• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Zaman gecmek bilmiyor :) bir an evvel 13.50 olsunn :) cok cahilim bu tarama testi konusunda karindan ultrasonla detayli olarak mi bakacak doktorum ?
Benim karından net görüntü alamadı doktor vajinal baktı ben de özellikle sordum doktora ense kalınlığı normal burun kemiği de oluşmuş kan vermesem olmaz mı dedim o da sonuçlar büyük ihtimal güzel çıkacak sen ver yine de dedi kan verdim ben de 10 gün sonra belli olcakmış sonuç

Zaman gecmek bilmiyor :) bir an evvel 13.50 olsunn :) cok cahilim bu tarama testi konusunda karindan ultrasonla detayli olarak mi bakacak doktorum ?

özel bir makinesi yok normal siyah beyaz ekranda bakıyor ama bebeği döndüremek için uğraşıyor baya ve evet karından bakıyorlar canım. inşallah güzel çıkar sonuçların

Benim karından net görüntü alamadı doktor vajinal baktı ben de özellikle sordum doktora ense kalınlığı normal burun kemiği de oluşmuş kan vermesem olmaz mı dedim o da sonuçlar büyük ihtimal güzel çıkacak sen ver yine de dedi kan verdim ben de 10 gün sonra belli olcakmış sonuç

Ayy hadi ya. Ben bu vajinal ultrason korkumu asamadim hic. Bu zamana kadar hic bakilmadi cunku. Keske soylemeseydin :D

Inşallah güzel sonuclar aliriz hepimiz. Bakalim kuzucum nasilmis en son 8.haftamda gormustum. Kocaman olmustur simdiye :) ♡

Ayy hadi ya. Ben bu vajinal ultrason korkumu asamadim hic. Bu zamana kadar hic bakilmadi cunku. Keske soylemeseydin :KK70:
Canım genelde karından ölçüm yapıyorlar doktorun cihazda sıkıntı vardı sanırım bebeğin hiçbir şeyi belli olmuyordu ondan vajinal baktı endişelenme bol su iç öyle git mesaneni doldurunca karından daha net oluyor görüntü

Ben yavaş yavaş başlayacağım. İkizlerin ne zaman geleceği belli olmaz çünkü. Son aylara bırakırsam yetişmeyebilir. Nasıl olsa alacağımız şeyler zaten bence indirim yakalayınca kaçırmamak lazım. İndirimleri takip ediyorum ben de şimdilik. Denk gelince alıyorum ufak tefek şeyler.

Maşallah :nazar: zaman çabuk geçiyor. Ne ara 15 olduk bilmiyorum :) 38 40 bizde imkansız :) 32. Haftayı göreyim diye dua ediyorum hep. Sağlıkla gelirler inşallah bebişlerimiz.

Canım bence sen doktora git mutlaka. Sen besleneceksin ki bebeğini de besleyesin.
İlaç almasam ben de peynir ekmek dışında bir şey yiyemiyordum. İlaçla yemeye başladım. Bulantı yine oluyor ama eskisi gibi değil. İlacı içmesem belki eski haline dönecek :/ psikoloji de kalmıyor öyle olunca. Çok zor gerçekten. Bulantı için bir şey içmiyor musun canım.

O baş ağrısı bende de var :/ ensemde başımın önünde her yerde :KK43: komple kafam ağryor. Benim ensedeki ağrının nedeni psikolojik büyük ihtimal. Gergin olunca kasılmaktan enseye vuruyor ağrı. Eşim bıktı artık masaj yapmaktan.

Aynen canim bende indirimleri takip ediyorum ucuz brisey gördümmü almak istiyorum :) bugün belki giderim bi magzaya falan. Netten bakiyordum bu zaman akadar ama bazen magzalarda daha uygun oluyor fiyatlair. Bakmak lazim. Senin ikizlerin olacak demek? Masallah :) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin ikisinide

Inşallah güzel sonuclar aliriz hepimiz. Bakalim kuzucum nasilmis en son 8.haftamda gormustum. Kocaman olmustur simdiye :) ♡
Görünce inanamayacaksın zaten nasıl bu kadar büyümüş diyor insan her şeyi oluşmuş tam bir bebeğe benziyor doktor gözünden omiriliğine kadar her şeyi tek tek gösterdi doktor burnu ağzı kulakları oyy şimdiden özledim tekrar tekrar göresi geliyor insanın :dd

Canım genelde karından ölçüm yapıyorlar doktorun cihazda sıkıntı vardı sanırım bebeğin hiçbir şeyi belli olmuyordu ondan vajinal baktı endişelenme bol su iç öyle git mesaneni doldurunca karından daha net oluyor görüntü

Cahil gibi konuştum zaten ultrasondan korkuyorum diye. Halbuki bebegimin iyiligi icin onu goreceksem tabiki olsun. Ama genel bi korku hissi var icimde. Simdi biraz daha rahatladim :) seni seviyorum canim arkadasimmm !♡♡♡

Ayy hadi ya. Ben bu vajinal ultrason korkumu asamadim hic. Bu zamana kadar hic bakilmadi cunku. Keske soylemeseydin :KK70:

