• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar 2 gündür deheşt bi bulantım var cumartesi ne yediysem çıkardım dün biraz iyidi bugün yine berbat psikolojim bozuldu artık içime sıkıntı girmeye başladı azalan yada bulantısı biten var mı :(

Günaydın kızlar 2 gündür deheşt bi bulantım var cumartesi ne yediysem çıkardım dün biraz iyidi bugün yine berbat psikolojim bozuldu artık içime sıkıntı girmeye başladı azalan yada bulantısı biten var mı :KK43:
Bugün 11+1 olduk. Assssla azalmıyor :( gündüz bi miktar daha normalim ama akşam başlıyor sabaha kadar oluk oluk her yediğim çıkıyor. Zaten bi simit ve makarna yiyebiliyorum, asla yumurta et süt yiyemiyorum. Saçlarım feci dökülüyor, agzim hep yara, burnum kanıyor. Psikolojim çöktü gerçekten :( ne zaman bitecek ben de hevesle bekliyorum

Bugün 11+1 olduk. Assssla azalmıyor :KK43: gündüz bi miktar daha normalim ama akşam başlıyor sabaha kadar oluk oluk her yediğim çıkıyor. Zaten bi simit ve makarna yiyebiliyorum, asla yumurta et süt yiyemiyorum. Saçlarım feci dökülüyor, agzim hep yara, burnum kanıyor. Psikolojim çöktü gerçekten :KK43: ne zaman bitecek ben de hevesle bekliyorum

SORMA canım valla geçen gece kalktım hüngür hüngür ağladım nasıl olcak böyle gerçekten bilmiyorum iyice çöktüm :(

Günaydın arkadaşlar biz de bugün 14+1 olduk :) mide bulantım çok azaldı ama bitmedi malesef hala kustuğum oluyor özellikle aç kalınca veya yemeği fazla kaçırınca artıyor. Az az sık sık yemek lazım hep sanırım.

SORMA canım valla geçen gece kalktım hüngür hüngür ağladım nasıl olcak böyle gerçekten bilmiyorum iyice çöktüm :KK43:
Benim de bazen çok moralim bozuluyor nasıl geçecek böyle zaman diye ama takılmamak lazım moral bozuk olunca daha çok mide bulantısı yapıyor rahatlamak, pozitif düşünmek gerek...hep birlikte atlatacağız bu günleri inşallah :)

Günaydın canım :) maşallah size :)
Ben çarşamba kontrole gittiğimde tam 12 idi ama ultrasona göre 12+6 idi bakalım sanırım önden gidiyor :) yarın test sonuçlarını alacağım ki o zaman ne çıkacak onuda merak ediyorum :)
sizede maşallah canım:KK200:benimde 4 gün öndeydi bebişim ama ben henüz ultrasona göre takip etmiyorum. çünkü şimdiye kadar bir önde bir geride çıktı hep pek güvenemiyorum ultrasona zaten kafam karışıyor hafta hesaplarında iyice karışsın istemiyorum:KK48:

Günaydın kızlar 2 gündür deheşt bi bulantım var cumartesi ne yediysem çıkardım dün biraz iyidi bugün yine berbat psikolojim bozuldu artık içime sıkıntı girmeye başladı azalan yada bulantısı biten var mı :KK43:
ben dün baya kötüydüm canım sabah 7 gibi kalktım evde dolaştım biraz zaman geçsin bizimkiler uyansın öyle kahvaltı hazırlayayım dedim ama sonra bir kötü oldum sanki midemi biri elinin arasına aldı sıkmaya başladı sonra bildiğin sarı sarı safra kustum berbattı:KK43:ilk defa bu kadar kötü oldum elim ayağım titreyerek bişiler hazırladım yedim kendime geldim. artık aileyle kahvaltı yalan oldu onların uyanmasını beklemem bir daha. bulantı bitmesi diye bişi yok o nedenle canım azalıyor sadece sürekli değilde seyrek hale geliyor:KK51:

Benim de bazen çok moralim bozuluyor nasıl geçecek böyle zaman diye ama takılmamak lazım moral bozuk olunca daha çok mide bulantısı yapıyor rahatlamak, pozitif düşünmek gerek...hep birlikte atlatacağız bu günleri inşallah :)

İnşallah canım benim ya 2. trimester a girdik artık hamişliğin balayı ayları deniyormuş bizim balayı pek iyi gitmiyor :KK12::KK12::KK12:

Herkese günaydın kızlar.alisveris konusunda ben son iki ay düşünüyorum insalalh.simdi mevsim geçişi zaten kışlık bulamayiz,eylül Ekim gibi güzel şeyler olabilir bence.dayanamayip belki battaniye nevresim biberon süt pompasi gibi şeyler alinabilur

ben dün baya kötüydüm canım sabah 7 gibi kalktım evde dolaştım biraz zaman geçsin bizimkiler uyansın öyle kahvaltı hazırlayayım dedim ama sonra bir kötü oldum sanki midemi biri elinin arasına aldı sıkmaya başladı sonra bildiğin sarı sarı safra kustum berbattı:KK43:ilk defa bu kadar kötü oldum elim ayağım titreyerek bişiler hazırladım yedim kendime geldim. artık aileyle kahvaltı yalan oldu onların uyanmasını beklemem bir daha. bulantı bitmesi diye bişi yok o nedenle canım azalıyor sadece sürekli değilde seyrek hale geliyor:KK51:

canım geçen haftalarda her sabah safra ile lavobaya koşuyordum berbat bi durum mideni biri sıkıyor sanki İNSANIN nefesi kesiliyor hayattan soğuyor resmen dramamine içtim sabah iyi geldi sanki kesildi gibi :)

Canım ben genelde sabah çok erken uyanıyorum bazen 5 bazen 6 gibi. Ve açlıkla uyanıyorum tost yiyorum hemen 2 saat sonra gene birşeyler atistiyorum 2 3 saat sonra yine ara ara meyve çerez vs sonra akşam yemeği yiyorum 5 gibi akşam lar ı biraz kötü oluyorum bide bulantım oluyor bazen birşeyler atıstiriyorum erken uyuyorum genelde. Ama 12. Haftaya girdik 2 gündür bulantı m olmaya başladı kusmalar geri döndü :KK43:
Bende bas agrilari basladi canim enseden geliyo agri.dedigin gibi sabah 5 gibi bir midem kaziniyo anlatamam asiri oldugu durumlarda bir muz ya da bir elma yiyorum ara ogunlerde yogurt sut benzeri seyler yemege calisiyorum ama midem cogunlukla rahatsiz bir vaziyette.tiksinmelerim gecmedi hala cok az tur yemek yiyebiliyorum.14 hafta oldu ama ne zaman gecicek bilmiyorum hem midem kaziniyor hem istahim yok :(

Günaydın kızlar doktordan geliyorum ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiği de oluşmuş doktor çok güzel dedi içim ferahladı resmen cinsiyet için de büyük ihtimal kız dedi hissettiğim gibi yani çok mutluyum inşallah hepiniz böyle güzel haberler alırsınız : ) bu arada ilk trimester tamamlama kilom 54 bir garip oblomov bir garip oblomov canım ekler misin 1 kilo vermişim

Back