- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.141
Çok teşekkür ederim canım buldum.Canım babypics yaz google play store ikinci resim çıkıyor bende siyah fona bir bebek resmi var elleri çenesinde çizim olarak bebek arabası ve biberon var ücretsiz olan zenciye yakın bir bebek :) umarım yardımcı olmuşumdur :)
İkili test sırasında net belli olmuyor ama. Benimkinde sadece tahmin yürüttü doktorum. Haftaya cuma gidicem tekrar, netleşicek umarım
Kendi drum yaptı ama sonuçlar orta risk grubunda çıktı diye kan örneğin amerikaya gönderilen non invaziv bir test var o da yapıldı. Bu hafta sonuçlar gelicekKendi doktorun mu yaptı yoksa perinatolog sıfatlı bir doktor mu tatlım?
Ben dün yaptırdım genox firmasına iş yerine gelip Aldılar kanı ikili test yaptırmadım o yüzden
Arkadaşımın benden habersiz yaptığı birşey. Ayrıca istedigime inanırım sizi ne ilgilendirir? Doktorlar bile yüzde yüz diyemiyor, bizler de hevesle heyecanla böyle tatlı oyunlar oynuyoruz. Ben ekşi yedim oglan oldu, sen tatlı mı yiyorsun diye sormak da hata o zaman. Birşey paylasmak istemiyorsaniz bu sizin tercihiniz. Kimsenin hevesine karışamazsiniz
Hayırlı sonuç çıkar inşallah canım...Kanımı verdim,eve gelip aldı hemşire.Geriye sonucu beklemek kaldı.İnşallah sonuç iyi çıkar.Nasıl geçer 2 hafta şimdi...
Birde kızlar,ikili testte ultrason ölçümünde sadece ense kalınlığı mı ölçülüyor?
Doktorumla son kontrolümde kol,bacak ve baş ölçümü yaptı,enseyle ilgili bişey duymadım.Acaba yaptığı ölçüm ikilide yapılan ölçüm müydü,sormadımda...
Herşey normal dedi,bu haftada zaten belli olurdu sorun olsa ultrasonda dedi.Nifty de de sorun çıkacağını sanmıyorum ama sen yine de yaptır dedi,içimiz rahat etsin diye...
Canım program türkçe değil sanırım benmi yanlış gördümCanım babypics yaz google play store ikinci resim çıkıyor bende siyah fona bir bebek resmi var elleri çenesinde çizim olarak bebek arabası ve biberon var ücretsiz olan zenciye yakın bir bebek :) umarım yardımcı olmuşumdur :)
Arkadaşlar ben bu hafta doktora gittiğimde ayrıntılı ultrasona gün al dedi ve devlet Hastanelerinde yer yok diye duydum ama bakmadım siz sıra aldınızmı ayrıntılı ultrasona şimdi den sıra almak gerekiyor haberiniz olsun
yok canım türkçe uygulamaCanım program türkçe değil sanırım benmi yanlış gördüm
ben 15 haftalıkken gideceğim büyük ihtimal o zaman söyler ya da ben sorarım hem fiyatta almam lazım bu sefer telefonla vermedilerArkadaşlar ben bu hafta doktora gittiğimde ayrıntılı ultrasona gün al dedi ve devlet Hastanelerinde yer yok diye duydum ama bakmadım siz sıra aldınızmı ayrıntılı ultrasona şimdi den sıra almak gerekiyor haberiniz olsun
evet ultrason ölçümü de özelde paralıBen hala ikili test olayını anlamadım desem :)
Nifty yaptırdığıma göre zaten kan vermeyeceğim.Doktorumun önerdiği hastane ve doktoru arayıp teyid ettim,muayene ücreti de 45 tl.350 tl den sonra bedava gibi geldi :)
Şimdi o doktora gideceğim haftaiçi.Ne yapacak bana? Ultrasonla ölçüm yaptığına da mı para alıyorlar kan vermediğin zaman??
Belki benim bulundugum il böyledir bilmiyorum özel hastanede sıra bulanabilir ama ben kadındoğum hastanesinde yer bulamadım araştırma hastanesi yapıyor dediler birde orda da sıra yok diye duydum ama haftaya gidip bakıcam bazıları 6 haftadan sıraya giriyormuş o yüzden sizlede paylaşıyım dedimben 15 haftalıkken gideceğim büyük ihtimal o zaman söyler ya da ben sorarım hem fiyatta almam lazım bu sefer telefonla vermedileruygunsa yine özelde yaptıracağım ben 200 liraya kadar yolu var
evet ultrason ölçümü de özelde paralıölçüm yapacağım dediyse ense kalınlığına ve burun oluşmuş mu ona bakar ama başka bir şey içinde çağırmış olabilir
Ben sadece muayene ücreti ödedim. Aynı ultrasonda ölçüyor zaten. Her yer farklı demek ki...Yok,ilk defa gideceğim o doktora.Kendi doktoru tüp bebek doktoruydu,gebelik takibi yapmıyor,salı günü sadece son kontrolümde kol,bacak,baş ölçümü yaptı ve artık başka bir doktora gidebilirsin dedi,azad ediyorum sizi dedi :)
O yüzden sudan çıkmış balığa döndüm,yeni bir doktor,ikili test falan,hiç bir bilgim yok.
Ya ayrı bi ultrasonumu var bunun,aynı makineden normal muayene eder gibi bakmıyor mu,neyin parası bu? Yani o kadar çok para harcadık ki tüp bebekte,bide 2000 lira teste verdik,garip yani...
Canim 2200lira hesaba yatirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?