2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Telefonuma indirdigim hamilelik takibinde tekme atmayi donmeyi hickirmayi ogrenir yaziyor. Ay acaba hickiriyor mu benim. Bir iki saniyelik pit pit oluyor so rasi yok ay insallah daha kuvvetlilerini duymak nasip olur

Telefonuma indirdigim hamilelik takibinde tekme atmayi donmeyi hickirmayi ogrenir yaziyor. Ay acaba hickiriyor mu benim. Bir iki saniyelik pit pit oluyor so rasi yok ay insallah daha kuvvetlilerini duymak nasip olur
Amin canım büyük ihtimalle hickirmayi öğreniyor o zaman bebisin masallah daha uzun olan pıt pitlarda bekliyor seni gun içinde üç dört defa uzun uzun pıt pıt yapiyolar çok güzel bir duygu

Kızlar dün ikili test sonucumu aldım 1/209 çıkmış doktorum çok düşük bi risk var ama buyuk ihtimalle bi sorun yok ama dedi bi test varmis yurtdışına kan gönderip bebeğin kromozomlarina bakıyorlarmis onu tavsiye etti ama ben yaptienayi düşünmüyorum biyokimya sonucu negatif yazıyor aslında ama kafam cok karıştı benim ya

Biz de transquality yaptrdık 1500e. Bu hafta gelicek sonuçlar bakalım. Heyecanla bekliyorum ama biraz da endişeliyim

Sinir 270 canim alti oldu mu risk yaziyor nette ama kafani karistirma bence negatif yaziyorsa ama tabi sen bilirsin esinle oturup konusun bence ne karar vereceginize

Biz yaptırdık cnm, içimiz rahat etsin en azından dedik. Ne çok kişiye isteniyor bu testlerden yaa. Son moda bu demekki.

Benimde sabah küçük yedikçe büyümeye başlıyo yatarken kocaman :)

Biz yaptırdık cnm, içimiz rahat etsin en azından dedik. Ne çok kişiye isteniyor bu testlerden yaa. Son moda bu demekki.
Canım bende artık pek güvenemiyorum ve bi sorun çıkarsa önümdeki 5.5 6 ayı nasıl geçiririm diyorum ben ne olursa olsun kabulum bebeğim diyorum ve gercekten bi sorun olduğunu dusunmuyorum doktorunda çok düşük bi riskten bahsediyor ama zaten olacaksa hiç risk çıkmasa bile olabilir diyor bide ben özele gidiyorum ve dokorun beni anlasmali özel kliniğe göndermesi açaba bı sorun yok para tuzağımı diye düşündürüyor

Sinir 270 canim alti oldu mu risk yaziyor nette ama kafani karistirma bence negatif yaziyorsa ama tabi sen bilirsin esinle oturup konusun bence ne karar vereceginize
Canim bu testler zaten net bi sonuç vermiyor normal risk çıkmasa bile bebekte anomali olabilir diyor doktorum çok düşük bi risk için kendimi böyle streslere sokmak istemiyorum

Ben de özel bir hastaneye gidiyorum ve aynen ben de para tuzağı mı sorusunu sordum kendime. Yine de riske atmak istemedim ve açıkçası çok tedirgin oldum. İçimi rahatlatmak istediğim için kabul ettim testi. Sonuç ne çıkar bilemem, beklemedeyim

o psikoloji cokuklugunu bende yasadim bir ara canim. hemen anneme kactim iki haftaligina. birde kizim var ona bile bakasim gelmiyordu cok kotuydum. sukur annem herseyiyle ilgilendi banada degisiklik iyi geldi. bol bol dinlenip uyuyup canim ne isterse onu yaptim. senin de imkanin varsa bir degisiklik ap dedim
Canim bu testler zaten net bi sonuç vermiyor normal risk çıkmasa bile bebekte anomali olabilir diyor doktorum çok düşük bi risk için kendimi böyle streslere sokmak istemiyorum
canim dusuk birrisk icin kendini strese sokma. tabi soz konusu evlat olunca insan ne yapacahina karar vermekte zorlaniyor. allah herseyin hayirlisini nasip etsin saglikla dogar insallah minigin.

Bana da öyle dedi. Önümüzdeki hafta 16. Haftamda olucam ve kontrole gitmeyi düşünüyorum inşllh netleşir cinsiyet. Kuzenime doktoru ikili testte erkek bebeklerin kolayca tespit edilebileceğini söylemiş

hani surkli burada konusuyoruz ya yukari dogru cikinti varsa erkek paralel cikinti varsa kiz diye. doktor cikintinin yukari dogru oldugundan bhsetti ama kizlarda da bu haftalarda sislikten dolayi da cikintinin boyle gorulebilecegini ekledi. ama bilende biliyor kizim 11haftalikti doktor ikili teste %100 kiz demisti. bakalim benimde bit sonraki muayenem 16.haftada insallah kesin bisey der

Kesin olmadigi icin kafani karistirma dedim zaten canim. Ama burdaki yaptirma ya da yaptir tavsiyelerinden de etkilenme sonuc ne olursa olsun kabulunse karar senin ve esinin hakkinizda hayirlisi olsun insallah. Hicbirimizin basina ne gelecegini bilmiyoruz yavrularimiz Allaha emanet

Malesef kv bana gelirken hic musaitmisin diye sormuyor ogluyla muhattap oluyor genelde kızım musaitsen gelmek istiyorum demek yok biz geliyoruz haberin var dimi diyor
Bizde de öyle. Müsait misiniz planınız var mı yok mu daha sorduklarını bilmem. Bazen yolda arıyorlar geliyoruz diye. Tövbe tövbe. KV ile her konuştuğumuzda ya gelin diyor ya da geliyoruz diyor. Yorgunum deyince ne yaptın ki yoruldun diyor

Benim de öyle sabahları iyi, yemek ve gaz durumuna göre balon gibi şişiyorum.

11.haftam bitti bugün. Ama galiba ben de bittim. Vücudum ayrı çöktü, psikolojim ayrı çöktü. Şikayet de etmek istemiyorum ama gerçekten dayanamıyorum((
Biraz sabır canım. İlerleyen haftalarda daha rahat edeceksin. Hava güzel olunca mutlaka çık 15 20 dk yürü. Hava değişimi çok iyi geliyor inan ki. Eve kapanıp yatınca insan daha kötü hissediyor. Çıkıp yürümek bulantıma ve halsizliğime iyi geliyordu benim. Ailen yakınındaysa onlarda kalmak da iyi gelir.

Ben de mutfakla ilgilendim biraz belim ve karnım ağrıdı hemen. Süpürge eşim yapıyor sağ olsun tuvalet ve banyoyu da o temizliyor malum kimyasal solumak zararlı bize işime de geliyor açıkçası :d öyle ayrıntılı temizlik yapamıyorum çalıştığım için çok da umursamıyorum açıkçası sağlığımız daha önemli sonuçta misafir de almıyorum gelene gelmeyin demem ama davet edemem kimseyi bu haldeyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…