2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bişey sorcam
Ben bebeğimi sağda sanıyordum sağ tarafa dokundum yumuşak sol tarafım bayağı sert bu durumda solda mı oluyor sertlikle bi Alakası varmı acaba
Canım benim bebiş solda hep ama artık büyüdükçe sağa ortaya doğru ağrım olmaya başladı.bebis yerini genişletiyor sanırım

Canım çok yıpratma kendini. Bebeğin de etkilenir onu düşün. Seni düşünmeyen insanları sen hiç düşünme kim olursa olsun..

Ben bilmiyordum Ne tarafta olduğunu sancılara göre sağda düşünüyordum bugün elimle hissettim ortada değil net solumda sağ çok yumuşak
Benim ilk aydan beri solda.dokfor da şaşırıyor bu yaramaz nasıl yerleşmiş sol tarafa böyle diye :)) ama senin de dediğin gibi yerini genişletiyor sanırım sağda ve karnımın ortasında ani ağrılar oluyor

Artık büyüyorlar minnoşlar sağ salim kucağımıza alırız inşallah

Kızlar bişey sorcam
Ben bebeğimi sağda sanıyordum sağ tarafa dokundum yumuşak sol tarafım bayağı sert bu durumda solda mı oluyor sertlikle bi Alakası varmı acaba
Benim de sağ tarafım daha sert. Sancılarım kasılmalarım hep sağ tarafta oluyor.. doktor da ultrasonda bakarken sağ tarafa doğru bakıyor sanki..

Geçmiş olsun canım. Bol sıvı tüket...

Benim de sağ tarafım daha sert. Sancılarım kasılmalarım hep sağ tarafta oluyor.. doktor da ultrasonda bakarken sağ tarafa doğru bakıyor sanki..
Benimde genelde sağda oluyordu kasılmalar o yüzden sağda sanıyordum elime gelene kadar :)
Kaç kez dikkat etcem ne tarafa bakıyor doktor diyorum bebeğimi görünce unutuyorum herşeyi :)

Gececi anneler selam:) bebeği sanırım sağda taşıyorum ultrasondada bebek sağda görünüyor kese olarak. Kesesi sağda olan cinsiyeti belli olan anneler var mı kızlar? Aramızda kasım başı doğum yapacak olanların cinsiyetleri belli olmaya başladı çünkü bende çok heyecanlıyım bu konuda.

Bu arada F filmgibi E Estabella kızlar ikinizde çok çok geçmiş olsun. F filmgibi canım benim böyle anksiyete atakları benzeri şeyleri yaşıyoruz daha bu sabah banada benzeri bir şey oldu düğün vardı bu akşam ve elbiselerimin hiç birinin içine giremeyince krize girdim ve saçma sapan yıprattım kendimi normalde çok iyi biliyorum saçmalık olduğunu ama oluyor işte.

Benimde sağda canım. Doktor 7 kasım gibi dedi doğum için.. 1 hafta önce gitmiştim erkeğe benziyor dedi. Birdaha ki kontrol de netleşir sanırım :)

Benimde sağda canım. Doktor 7 kasım gibi dedi doğum için.. 1 hafta önce gitmiştim erkeğe benziyor dedi. Birdaha ki kontrol de netleşir sanırım :)

Canım eğer gönlünden geçense ne mutlu sana, açıkçası ben sağlıklı olsun diyorum ne olursa cinsiyet için ama eşim biliyorum içten içe erkek bebeğe meğilli. Gönlümden onu mutlu etmek için cinsiyet erkek çıksın istemiyor değilim. Allah hepimizin gönlüne göre versin tatlım benimde 28 kasım gözüküyor doğum bakalım hayırlısı

Bende hep sağlıklı olsun diye dua ediyorum. Benim eşimde sağlıklı olsun diyor ama kıza daha meğilli :) bakalım hayırlısıyla kucağınıza alırız.inşallah...

Selam :) genelde erkek oluyor canım sağda olunca
Ama şuan benim solda tahmin yine erkek

Selam :) genelde erkek oluyor canım sağda olunca
Ama şuan benim solda tahmin yine erkek

Hayırlısı olsun güzelim sağlıkla gelsin oğluşun. Acaba bu sağ sol cidden belirleyici bir şey mi ? Sağ olunca erkek sol olunca kız mı oluyor. Şeyde diyorlar kafası hangi yöne bakıyorsa işte ona göre oluyormuş sağ ise erkek miş vs. Ama doktoruma sordum güldü

Amin canım sağol ben öyle biliyordum sağ erkek sol kız olarak bu hamileliğimde bütün teorileri çürüttüm :)
Doktorlar inanmıyor ben de nub teorisini sormuştum saçmalık demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…