2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bu arada ben de hiç mide bulantısı kusma olmadı. Genelde sağ kasığım ağrıdı meme uçlarımda hiç kararma olmadı ikisi de aynı sertlikte. Karnımın belirli bir tarafı değil eşit şişlikte ve yayvan şişti sanki yağ bağlamış gibi :d doktor büyük ihtimal kız dedi bi de canım hep ekşi ve acı şeyler yemek istiyor

Arkadaşlar moralim çok bozuldu yA down sendromu riski 1/188 çıktı
Canim ya hemen bozma moralini garantisi yok biliyorsundur tam olarak butestin.istersen ayrintili testler var amniyosivinin alindigi ondan yaptir.ama sikinti edip bebege zarar verme.ins iyi olur ben cok duydum bi de bu sekilde risk var denip hic bisey cikmadigini.

Bu topik komple prenses annesi olacak sanki :) benim sag mi sol mu daha siki pek ayirt edilmiyor bile

Arkadaşlar moralim çok bozuldu yA down sendromu riski 1/188 çıktı
Canım asla dikkate alma,benim küçük oğlumda 1/98 çıkmıştı seninkine göre daha yüksek risk.o değer sadece istatiki bir değer.kafani asla karıştırma.ben bu defa yaptirmadim.bebegin ense kalınlığı normal ve burun kemiği de oluşmuşsa bu testin bir önemi yok.ben küçük oğlumda kaç kez ayrıntılı ultrasona girdim her doktor aynı şeyi söyledi,değer istatiki değer burun kemiği ense kalınlığı önemli demişti.hem risk çıkmayıp down sendromlu doğan bir sürü bebek varmış.Rabbimize emanet yavrularimiz inş.

Dorktorum aradı zaten görüşelim dedi sonuçlar benim elime geçmiyor görmedim

anladım canım git görüş çok anlamıyorum ama sanırım 3lü 4lü testlerde var amniyon sıvısıda alınıyormuş. birde o kadar çok okudum ki riskli çıkıp sapasağlam doğum yapanların hikayelerini. anneyiz endişeleniyoruz tabi ama kesin sonuç vermeyen bir test içinde sakın moralini bozma bebişin çok üzülür sonra.

Bu arada benim bebis solda ilk günden beri sol tarafim agriyor

Cnm sen ne zaman ögreniceksin cinsiyeti ne zaman bi dahaki randevun bende cok merak ettim hayırlısı olsun insallah.

canım bu ayın 24ünde randevum bakalım inşallah gösterirse belli olacak

Bu arada benim bebis solda ilk günden beri sol tarafim agriyor

Cnm sen ne zaman ögreniceksin cinsiyeti ne zaman bi dahaki randevun bende cok merak ettim hayırlısı olsun insallah.
Canım benim de solda en başından beri,diğer iki oğlum sagdaydi.sen cinsiyeti öğrendin mı? Yazdiysan da ben kacirmisim kusura bakma

Pozitif bir hikaye olmasi adina ; kardesimin butun testleri kotu cikmisti annem 29 yasindaydi o zamanlar. Doktor cok kotu konusmustu. Kardesimin dogacagina babamdan baska kimse inanmamisti hatta o kadar umitsizdik. Bi dogdu sapasaglam allahima sukurler olsun suan 13 yasinda hatta ergenlige girmek uzere. Hic bir saglik sorunu yasamadik. Cenabi allah buyuktur bak tecrubeli ablalarda diyor sadece risk diye. Canini sikma sakin.

Ne güzel anlatmissin cnm sagolasin moral verdin bizlere

Hadi hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…