- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #10.121
Ben kızımda çok güzeldim. CiLdim saçlarım hiç olmadığı kadar güzeldi. Hiç bir yerimde hiçbir değişiklik olmadı, sadece karnım büyüdü. Ama bu kez cikdim yağlandı, saçlarım inanılmaz dökülüyor ve cansızlaştı.Canım daha annemle bugün konuştuk bu muhabbeti ben biraz evhamlıyım burnum mu büyümüş diye yedim içlerini kızda annenin burnu yüzü dudakları büyürmüş cidden de öyle diyorlar bakalım senin belli mi cinsiyet ya da erkek mi dedi doktor
canım duramayacak kadar rahatsız ediyorsa doktora görün istersen
Gün içinde devam ediyor mu ağrın canım benim bütün gün sürüyorbenim belde felaket sabah iki büklüm kalkıyorum yataktan geçer inşallah senin bulantıların nasıl oldu biraz daha iyi misin canım
Doktor ağrı kesici iç dedi önemsemedi doktor larada artık güvenmiyorum aslında derdim ağrı değil bebeğim iyi olsun da bir anda başlayınca endişeleniyorum o yüzden sizlerde ağrıyan varmı diye sormak istedim.. Senin dün geceki ağrın geçtimi cnmcanım duramayacak kadar rahatsız ediyorsa doktora görün istersen
Ben dün yaptırdım genox firmasına iş yerine gelip Aldılar kanı ikili test yaptırmadım o yüzdenBende bu testi yaptıracagım ikili testim riskli cıktı arastırıyorum nerde yaptırıcam diye
ücretsiz canım
ben 20 lira ultrasona 50 lira kana ödedim özelde
aaa çok iyiymiş inşallah benimki de böyledir
daha iyiyim canım ama kasık ağrım var hala
Geçmiş olsun dikkat et canım
Özelde ne kadar az ödemişsin benden kan için 200 tl aldılar
Canım günaydın programı yükledim bende teşekkür ederim:) nasıl oldun bu arada ? ve doktor bana %70 erkek dedi :)
Gün içinde devam ediyor mu ağrın canım benim bütün gün sürüyor
Doktor ağrı kesici iç dedi önemsemedi doktor larada artık güvenmiyorum aslında derdim ağrı değil bebeğim iyi olsun da bir anda başlayınca endişeleniyorum o yüzden sizlerde ağrıyan varmı diye sormak istedim.. Senin dün geceki ağrın geçtimi cnm
Ben de severim acıyı. İlk zamanlar acı canım istemiyordu ama birkaç gündür çok yiyorum ve iyi gelmedi. Davul gibi şiştim. Yemicem artık. Rahatsız etmiyorsa seni zararı olmaz.günaydın kızlar. ya ben deli gibi acı yiyorum.. normaldede çok severdim şimdi daha da çok istiyor canım. bi sakıncası yoktur dimi ?
Canım programın tam olarak ismi ne? Play Store'dan da bikac tane çıktı aynı isimleCanım günaydın programı yükledim bende teşekkür ederim:) nasıl oldun bu arada ? ve doktor bana %70 erkek dedi :)
12 haftalikken de yerlesme olur mu birde bebegim cok hareketliymis her ultrasonda cok degisik pozisyonlarda duruyor bundan da kaynaklanabilir miCanım kahverengi lekeyse bebeğim yerleşme kanı da olabilir diyorlar onun için doktorlar çok önemsemiyorlar.
Arkadaşımın benden habersiz yaptığı birşey. Ayrıca istedigime inanırım sizi ne ilgilendirir? Doktorlar bile yüzde yüz diyemiyor, bizler de hevesle heyecanla böyle tatlı oyunlar oynuyoruz. Ben ekşi yedim oglan oldu, sen tatlı mı yiyorsun diye sormak da hata o zaman. Birşey paylasmak istemiyorsaniz bu sizin tercihiniz. Kimsenin hevesine karışamazsinizböyle şeylere nasıl inananıpta deneyebiliyorsunuz şaşıyorum vallahi.
Allah hepimize şifa versin cnmbirde benim kan dışarıya gitti canım özel laboratuvarda bakıldı ona rağmen bana da ucuz geldi
iyi yapmışsın canım bende dün buldum programıay maşallah %30luk kısımda da kız çıkmaz heralde
canım hep normal diyorlar rahim büyüyor bebek kendine yer açıyor diye evdesin imkanın varken bol bol dinlen canım. kasık ağrım hala sızı şeklinde var inşallah o da geçer
Canım programın tam olarak ismi ne? Play Store'dan da bikac tane çıktı aynı isimle
bir garip oblomov canım geçmiş olsun. İki gün önce ben çok kötüydüm. Kasıklarım karnım çok ağrıdı. Artık öyle olduğunda anlıyorum ki yine idrar yolu enfeksiyonu oldum. İki gündür sürekli su içiyorum ve sirkeli su yaptım geçti çok şükür. İlk zamanlar anlamıyordum gaz sancısı mı enfeksiyondan mı bebeklerle mi ilgili korkuyordum ama şimdi net :) bol su içip kendini takip et canım. Sızlama da geçmezse doktoruna sorarsın.
Kızlar bugün hıdırellez dua etmeyi unutmayın :)
Para cüzdanlarınızı çantalarınızı gece açık bırakın...
Hıdırellez günü İkindi namazından sabah namazına kadar 2 rekat Allah rızası için namaz kılıp dilekleriniz için dua edin...
Evinizde ufak çaplıda olsa temizlik yapın...
Gül fidanına dilek dilemeyide unutmayın :)
Canım programın tam olarak ismi ne? Play Store'dan da bikac tane çıktı aynı isimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?