• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar hazır market tavuğu yiyen var mı aranızda? Canım tavuk istiyor ama cesaret edemiyorum almaya.koy tavuğu alma şansım az su anda

bilindik markalarınkini yiyorum canım zaten yiyeceğimiz ne kadar ki ben et tavuk köfte çok yiyemiyorum 2 ad köfte 1 dilim et işte yemeğin içindede olursa birkaç dilimde tavuk

Kizlar 2li testi devlet hastanesinde yaptıracağım şuan hakkarideyim mecbur burda yaptıracağım. Aslında keşke memlekette yaptirabilseydim ama o haftalarda 14 haftanın yarisinda olacağız çok kararsız kaldım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz illa özel olması şart mı devlet de yaptıran var mı? ?
Ay canim sen hakkaride misin ALLAH yardımcın olsun ben iki yil cektim orayi gecen sene olsaydi mükemmel bir dr vardi orda ama gitti malesef

BENİM doktor lafını dahi etmedi daha çarşamba gidince sorucam bakalım :KK70:
Ben her sordugumda daha erken cevabini aldim insallah sana soylerler :) sadece bir doktor ben erkek hissediyorum dedigimde annelerin hisleri cikar dedi bundan pay cikarmali miyim bilmiyorum.diger doktor bariz bir cikinti var ama cikintida cizgi de var o yuzden bir sey soylenemez dedi.ucuncusu hicbir sey demeden 16.hafta goruruz insallah dedi :D saglik olsun da onemli degil ama inat ettim galiba ogrenmek icin :D

selamlar hepinizeeeee birazdan bende gideceğim doktora ikili test zamanı umarım herşey yolundadır, cinsiyetle ilgili bişey söylemicek gibi hissediyorum :):anneadayı:

Ben sormasam benim doktorum da söylemicekti büyük ihtimal ama sorduğumda da hiç mırın kırın etmedi hatta ultrasonda da gösterdi nubunu bu çıkıntı paralel olduğunda kız oluyor bu da paralel büyük ihtimal kızın olacak ama 3 hafta sonra netleşir dedi.

Kızlar kayseri de önerebileceğiniz dr var mı doğum için ben şu anda farklı bi şehirdeyim ama doğumu kayseride yapcam Allah nasip ederse o yüzden tavsiyeye ihtiyacım var şu anda arastiramiyorum orda degilim

Kızlar bende inatla 16.haftayı bekliyorum cinsiyet için ama çok merak ediyorum zor geçiyor günler ya inşallah sağlıkla sihhatle gelir miniklerimiz

biberon falan? Misal süt pompasi falan varmis yada bebek mamasini kendin yapabilmen icin seyler avent markasindan cok sey begendim elektronik esya yani. Alsammi bilmiyorum Biberson seti buldum avetin nette cok uygun fiyata.
Ben yavaş yavaş başlayacağım. İkizlerin ne zaman geleceği belli olmaz çünkü. Son aylara bırakırsam yetişmeyebilir. Nasıl olsa alacağımız şeyler zaten bence indirim yakalayınca kaçırmamak lazım. İndirimleri takip ediyorum ben de şimdilik. Denk gelince alıyorum ufak tefek şeyler.

Günaydın :) biz de 12 haftalık olduk çok şükür :KK200::KK68: Rabbim topikteki herkesin gebelinin 38 li 40 li günlerini görmek nasip etsin sağlıcakla :KK68:
Maşallah :nazar: zaman çabuk geçiyor. Ne ara 15 olduk bilmiyorum :) 38 40 bizde imkansız :) 32. Haftayı göreyim diye dua ediyorum hep. Sağlıkla gelirler inşallah bebişlerimiz.

Bugün 11+1 olduk. Assssla azalmıyor :KK43: gündüz bi miktar daha normalim ama akşam başlıyor sabaha kadar oluk oluk her yediğim çıkıyor. Zaten bi simit ve makarna yiyebiliyorum, asla yumurta et süt yiyemiyorum. Saçlarım feci dökülüyor, agzim hep yara, burnum kanıyor. Psikolojim çöktü gerçekten :KK43: ne zaman bitecek ben de hevesle bekliyorum
Canım bence sen doktora git mutlaka. Sen besleneceksin ki bebeğini de besleyesin.
İlaç almasam ben de peynir ekmek dışında bir şey yiyemiyordum. İlaçla yemeye başladım. Bulantı yine oluyor ama eskisi gibi değil. İlacı içmesem belki eski haline dönecek :/ psikoloji de kalmıyor öyle olunca. Çok zor gerçekten. Bulantı için bir şey içmiyor musun canım.
Bende bas agrilari basladi canim enseden geliyo agri.dedigin gibi sabah 5 gibi bir midem kaziniyo anlatamam asiri oldugu durumlarda bir muz ya da bir elma yiyorum ara ogunlerde yogurt sut benzeri seyler yemege calisiyorum ama midem cogunlukla rahatsiz bir vaziyette.tiksinmelerim gecmedi hala cok az tur yemek yiyebiliyorum.14 hafta oldu ama ne zaman gecicek bilmiyorum hem midem kaziniyor hem istahim yok :KK43:
O baş ağrısı bende de var :/ ensemde başımın önünde her yerde :KK43: komple kafam ağryor. Benim ensedeki ağrının nedeni psikolojik büyük ihtimal. Gergin olunca kasılmaktan enseye vuruyor ağrı. Eşim bıktı artık masaj yapmaktan.

