- 27 Mart 2017
- 545
- 784
- 103
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.381
Amin canım sağol ben öyle biliyordum sağ erkek sol kız olarak bu hamileliğimde bütün teorileri çürüttüm :)
Doktorlar inanmıyor ben de nub teorisini sormuştum saçmalık demişti
Tskler canim cok korktum birsey olacak diye allahtan gecti gidecem cnm :-*Geçmiş olsun canım. Doktora görün istersen..
Benim hep ultrasonda sağda cikiyor ama cinsiyetine doktorum kız dedi. Tabii bu tahmin insallah önümüzdeki hafta netleştireceğiz bende çok heyecanliyim.Gececi anneler selam:) bebeği sanırım sağda taşıyorum ultrasondada bebek sağda görünüyor kese olarak. Kesesi sağda olan cinsiyeti belli olan anneler var mı kızlar? Aramızda kasım başı doğum yapacak olanların cinsiyetleri belli olmaya başladı çünkü bende çok heyecanlıyım bu konuda.
Benim hep ultrasonda sağda cikiyor ama cinsiyetine doktorum kız dedi. Tabii bu tahmin insallah önümüzdeki hafta netleştireceğiz bende çok heyecanliyim.
Oyüzden Ebru tarıma gitmek istiyorum canım.kan pıhtılaşması var bende hani gebeliğim sizler gibi değil.peki sen ne kadar muayene ücreti ödüyorsun ve doğum kaç tl ye yapılacak bilgin varmı canım.ebru hanımın Doğum parası çok yüksek acı bademle anlaşmış orda olursa 6 bin diyor diğer hastanede olursa 5 binmiş.evet özel adana pek iyi bir hastane değil. ben acıbademde Erdal candan a gidiyoprum çok memnunum.. ebru tarım da çok iyi bir doktor ama daha çok sorunlu gebeliklerle ilgileniyor.
Canım İzmirde bana tavsiye edebileceğin Dr var mı acaBa 19 mayısta İzmire gelecegim insaAllah bide özel hataneler haftasonu açık oluyor mu??https://www.kadinlarkulubu.com/foru...annelerinin-alisverisleri-fotografli.1006866/
kızlar yeni konumuz hayırlı olsunben dayanamadım açtım valla
Aynı ben ben de hep kız kız diyordum şu sıralar acaba erkek mi demeye başladım bide etraftan erkek diyenler olunca da insan etkileniyor illa :)Çok enteresan inanılmaz aradayım hep erkek hissederdim bu günlere kadar ama şu sıralar acaba kız mı diyorum bakalım hayırlısı 5 gün sonra öğrenicem belkide bende
Peki cinsiyet tahmini yapti mi dr sana merak ettim haftan onde benim bebis de sagdaBenim de sağ tarafım daha sert. Sancılarım kasılmalarım hep sağ tarafta oluyor.. doktor da ultrasonda bakarken sağ tarafa doğru bakıyor sanki..
Ozel hastane olarak kendi doktorumu tavsiye edebilirim canim. Baska doktor bilmiyorum Karatas Hastanesi Arzu Akar. Ama gelmek istersen hastaneyi arayip randevu alman lazim sgkliyim 65 lira oduyorum. Devlette Esrefpasa Hastanesi Ercan Koru'yu oneririm. Onda da hastanenin sitesinden randevu alman lazim ama her zaman gebelikte olmuyor gebelik ve kadin hastaliklari ayri ayri. 2li test mi yaptiracaksin. Eger onun icinse dedigim devlette yapilmiyor Ege Dogum evine yonlendiriyorlar orasida berbat simdi hep suriyeli dolmus sira bulmak imkansizCanım İzmirde bana tavsiye edebileceğin Dr var mı acaBa 19 mayısta İzmire gelecegim insaAllah bide özel hataneler haftasonu açık oluyor mu??
Erkeğe benziyor dedi canım. Birdaha ki kontrolüm mayıs sonu o zaman net belli olur sanırım...Peki cinsiyet tahmini yapti mi dr sana merak ettim haftan onde benim bebis de sagda
Canim idare etmeye calis yapabildigin kadar. Banada surekli geliyrlar ama onlari da kendi ailemiz gibi idare etmemiz gerekiyr. Esinle kaynananla arani bozma derim.Kızlar çok kotuyum. Galiba ruh sağlığımı kaybediyorum. Kv ve gorumce gelecekti bugün. Onun stresiyle bütün gece uyumadim, biliyordum başıma gelecek olanları. Bütün gün ağladım. Iki goz iki cesme açtım kapıyı, neoldu neyin var demediler. Misafir gibi oturdular. Aç mısın demediler.
Bu arada misafirlik sebebi gelip kalıp bana bakmaları.. Eşim de tembihledi, sakın birsey yapıp yorulma onlar yapar, sana bakmaya geliyorlar diye.
Aksam eşim geldi 8de. Bakti hic birsey yok. Ben iki goz iki çeşme. Anne yemek yap dedi. Kv mutfakta şimdi.
Allah kimseye muhtaç etmesin. Annem çok yakinimda oturuyor. Evim kokmasin diye benim evimde bile yemek yapmaz, her gun kendi evinde cesit cesit yapar getirir. Bir gun yalniz bırakmadı.
Gelmek istediler diye eşimin ailesine ayıp olmasın diye kabul ettim. Annem dün evimi temizledi onlar gelecek diye.
Ağlıyorum ne oldu diyen yok. Galiba sinirlerim bozuldu durduramiyorum kendimi ağlıyorum. Doktora gitsem sakinleştirici falan verir mi acaba. Kendimi iyi hissetmiyorum. Aşırı çarpıntım var.
Sizler de hamilesiniz, üzmek istemem kimseyi ama çok kötü oldum. Annecigimi de üzmek istemiyorum, elinden birşey gelmez. Eşime de çok birsey diyemiyorum, o cok iyi niyetli arada kalmasını istemiyorum. Ama gerçekten iyi degilim
Günaydın bana da çok geldi özel muayenehaneye gidiyorum ultrason ücretsiz anlaşmalı kurum hizmet hastanesi orasıda medicanaya bağlı 200tl ye yaptılarMerhaba kızlar günaydın öncelikle
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklermle
Bi konuda size sormak istiyorum ikili test zamanım geldi de medipol hastanesine gidiyorum doktorum radyoloji bölümüne yönlendirdi arayıp fiyat aldım 500 tl dediler. Galiba radyolojik enseölçümü birde kan testi yapacaklar ne düşünüyorsunuz fiyat çok değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?