- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #9.641
Benimde icime hep erkek doguyor hayrlsi hadi kzlar biri foto atmisti onun bebegi daha cok narindi kz gibi benimki biraz kaba geldi bana . Neyse kiz annesi olmayi daha ck isterm tabikide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde karnım çok ağrıyor doktor rahmin büyüdükçe agrın olması normal dedikızlar merhaba;
benim kadar karın ağrısı yaşayan var mıdevamlı karnım ağrıyor, doktoruma sorduğumda normal diyor, sanki hala hasta olacakmışım gibi ağrım var, birde diz kapaklarım ağrımaya başladı,nasıl geçer fikri olan var mı?
bende tahmin istiyorum arkadaslar
Bende bugün bebişimi gördüm çook şükür doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmuyorumuda ekledi![]()
Teşekkür ederim hayırlısı bende erkek istiyorum bakalımBen pek anlamam ama bakınca nedense bana erkek gibi geldi daha doğrusu içimden erkek geçti :)
Tesekkurler canm.bi aksilik olmazsa okuruz ins.simdiden soyleyeyim hatta annemlere..okuyamayacal olursak muhakkak haber veririm.onun vebali altinda kalmak istemem.ikizlerde kendim hatim yapmistim.simdi nefes aldirmiyor sipalaraa çok geçmiş olsun canım. önemli durumları bildirin lütfen ben çekinerek sordum valla zaman kısıtlaması vermedim ama kızlara sanki kontrol gibi olmasın dedim ama bak okutacak kimse bulamazsan söyle tamam mı
Tesekkurk ederim canimGeçmiş olsun canim
Günaydın kızlar nasılsınıznasıl gidiyor hamilelik
benim göbekte şimdiden çatlaklar oluşmaya başlamış görünce şok oldum
çatlaklar için ne kullanıyorsunuz etkili birşeyler istiyorum
![]()
Canm herkesin derdi farklı tabki ben kendimi bildim bileli çok zayfm kilolu olmak nasl üzüyorsa çok zayıf olmakta üzüyor emin ol yaşını hiç gostermiyon çocuk gibisin laflarına uyuz oluyorum artk seni kirdysam özür dilerim inşallah saglkli hamilelikler geçiririz hepimiz bence bunlar hiç sorun değil ben çok rahatszlklar geçirdim oyuzden takma canm boşver![]()
Allah kabul etsin canımbaşka cüz ister misin yoksa yeterli mi?
ona göre isminin yanına yazayım bitirdi diye
Şahsım adına konuşayım. Kilo alamadim diye uzulup, alamayacak miyim diye korkmuyorum. Hiç birsey yiyemiyorum ve her yedigimi istifra ediyorum. Agzimdan tek lokma girmeden günü bitirdigim oluyor, açlıktan ağladığım oluyor. Yani ben de bebek de beslenemiyor diye üzülüyorum. Yoksa tartidaki kilo umrumda değil
Teşekkür ederim canım hepimiz hep iyi haberler le geliriz inşaallahGözün aydın canım :)
Bende bitiremedim canım rahatsizligimdan dolayi okuyamadim inşalalh en kısa zamanda okuyup yazarım buradan@kuzucuk87 @Gamzeli0603 @Merymavi @YaKaMoZz-z @masal_41 @Jellybon_ @parle S sulltanEslemM001
utkumuz @nupeldaa E esramtirak T Tuba_m @ismetbeyinbiricikhanimi
kızlar cüzler ne durumda 2.leri isteyen var mı? yardım isteyen var mı?![]()
Bende bugün bebişimi gördüm çook şükür doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmuyorumuda ekledi![]()
bende tahmin istiyorum arkadaslar