi bugün çıkabildim aldım durmadan öğürüyorum çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi
![]()
Ben beyaz ve siyah aldım canım bilekte dar kesimHamile pantolonu beyaz bulabildin mi cnm lcwde? Veya krem de olabilir.