2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kalp atisi dinlemek zararli canim o kesin zaten cunku isi veriyormus dedigin gibi o yuzden ultrasonla bakilsa bile kalbini dinlememek lazim

Herkese merhaba acayip bir yağmur var ve ben işyerindeyim Okadar sinir Bozucuki anlatamam. Dün birisi sormuştu nifty testi neden yaptırdınız diye benim yaşım 34 doktor ikili test yaptırdığımda olasılığın yüksek çıkabileceğini söyledi bunu yaptırdığımızda yüzde 99 oranında net sonuç çıktığını söyledi ondan yaptırdım. Ben doktoruma çok güveniyorum aynı zamanda da hastanede çalışıyorum burdaki doktorlara da sordum onlarda pahallıdır ama yaptırırsan iyi olur diyince yaptırdım. İnşallah sonuç iyi çıkar. Ultrasona konusunda da ben hastane de olmama rağmen istesem hergün girerim ama zararlı olduğundan kontrol zamanımı bekliyorum mutlaka.

evet canım öyleymiş sınır 270miş öyle yazıyor nette. hepimiz sağlıklı bebekler getirmek istiyoruz dünyaya Rabbim başka şeylerle sınamasın inşallah hiçbirimizi
Ohhhh ne güzel çıkmış sonucun çok sevindim :)
Bu arada ben de cüz okumak istiyorum ama kuranı biri okuyunca takip edebiliyorum internetten takip ederek okuyayım dedim o şekilde de olmaz dediler o cüz yüzden alamıyorum

olabilir doğru diyosun canım sabredemediğim için gittim aldım hemen sonucu ama en iyisi drumu beklemek sanırım. teşekkür ederim yinede bilgin için canım
İnternetten ben de bakmıştım ama referans aralığı yok :) çünkü bu değerlerle Dr n ultrason değerleri ve bizim bilgiler toplanıp ona göre bir değer çıkıyormuş bem henüz kağıdımı alamadım ama arayıp değerimin normal olduğunu söylediler gelince de randevuya sonuçları vericez dediler

Günaydın güzel hamişlerMutlu ve sorunsuz hafta sonları herkese Ben içimde kıpırtılar hissetmeye başladım. Hele ki bu aralar eğer tam sağda ya da solda duruyorsa hafif bir baskı olduğu için nerede olduğunu bile anlayabiliyorumAz biraz daha sabredip tekmeleri yemeye başlayacaz.

Günaydın canım. Bende hep sağ tarafımda bazen baskı ve kıpırtılar hissediyorum ama bebiş mi yoksa değil mi anlayamıyorum

Ah bende öyleydim ilk hamileliğimde. Hamile kalmadan önce çok abartıyorsunuz boş yere stres yapıyorsunuz ne var bu kadar büyütecek diye ahkam kesiyordum ki, onlardan beter hale düştüm

Bosluguma geldi aslinda cok yedim.sindirir dedim..kekikli zeytin aklima bile gelmezdi.mahvoldum..

Ben bitki çayı içmeyi hiç sevmiyorum tatsız tutsuz. Yemek rahatsız etmişse hemen bir tane maden suyu açıyorum. Meyveli soda değil ama maden suyu, birçok kişi bu ikisini karıştırıyor. Hele ki ne zaman bakkala gitsem bir tane maden suyu verir misiniz dediğimde neli olsun diye soruyor

Kızlar iyigeceler ben bugün sacimi boyadim ama icimde hic rahat degil doktorum izin verdi komsumda 3 aydan sonra hem boyatmis hem kestirmis hicbisey olmamis bende bi hevesle boyadim ama simdi kendimi suclu hissediyom bisey olmaz insallah

Canım boyatmanın bir zararı olmadığını bende duymuştum. Ama hamileyken ten hassas olduğu için belki alerjik reaksiyona daha yatkın olabilir. Eğer böyle bir sorun yoksa neden boyatılmasın. Hele ki hamile kadın saç kestirirse bebeğin ömrü kısa olurmuş falan fişman bunlar hep kocakarı zırvası.

Günaydın canım. Bende hep sağ tarafımda bazen baskı ve kıpırtılar hissediyorum ama bebiş mi yoksa değil mi anlayamıyorum
Bebiş o bebiş ben %100 eminim. Çünkü ikili testimin olduğu gün sağ tarafımda ciddi bir baskı ve ağrı hissediyordum. Ultrasonda doktor bakarken dedi ki," bu minik kendini buraya nasıl saklamış böyle biraz kıpırdatalım yoksa zor görecez" İşte o an anladım ki o baskıların sebebi bebişin orda durması.

O zaman benim bebiş hep sağ tarafta duruyor . geçen pazar sabahı karnımın sağ tarafının daha şiş olduğunu farkettim ve hemen panikle nöbetçi doktora koştum. O gece hep sağ tarafımda kasılmalar olmuştu korktum açıkçası. Neyse ki bir sorun çıkmadı çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…