- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.741
Arkadaşlar moralim çok bozuldu yA down sendromu riski 1/188 çıktı
Dorktorum aradı zaten görüşelim dedi sonuçlar benim elime geçmiyor görmedimcanım bu testler belirleyici değil biliyorsun. doktoruna göster bakalım seni nasıl yönlendirecek dur hemen moralini bozma sakın.
Canim ya hemen bozma moralini garantisi yok biliyorsundur tam olarak butestin.istersen ayrintili testler var amniyosivinin alindigi ondan yaptir.ama sikinti edip bebege zarar verme.ins iyi olur ben cok duydum bi de bu sekilde risk var denip hic bisey cikmadigini.Arkadaşlar moralim çok bozuldu yA down sendromu riski 1/188 çıktı
dur bakalım bana da kız derse bu da bende tutacak
Bu arada ben de hiç mide bulantısı kusma olmadı. Genelde sağ kasığım ağrıdı meme uçlarımda hiç kararma olmadı ikisi de aynı sertlikte. Karnımın belirli bir tarafı değil eşit şişlikte ve yayvan şişti sanki yağ bağlamış gibi :d doktor büyük ihtimal kız dedi bi de canım hep ekşi ve acı şeyler yemek istiyor
Bize de haber ver ins iyi haberle gek canimGitcem birazdan
Canım asla dikkate alma,benim küçük oğlumda 1/98 çıkmıştı seninkine göre daha yüksek risk.o değer sadece istatiki bir değer.kafani asla karıştırma.ben bu defa yaptirmadim.bebegin ense kalınlığı normal ve burun kemiği de oluşmuşsa bu testin bir önemi yok.ben küçük oğlumda kaç kez ayrıntılı ultrasona girdim her doktor aynı şeyi söyledi,değer istatiki değer burun kemiği ense kalınlığı önemli demişti.hem risk çıkmayıp down sendromlu doğan bir sürü bebek varmış.Rabbimize emanet yavrularimiz inş.Arkadaşlar moralim çok bozuldu yA down sendromu riski 1/188 çıktı
Ense kalınlığı burun kemiği nasıl çıkmıştı onlar normalse bu sayıları çok da ciddiye alma bence üzme kendiniGitcem birazdan
Dorktorum aradı zaten görüşelim dedi sonuçlar benim elime geçmiyor görmedim
Bu arada benim bebis solda ilk günden beri sol tarafim agriyor
Cnm sen ne zaman ögreniceksin cinsiyeti ne zaman bi dahaki randevun bende cok merak ettim hayırlısı olsun insallah.
Canım benim de solda en başından beri,diğer iki oğlum sagdaydi.sen cinsiyeti öğrendin mı? Yazdiysan da ben kacirmisim kusura bakmaBu arada benim bebis solda ilk günden beri sol tarafim agriyor
Cnm sen ne zaman ögreniceksin cinsiyeti ne zaman bi dahaki randevun bende cok merak ettim hayırlısı olsun insallah.
Gitcem birazdan
Gunaydin kizlar
Durun ben bi sopami kapip geleyim burasi morali sifir analarla dolmus. Kizcelerim guzel annelerim yapmayin Allah rizasi icin. Valla ben gunde kac sefer abuk subuk seyler icin agliyorum haddi hesabi yok. Ama sonrasinda ne yapiyorum biliyormusunuz guluyorumaglamanizi melankolik hale getirmeyin muhtemelen aglarken. O da yok bu da anlamiyor diye akliniza getiriyorsunuz yapmayin. Sebepsiz aglayin cunku hormonlar neden oluyor ah bebisim anani ne hale getirdin diyin evde olmanizdan da kaynakli can sıkıntiniz var belli benim gun icinde basimi kasicak vaktim olmuyor bazen.. Kendinize mesgale bulun hic bisi bulamazsaniz acin evlilik programi izleyin en azindan gununuz gecer dusunmezsiniz alin kitap okuyun disari cikamiyorsaniz alin sutunuzu biskuvinizi balkonunuzda oturun hava alin bebisinizin dogdugunu hayal edin benim hep hayalim esimle ayni is yeri de calismak ya da ayni meslek grubunda olmakti Rabbim sukur nasip etti bulayim diye ugrasmadim nasipmis hislerimiz karsilikli cikti evlendik cok sukur hep yanimda ama bu da yetmiyor gecen ay esim oyle bir azar isitti ki karin tek basina hastaneye gidemiyor mu dediler moral olarak berbattim o mutlulugumuzu bogazimiza dizdiler...ama ne oldu esim hirs yapti daha iyi bir is buldu insallah nasip olurda is degistirir. Eslerinizede cok baski yapmayin is hayati cok zor birde onlar tek baslarinalar dedtek olmayinca daha cok calisma ihtiyaci hissediyorlar yani amaclari sizi ilgisiz birakmak degil is hayati cok zor. Ben bir suru odeme yapiyorum esim hic degilse ben calisana kadar kendini kapana kisilmis hissetmesin diye cunku bebis dogunca buuk ihtimal 3 -4 sene calisamayacagim 4 senelik evliligimizde adamcagiz hic yalniz kalmadi odeme konusu da simdi benden destek gelmeyince zorlanacak ay ne cok yazdim demem o ki canlarim hicbir seyi kafaniza takmayin. Dikkat ederseniz etrafta gereksiz konusanlar icin bisi yazmadim onlari taktiginiza bile degmez herkesin hamilelik sureci dogum sureci kendine hastir. Ben 13. Haftama girdim diye sevinirken dun isyerinde ayri evde ayri 3 sefer istifra ettim bakalim ne zaman rahata erdirecek bu veletler bizi
Ense kalınlığı 1.9 burun kemiği 4.32 mm yazıyorEnse kalınlığı burun kemiği nasıl çıkmıştı onlar normalse bu sayıları çok da ciddiye alma bence üzme kendini
anladım canım git görüş çok anlamıyorum ama sanırım 3lü 4lü testlerde var amniyon sıvısıda alınıyormuş. birde o kadar çok okudum ki riskli çıkıp sapasağlam doğum yapanların hikayelerini. anneyiz endişeleniyoruz tabi ama kesin sonuç vermeyen bir test içinde sakın moralini bozma bebişin çok üzülür sonra.
canım bu ayın 24ünde randevum bakalım inşallah gösterirse belli olacak
Canım benim de solda en başından beri,diğer iki oğlum sagdaydi.sen cinsiyeti öğrendin mı? Yazdiysan da ben
Ben 14.haftada gittim erkendi daha ama doktor bana kesin kız dedi anliyolar herhalde :)
Ense kalınlığı 3 un üzeri olursa sıkıntı demişti doktor bana.olculeri gayet güzel maasallahEnse kalınlığı 1.9 burun kemiği 4.32 mm yazıyor
E çok güzel işte gayet normal çıkmış. Sadece yaştan dolayı bile risk yüksek çıkabiliyormuş stres yapma hemen doktorun en doğru şekilde açıklama yapacaktır zatenEnse kalınlığı 1.9 burun kemiği 4.32 mm yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?