İkili testte ultrasonla karından bakılır @tulperde de bir istisna olmuş sanırım ilk defa ondan duydum vajinaldan bakan doktoru da. Demek ki öyle gerek görmüş ama genelde karından bakılır korkmana gerek yok yani. Bu arada kendini de alıştırsan iyi edersen doğuma yakın durumuna bağlı olarak sık sık vajinal muayeneden geçebilirsin. Hele ki benim gibi normal doğum yaparsan doğum başladığında da çok başına gelecektir.:KK48:

Görünce inanamayacaksın zaten nasıl bu kadar büyümüş diyor insan her şeyi oluşmuş tam bir bebeğe benziyor doktor gözünden omiriliğine kadar her şeyi tek tek gösterdi doktor burnu ağzı kulakları oyy şimdiden özledim tekrar tekrar göresi geliyor insanın :dd

Sansima yarinda ana saglikta kontrolum var. Orada da bakilacak ultrasonda :) 2 gun ust uste gormus olucam yani. Ah kurban olurum yaa ♡ ozlenmezler mi hic.

İkili testte ultrasonla karından bakılır @tulperde de bir istisna olmuş sanırım ilk defa ondan duydum vajinaldan bakan doktoru da. Demek ki öyle gerek görmüş ama genelde karından bakılır korkmana gerek yok yani. Bu arada kendini de alıştırsan iyi edersen doğuma yakın durumuna bağlı olarak sık sık vajinal muayeneden geçebilirsin. Hele ki benim gibi normal doğum yaparsan doğum başladığında da çok başına gelecektir.:KK48:

Ultrason olsa gene iyi parmakla muayene ediyormus ebeler dogumhanede :D hic mi pozitif bi hikaye duymaz insan dimi. Ah bu bebecikler :*

Ultrason olsa gene iyi parmakla muayene ediyormus ebeler dogumhanede :KK70: hic mi pozitif bi hikaye duymaz insan dimi. Ah bu bebecikler :*
Evet gelip gidip açılma ne kadar olmuş diye parmaklıyor:olamaz: Ama yapacak bişey yok fakat o an bunu hiç ama hiiiçç dert etmiyorsun. Bu arada benim çok pozitif bir doğum hikayem var şükürler olsun Rabbime darısı buna inşallah, o yüzden o dediğine katılmıyor:super:

Cahil gibi konuştum zaten ultrasondan korkuyorum diye. Halbuki bebegimin iyiligi icin onu goreceksem tabiki olsun. Ama genel bi korku hissi var icimde. Simdi biraz daha rahatladim :) seni seviyorum canim arkadasimmm !♡♡♡
Canım ben bir yıla yakın vajinismus hastasıydım :dd yani vajinal ultrasondan korksam ben korkardım çok şükür yendim hatta iyi ki vajinal bakmış doktor her şey daha net görünüyor diye sevindim bile :d

Evet gelip gidip açılma ne kadar olmuş diye parmaklıyor:olamaz: Ama yapacak bişey yok fakat o an bunu hiç ama hiiiçç dert etmiyorsun. Bu arada benim çok pozitif bir doğum hikayem var şükürler olsun Rabbime darısı buna inşallah, o yüzden o dediğine katılmıyor:super:

Senin hikayen icin degil :) genel olarak zorlu dogum hikayeleri dinledigimden dedim. Allah herkesi bir avazda kurtarsin der buyuklerimiz. Ezan okunuyo simdi ne guzelde bir dua ♡

benimde kafamı geçen hafta o karıştırdı 1. trimester 13. haftadan sonra bitiyor canım bu takvim 12+1 olunca 13 haftalık gibi gösteriyor ya o baya kafa karıştırıyor beni de yarın 13+1 olunca:KK48: 14. hafta içinde diye gösterecek
Evet 1 hafta önce den gidiyor olsun ben mutlu oluyorum :)

Ben de ogrenemedim canim daha:/ cevremdeki herkes kiz diyor ama bana erkek gibi geliyor ruyamda gormustum etkisinde kaldim sanirim :)kiz veya erkek farketmiyor tabi ama alisveris yaparken kararsiz kaliyor insan :) uc doktor bakti ucu de bir sey demedi.bazi arkadaslara 11 haftalikken bile soylemis doktorlari ne guzel ama bana hep temkinli doktorlar denk geldi :)
Kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun diyoruz ama hep de merak ediyoruz :) en çok da birşeyler alabilmek için merak ediyorum. :) bana hem kız hem de erkek diyen çok ama ilk günden beri ben hep kız hissediyorum :( bakalım civciv piliç mi horoz mu :) ben de 14.haftada özele gitmeyi düşünüyorum bakalım belki o zaman öğrenebiliriz :)

Nat geo people da saniyede 4 bebek diye bir belgesel var dünyanın dört yanından doğum anlarını gösteriyorlar kadınlar o kadar rahat doğum yapıyor ki bir çoğu her doğum ağrılı acılı olur diye bilinçaltıma işlenmişti o belgesel programından sonra bu önyargıdan kurtuldum diyebilirim izlemenizi tavsiye ederim çok güzel bir program

Back