Ben yavaş yavaş başlayacağım. İkizlerin ne zaman geleceği belli olmaz çünkü. Son aylara bırakırsam yetişmeyebilir. Nasıl olsa alacağımız şeyler zaten bence indirim yakalayınca kaçırmamak lazım. İndirimleri takip ediyorum ben de şimdilik. Denk gelince alıyorum ufak tefek şeyler.

Maşallah :nazar: zaman çabuk geçiyor. Ne ara 15 olduk bilmiyorum :) 38 40 bizde imkansız :) 32. Haftayı göreyim diye dua ediyorum hep. Sağlıkla gelirler inşallah bebişlerimiz.

Canım bence sen doktora git mutlaka. Sen besleneceksin ki bebeğini de besleyesin.
İlaç almasam ben de peynir ekmek dışında bir şey yiyemiyordum. İlaçla yemeye başladım. Bulantı yine oluyor ama eskisi gibi değil. İlacı içmesem belki eski haline dönecek :/ psikoloji de kalmıyor öyle olunca. Çok zor gerçekten. Bulantı için bir şey içmiyor musun canım.

O baş ağrısı bende de var :/ ensemde başımın önünde her yerde :KK43: komple kafam ağryor. Benim ensedeki ağrının nedeni psikolojik büyük ihtimal. Gergin olunca kasılmaktan enseye vuruyor ağrı. Eşim bıktı artık masaj yapmaktan.
Ben de tansiyonum dusuk diye oluyor saniyordum belki de sinirden strestendir normalde de sinirli bi insanim hamilelikte iyice cozutmaktan korkuyorum dizginlemeye calisiyorum kendimi :D

Kizlar 2li testi devlet hastanesinde yaptıracağım şuan hakkarideyim mecbur burda yaptıracağım. Aslında keşke memlekette yaptirabilseydim ama o haftalarda 14 haftanın yarisinda olacağız çok kararsız kaldım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz illa özel olması şart mı devlet de yaptıran var mı? ?

Canım ben kızımda devlette yaptırmıştım bütün testlerimi, ama şuan yurt dışında olduğum için buradaki devlet hast. güvenmiyorum o yüzzden hep özele gidiyorum.

Kızlar erkek karni kız karnı farklı olur derler ya cinsiyet ogrenenler var mı öyle bi fark ne durumda gobusler :anneadayı:

Ayy evet erkekse sivri yaygınsa kız derler. Sanki benim göbüşte sivri gibi hayırlısıyla bir öğreneydik şu cinsiyetleri çatlayacaz valla:KK48::KK48:

Kızlar hazır market tavuğu yiyen var mı aranızda? Canım tavuk istiyor ama cesaret edemiyorum almaya.koy tavuğu alma şansım az su anda

Ay hep yiyoruz canım köy tavuğu kim kaybetmiş biz bulak:KK48: Gerçi benim tavukla pek aram yok ayda 1-2 kere anca ben kırmızı et manyağıyım:KK72:

Bu arada ense kalinligi ve burun kemigi istenilen olculerde cikarsa kan tahlilini doktor inisiyatif kullanarak mi yaptirmiyor, yoksa bize ni isteyip istemedigimizi soruyor arkadaslar :) ?

Bizimkinin ense kalınlığı da burun kemiğide normal çıktı ama yine de doktorum bugün mutlaka kan vermeye git dedi. Bazı doktorlar ise istemiyor. Birazda anneye kalmış bir karar.

Günaydın kızlar doktordan geliyorum ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiği de oluşmuş doktor çok güzel dedi içim ferahladı resmen cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi hissettiğim gibi yani çok mutluyum inşallah hepiniz böyle güzel haberler alırsınız : ) bu arada ilk trimester tamamlama kilom 54 bir garip oblomov bir garip oblomov canım ekler misin 1 kilo vermişim
Ay Canm ne güzel maaşallah :nazar: benimde öğleden sonra ikili tarama var çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır :dua:

Ay Canm ne güzel maaşallah :nazar: benimde öğleden sonra ikili tarama var çok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır :dua:
İnşallah canım ben de günlerdir dua ediyordum güzel şeyler duymak için şimdi ne kadar şükretsem az. Hatta bütün gece uyuyamadım heyecandan : ) inşallah sen de güzel haberler alırsın.

Tünaydın kızlar. Dünden sonrasını okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Kızımda ördürdüğüm bir battaniye vardı sizinle paylaşacaktım bugün ama ara ara yok evde. Bulursam atıcam fotosunu, ufak bir değişiklik planlıyorum üstünde. :))

İnşallah canım ben de günlerdir dua ediyordum güzel şeyler duymak için şimdi ne kadar şükretsem az. Hatta bütün gece uyuyamadım heyecandan : ) inşallah sen de güzel haberler alırsın.

Dogum arkadasim sen cinsiyet tahmini almissin sanirim :) bakalim benim doktorum ne diyecek. Testlerin guzel cikmis cok sukur cok sevindim darisi tum annelerin basina :*

Back