- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.341
Canım benim üzme kendini boşver onların merhametsizliğiKızlar çok kotuyum. Galiba ruh sağlığımı kaybediyorum. Kv ve gorumce gelecekti bugün. Onun stresiyle bütün gece uyumadim, biliyordum başıma gelecek olanları. Bütün gün ağladım. Iki goz iki cesme açtım kapıyı, neoldu neyin var demediler. Misafir gibi oturdular. Aç mısın demediler.
Bu arada misafirlik sebebi gelip kalıp bana bakmaları.. Eşim de tembihledi, sakın birsey yapıp yorulma onlar yapar, sana bakmaya geliyorlar diye.
Aksam eşim geldi 8de. Bakti hic birsey yok. Ben iki goz iki çeşme. Anne yemek yap dedi. Kv mutfakta şimdi.
Allah kimseye muhtaç etmesin. Annem çok yakinimda oturuyor. Evim kokmasin diye benim evimde bile yemek yapmaz, her gun kendi evinde cesit cesit yapar getirir. Bir gun yalniz bırakmadı.
Gelmek istediler diye eşimin ailesine ayıp olmasın diye kabul ettim. Annem dün evimi temizledi onlar gelecek diye.
Ağlıyorum ne oldu diyen yok. Galiba sinirlerim bozuldu durduramiyorum kendimi ağlıyorum. Doktora gitsem sakinleştirici falan verir mi acaba. Kendimi iyi hissetmiyorum. Aşırı çarpıntım var.
Sizler de hamilesiniz, üzmek istemem kimseyi ama çok kötü oldum. Annecigimi de üzmek istemiyorum, elinden birşey gelmez. Eşime de çok birsey diyemiyorum, o cok iyi niyetli arada kalmasını istemiyorum. Ama gerçekten iyi degilim
Canım gir odana kötüyüm ben biraz uyumam lazım de eşine de çıkma dışarı. Sakinleştir kendini. Kulaklığını tak müzik dinle veya film izle. Bırak onlar içerde ne yapıyorlarsa yapsınlar. Onlar seni düşünmüyor ne halde olduğunu umursamıyor sen niye yanlarında oturarak kendini harab ediyorsun. Sende düşünme ne yaptıklarını boşver keni kendine takıl odanda. Sen sadece miniğini düşün o da şuan seninle üzülüyor annesiKızlar çok kotuyum. Galiba ruh sağlığımı kaybediyorum. Kv ve gorumce gelecekti bugün. Onun stresiyle bütün gece uyumadim, biliyordum başıma gelecek olanları. Bütün gün ağladım. Iki goz iki cesme açtım kapıyı, neoldu neyin var demediler. Misafir gibi oturdular. Aç mısın demediler.
Bu arada misafirlik sebebi gelip kalıp bana bakmaları.. Eşim de tembihledi, sakın birsey yapıp yorulma onlar yapar, sana bakmaya geliyorlar diye.
Aksam eşim geldi 8de. Bakti hic birsey yok. Ben iki goz iki çeşme. Anne yemek yap dedi. Kv mutfakta şimdi.
Allah kimseye muhtaç etmesin. Annem çok yakinimda oturuyor. Evim kokmasin diye benim evimde bile yemek yapmaz, her gun kendi evinde cesit cesit yapar getirir. Bir gun yalniz bırakmadı.
Gelmek istediler diye eşimin ailesine ayıp olmasın diye kabul ettim. Annem dün evimi temizledi onlar gelecek diye.
Ağlıyorum ne oldu diyen yok. Galiba sinirlerim bozuldu durduramiyorum kendimi ağlıyorum. Doktora gitsem sakinleştirici falan verir mi acaba. Kendimi iyi hissetmiyorum. Aşırı çarpıntım var.
Sizler de hamilesiniz, üzmek istemem kimseyi ama çok kötü oldum. Annecigimi de üzmek istemiyorum, elinden birşey gelmez. Eşime de çok birsey diyemiyorum, o cok iyi niyetli arada kalmasını istemiyorum. Ama gerçekten iyi degilim
Geçmiş olsn ya smdi iyisindir inşallah. Gittinmi doktora neden öyle oldunkiKizlar bugun cok ama cok kotu oldum evde yalnizdim dilim uyustu ayaklarim tutmuyordu resmen yere düştüm cok korktum birsey olacak diye :' -( :-(
Takma kimseyi cnm degmez. sen kendni nasl iyi hissedeceksen öyle davran esin ve kendi ailen sana yeterKızlar çok kotuyum. Galiba ruh sağlığımı kaybediyorum. Kv ve gorumce gelecekti bugün. Onun stresiyle bütün gece uyumadim, biliyordum başıma gelecek olanları. Bütün gün ağladım. Iki goz iki cesme açtım kapıyı, neoldu neyin var demediler. Misafir gibi oturdular. Aç mısın demediler.
