• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende bas agrilari basladi canim enseden geliyo agri.dedigin gibi sabah 5 gibi bir midem kaziniyo anlatamam asiri oldugu durumlarda bir muz ya da bir elma yiyorum ara ogunlerde yogurt sut benzeri seyler yemege calisiyorum ama midem cogunlukla rahatsiz bir vaziyette.tiksinmelerim gecmedi hala cok az tur yemek yiyebiliyorum.14 hafta oldu ama ne zaman gecicek bilmiyorum hem midem kaziniyor hem istahim yok :KK43:
Ben de migren var zaten baş ağrım bu hafta daha çok olmaya başladı hergün yeni şeyler çıkıyor bakalım daha neler yasayacagiz. Ama hep diyorum ben ağlayarak dualar ederdim Allahım bulantolarimin kussmalarimin olduğu günleri nasip et diye çok şükür Rabbim bu günleri nasip etti her günümüze çok şükür bin şükür. Şimdide duamız sağlıcakla kavuşmak oldu Allah im o günleri de nasip etsin insaAllah:dua::KK68:

Ben de migren var zaten baş ağrım bu hafta daha çok olmaya başladı hergün yeni şeyler çıkıyor bakalım daha neler yasayacagiz. Ama hep diyorum ben ağlayarak dualar ederdim Allahım bulantolarimin kussmalarimin olduğu günleri nasip et diye çok şükür Rabbim bu günleri nasip etti her günümüze çok şükür bin şükür. Şimdide duamız sağlıcakla kavuşmak oldu Allah im o günleri de nasip etsin insaAllah:dua::KK68:
Amin canim Allah bebeklerimize saglikla hayirla kavusmamizi nasip etsin insallah:)

Kizlar 2li testi devlet hastanesinde yaptıracağım şuan hakkarideyim mecbur burda yaptıracağım. Aslında keşke memlekette yaptirabilseydim ama o haftalarda 14 haftanın yarisinda olacağız çok kararsız kaldım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz illa özel olması şart mı devlet de yaptıran var mı? ?

Amin canim Allah bebeklerimize saglikla hayirla kavusmamizi nasip etsin insallah:)
Amin canım insaAllah topik te küçük olmak bi yandan avantajli hı yandan dezavantajlı sizlerden bir sonraki haftada neler bekliyor öğreniyorum ama bi an evvel o zamanlara gelmek için de sabırsızlanıyorum sanırım cinsiyeti de geç öğreneceğiz

Kızlar ben 12.haftaya bugün girdim ama aşağıdaki takvimde 1.trimester sona erdi diyor :işsiz:
benimde kafamı geçen hafta o karıştırdı 1. trimester 13. haftadan sonra bitiyor canım bu takvim 12+1 olunca 13 haftalık gibi gösteriyor ya o baya kafa karıştırıyor beni de yarın 13+1 olunca:KK48: 14. hafta içinde diye gösterecek

Kızlar hazır market tavuğu yiyen var mı aranızda? Canım tavuk istiyor ama cesaret edemiyorum almaya.koy tavuğu alma şansım az su anda

Amin canım insaAllah topik te küçük olmak bi yandan avantajli hı yandan dezavantajlı sizlerden bir sonraki haftada neler bekliyor öğreniyorum ama bi an evvel o zamanlara gelmek için de sabırsızlanıyorum sanırım cinsiyeti de geç öğreneceğiz
Ben de ogrenemedim canim daha:/ cevremdeki herkes kiz diyor ama bana erkek gibi geliyor ruyamda gormustum etkisinde kaldim sanirim :)kiz veya erkek farketmiyor tabi ama alisveris yaparken kararsiz kaliyor insan :) uc doktor bakti ucu de bir sey demedi.bazi arkadaslara 11 haftalikken bile soylemis doktorlari ne guzel ama bana hep temkinli doktorlar denk geldi :)

Ben de ogrenemedim canim daha:/ cevremdeki herkes kiz diyor ama bana erkek gibi geliyor ruyamda gormustum etkisinde kaldim sanirim :)kiz veya erkek farketmiyor tabi ama alisveris yaparken kararsiz kaliyor insan :) uc doktor bakti ucu de bir sey demedi.bazi arkadaslara 11 haftalikken bile soylemis doktorlari ne guzel ama bana hep temkinli doktorlar denk geldi :)

BENİM doktor lafını dahi etmedi daha çarşamba gidince sorucam bakalım :D

Kızlar hazır market tavuğu yiyen var mı aranızda? Canım tavuk istiyor ama cesaret edemiyorum almaya.koy tavuğu alma şansım az su anda
Canım benim doktor yeme dedi yememeye özen gösteriyorum ama bukadar canın çektiyse de ye gitsin ben gıda mühendisiyim herşeyin organiğini bulmamız pek mümkün olmuyo zaten

Selam guzel anneler benimde kontrolum bugun 2li testim olacak. Bakalim benim kuzucugum nasilmiss :) o kadar ozledim ki. Bende de bel agrisi degilde arada yururken kalcama bi agri oluyor magnezyum eksikligi ile alakasi olabilir mi bilmiyorum bi doktora sorayim bazi hamilelere takviye olarak verdiklerini duymustum.

Bu arada ense kalinligi ve burun kemigi istenilen olculerde cikarsa kan tahlilini doktor inisiyatif kullanarak mi yaptirmiyor, yoksa bize ni isteyip istemedigimizi soruyor arkadaslar :) ?

Ben yiyorum canım ama yine markaya tarihe dikkat ediyorum dediğin gibi koy tavuğu nerdee gerçi ben sadece corbaya az bişey koyuyorum normalde de tavuk yemiyordum hanilelikte hiç yiyemez oldum sadece helal olan bi fast food var marka vermiim onu görürsem gezerken kesinlikle dayanamıyorum ama evde sadece çorba için az bişey malesef market tavuğu kullanıyorum geçenlerde Bim de gördüm ama ben gezen tavuk yaziyodu üzerinde hatta yumurtası da vardı koy tavuğu yani bi araştır halen var mı bilmiyprum

Back