2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bugun rüyamda doğum yaptığımı gördüm:) kendi doktorum degil ama önceden tanıdığım bi doktordu. Cok nazik bi sekilde sezeryan yaptı :) sonra bebeği verdiler aaahhhh öyle guzeldi ki rüyası bile. Kim bilir gerçeği ne kadar güzeldir. Kokusu hala burnumda ❤ ben daha cinsiyetini öğrenmeden doğdu diyorum :) erkek diyorlar. Içime hep kız doğuyordu ama nasip bakalim simdi de erkeğe heveslendim

Ben daha hiçbir şey hissetmiyorum yerleri dar galiba miniklerimin. Hem ilk gebelik hem ikiz olunca 20 den önce hissetmeyi beklemiyorum ben :)

Hamile birileriyle kontak halde olmak iyi oluyor. Hem duygularimizi hem belirtilerimizi paylasiriz :) ben artik pantolonlarimi giydigimde rahat edemiyorum karnim asagi dogru sivri bi halde. Yuksek beller hayal oldu :))
ben hamile kıyafetlerine geçiş yaptım geçen hafta. hamile taytı aldım lcwden. oh be dünya varmış yani

miray1311 Gittin mi doktora?

Nifty mi yaptırdınız? Ne kadardı ücreti?
Vaktim olmadı cevap veremedim dun gittik doktora ultrasonda hersey normal dedi yine kan sonucu riskli ciktigi icin hemen testi yaptıralim dedi kani hemen aldi orada anlasmali olduklari labrotuvara gonderecekler 1 700 e yapildi testim beklemedeyim canim

bende durup durup artık ben eski ben değilim diyorum normalde çok tezcanlıyım ama çok yavaşlattı bu sıpa beni çok yoruluyorum çabuk yoruluyorum

Aynen bende tez canlıyımdır ama bugün pazara çıkıp arkasından misafirlere kahvaltı hazırlamak ölüm gibi geldi geçirdim misafirleri şuan yatak döşek modundayım

Aynen bende tez canlıyımdır ama bugün pazara çıkıp arkasından misafirlere kahvaltı hazırlamak ölüm gibi geldi geçirdim misafirleri şuan yatak döşek modundayım
ben hiç misafir işlerine girişmem kolay kolay çalışıyorum evi b.k götürüyor ama sizler evde olunca sanırım hayır demek zor oluyor ama kendini kötü hissettiğin zaman kabul etme canım

Bi elimle utu yaparken diğer elimle cam silerdim ahhh o günler. Şimdi bazen istifra ederken poşeti tutamıyorum ellerimde güç yok,odadan odaya geçerken nefes nefese kalıyorum. Çok yoruldum, aşırı yıprandım. Gunde bazen 3 4 saat bile uyuyamıyorum. Sürekli istifra, hic bir iş yapmaya halim yok, elim kolum kalkmıyor, yattikca yatak çekiyor. Galiba psikolojim çöktü ne bi alışveriş hevesi, ne annelik telaşı hissedemiyorum. Çok nadiren kendimi iyi hissediyorum o da kısa sürüyor. Enerji dolu, bir dakika yerinde duramayan bir insandim, böyle olmak ağırıma gidiyor (

ben hiç misafir işlerine girişmem kolay kolay çalışıyorum evi b.k götürüyor ama sizler evde olunca sanırım hayır demek zor oluyor ama kendini kötü hissettiğin zaman kabul etme canım

Aynen evde olunca reddetmek zor oluyor canım yaaa...ilginç olarak bazen çok eenerjik oluyorum ev toparlıyorum ama bazende canım olmuyor ama senin işin daha zor hem ev hem iş...

Malesef kv bana gelirken hic musaitmisin diye sormuyor ogluyla muhattap oluyor genelde kızım musaitsen gelmek istiyorum demek yok biz geliyoruz haberin var dimi diyor

Çok zor cnm inşallah en kısa zamanda gecer kac haftalksin sormusmuydm

Kızlar karnım bazen geriliyor taş gibi olyor bazen normal sabahları küçülüyor yatmaya doğru iyice büyüyor ne değişik şekillere giriyoruz yaa sivrilip çıkmaya başladı benim karnım iyice sizde durumlar nasi

Kabızlık şikayeti olanlara benden bir tavsiye kızlar bana en çok acılı çorba iyi geliyor hem acı bulantimi bastırıyor hem çorba olunca dokunmuyor hem de kabizliga kesin çözüm diyebilirim

11.haftam bitti bugün. Ama galiba ben de bittim. Vücudum ayrı çöktü, psikolojim ayrı çöktü. Şikayet de etmek istemiyorum ama gerçekten dayanamıyorum((

3 gün var canım aramızda ben istifra etmedim ama ben aşırı bir halsizlik ve moral bozukluğu var. Kimseyi görmek istemiyorum konuşmakta istemiyorum içime kapandım iyice. Hamile değilken bunun tam tersiydim sanırım hamileyken her şey tersine dönüyor

o baloncuk patliyor gibi olma durumu ilk hamileligimde bu haftalarda bana da oldu canım evet bebiş ben burdayım diyor bı iki hafta sonra iki sn arayla falan birkaç defa üst üste olmaya başlamisti bnde doğuma kadar :) ben korkuyordum hep biseymi oluyor acaba bebise diye meğerse hickiriyormus o zaman acaba hickirmayi mı öğreniyor suan bebişin çok tatlı düşünmesi bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…