Aa ben kizarim sana toplan kendine gel bak aglama her seye sukret ardini toplucak annen var ben napayim ya da benim durumumda olanlar guclu ol anne olacaksin benim adim hidir elimden gelen budur diye bir soz var esinin ailesi olsa bile bu halde islenmeye mecbur degilsin uzan yat dinlen yorgunlukta sinir bozuklugu yasar insan. Bak disarda elin derdini evde esimle kardesimin derdini cekiyorum ne anlatacak anam ne siginacak babam var ben kime yanayim derdi mi ama guclu olmak zorundayim. Bu arada Allah muhtac etmesin demissin kayinvalidenin mutfagina girmesine mi muhtacsin sakin at bunu kafandan. Bak anacigin yemegini yaparmis getirirmis bir guncuk kayinvaliden gorumcen geldi diye depresyona mi girdin kalk dus al kendine gel sakinlestiricin senin icinde onu dusun bol bol sukret dua et kavusacagin gunu hayal et bu gunler gecicek. Diyeceksin ki en guzel gunlerimmis hamilelik gunlerimKızlar çok kotuyum. Galiba ruh sağlığımı kaybediyorum. Kv ve gorumce gelecekti bugün. Onun stresiyle bütün gece uyumadim, biliyordum başıma gelecek olanları. Bütün gün ağladım. Iki goz iki cesme açtım kapıyı, neoldu neyin var demediler. Misafir gibi oturdular. Aç mısın demediler.
Canim tansiyonun falan mi dustu acaba bol bol dinlen kotu olursan acile gotursun esinKizlar bugun cok ama cok kotu oldum evde yalnizdim dilim uyustu ayaklarim tutmuyordu resmen yere düştüm cok korktum birsey olacak diye :' -( :-(
Canım geçmiş olsun gittin mi doktora b12 eksikliği olabilirKizlar bugun cok ama cok kotu oldum evde yalnizdim dilim uyustu ayaklarim tutmuyordu resmen yere düştüm cok korktum birsey olacak diye :' -( :-(
Benimde basindan beri butun agrilarim sagda ama bebisim buyudugunden beri sola dogru sisligim var kasiklarimda zaten ultrasonda da hem ortaya hem sola bakiyor doktorum. Agrim var diye bebisi sagda saniryordum benKızlar bişey sorcam
Ben bebeğimi sağda sanıyordum sağ tarafa dokundum yumuşak sol tarafım bayağı sert bu durumda solda mı oluyor sertlikle bi Alakası varmı acaba
Canim cok gecmis olsun. Isal maf eder insani yat dinlen bol su ic. Kiz mi dedi ben kiza benzettimMerhba arkadaslar.once ishal sonra kusma sikayetlerim art arta geldi ve bugun hastanrye zor gittim. Doktorum bugun 5. Vaka dedi. Salgin varmis. Ben de bitki cayindan saniyordum..multi vitamin falan yazdi..ikili test sonucu normal dedi.cinsiyet icin de %90 belli dedi. Ultrason resminden anlayan arkadaslar varsa yorumlarinizi okumaktan memnun olurum.
Ne kadar esinin ailesi olsa da el onlar canim kendi canin kanin gibi olmuyor malesef bende cok bekledim inan ben rahmimden operasyon gecirmistim afedersin popmun ustune oturamiyorum bana gecmis olsuna geldiler guya meger buyuk oglunun dogum gunuymus oglu gelemicek beni birakip diye pastalarini alip gelmislerdi dusun birde hizmet etmistim o halde onlara. Adamlarin ailelerini ogrenmeleri icin bazen bir seylerin vesile olmasi gerekiyor. Bak esin ne guzel kalkin yemek yapin demis o gelmeseydi yemek pisirmiceklerini yazmistir kafasina. Hicbir gelinin maksati esinin ailesini kotulemek degildir ama malesef bazi gerceklerdr var saglikli olsanda hasta olsanda kayinvalideler hizmet bekliyor. Bak simdi esim annem gelir yardim eder bile diyemiyor neden ogrendi anasiniHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ❤ girdim odama yattım biraz, yavrumla konuştum. Sanırım aglamaktan da göz pınarım kurudu, artık yaş çıkmıyor.
Tabii kv muhtaç olduğum için değil, eşim annem hep yanımda. Ama gelip,kalıp, sana bakacaklar, sakın yemek yapma yorulma dedi eşim. O yüzden bekledim. Hadi beklentiyi de geçtim. Iki gözüm iki çeşme ağlıyorum, neyin var bir yerin mi ağrıyor demiyorlar.
Amaan neyse. Benden çok daha zor durumda olanlar var. Bana sukretmek düşer.
Allah hepimize hayırlı, vefali evlatlar versin, kimseyi aratmasinlar ❤
Hepinize cok teşekkür ederim
Bende öyle sanıyordum bazen solumda da sancı oluyordu ultrasonda Ne tarafa bakıyor hiç farketmedimBenimde basindan beri butun agrilarim sagda ama bebisim buyudugunden beri sola dogru sisligim var kasiklarimda zaten ultrasonda da hem ortaya hem sola bakiyor doktorum. Agrim var diye bebisi sagda saniryordum ben
Sana erkek demisti dimi doktor bakalim 24unde randevum var bana ne diyecekBende öyle sanıyordum bazen solumda da sancı oluyordu ultrasonda Ne tarafa bakıyor hiç farketmedim
Bu akşam farkettim sol tarafım çok sert
Evet neden bilmiyorum bi kaç gündür çok kız hissediyorumSana erkek demisti dimi doktor bakalim 24unde randevum var bana ne diyecek
16 haftalık oluyorsun dimi kesin belli olur seninSana erkek demisti dimi doktor bakalim 24unde randevum var bana ne diyecek
Evet canim 16 haftalik olcam insallah16 haftalık oluyorsun dimi kesin belli olur senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?