2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benimde icime hep erkek doguyor hayrlsi hadi kzlar biri foto atmisti onun bebegi daha cok narindi kz gibi benimki biraz kaba geldi bana . Neyse kiz annesi olmayi daha ck isterm tabikide

Kızlar bugun ense kalınlıgı ve ikili test içın randevum vardı cok şükür emsesi 1.8 mm cıktı doktor gayet normal dedi kan verdim sonuclar 10 gün sonra cıkacakmıs cinsiyetini de sordum ama söylemedi çok merak ediyorum

kızlar merhaba;
benim kadar karın ağrısı yaşayan var mı :KK43: devamlı karnım ağrıyor, doktoruma sorduğumda normal diyor, sanki hala hasta olacakmışım gibi ağrım var, birde diz kapaklarım ağrımaya başladı,nasıl geçer fikri olan var mı?
Benimde karnım çok ağrıyor doktor rahmin büyüdükçe agrın olması normal dedi

bende tahmin istiyorum arkadaslar

Eklentiler

• 20170502_125525.jpg
    20170502_125525.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 83
aa çok geçmiş olsun canım. önemli durumları bildirin lütfen ben çekinerek sordum valla zaman kısıtlaması vermedim ama kızlara sanki kontrol gibi olmasın dedim ama bak okutacak kimse bulamazsan söyle tamam mı
Tesekkurler canm.bi aksilik olmazsa okuruz ins.simdiden soyleyeyim hatta annemlere..okuyamayacal olursak muhakkak haber veririm.onun vebali altinda kalmak istemem.ikizlerde kendim hatim yapmistim.simdi nefes aldirmiyor sipalar:-)

Günaydın kızlar nasılsınız :KK15: nasıl gidiyor hamilelik :anneadayı: benim göbekte şimdiden çatlaklar oluşmaya başlamış görünce şok oldum :KK1: çatlaklar için ne kullanıyorsunuz etkili birşeyler istiyorum :KK51:

Ben mustela aldım. Herkes de çok iyi diyor. Hatta onun bir kremi var galiba çatlak serumu diye geçiyor, Yen'i oluşmuş çatlakları önlüyor diye biliyorum. İstersen bir dene. Fakat fiyatları 100 tl den başlıyor. İnternette kampanyalar oluyor onlara bakın derim.

Kızlar midesi bulananlar için bir şey öğrendim onu yazmak istiyorum. Fotoğrafını paylaşmak istedim ama olmadı. 2 el ile yapılan masaj tarzı bir şey P6 tekniği diye geçiyor. İnternette araştırırsanız görselinide bulabilirsiniz belki. Sevgiler :KK200::anneadayı:

Canm herkesin derdi farklı tabki ben kendimi bildim bileli çok zayfm kilolu olmak nasl üzüyorsa çok zayıf olmakta üzüyor emin ol yaşını hiç gostermiyon çocuk gibisin laflarına uyuz oluyorum artk seni kirdysam özür dilerim inşallah saglkli hamilelikler geçiririz hepimiz bence bunlar hiç sorun değil ben çok rahatszlklar geçirdim oyuzden takma canm boşver :KK66:

Yok be yavrucum bireysel bir kişiye yazmadım ben onu belkide senin yazdığını bile görmemişimdir. Genel bir bakış açısı ya bu kimisi öyle kimisi böyle diye genel bir yorum yaptım. Bireysel olsaydı zaten o yazısını alıntı yaparda yazardım. Sağlıkla gelsinlerde kiloda alınır verilir çok dert değil:nazar::anneadayı:

Şahsım adına konuşayım. Kilo alamadim diye uzulup, alamayacak miyim diye korkmuyorum. Hiç birsey yiyemiyorum ve her yedigimi istifra ediyorum. Agzimdan tek lokma girmeden günü bitirdigim oluyor, açlıktan ağladığım oluyor. Yani ben de bebek de beslenemiyor diye üzülüyorum. Yoksa tartidaki kilo umrumda değil

Bireysel söylenmiş bir şey değil onu önceden bir belirteyim. Gıda alamıyor oluşundan kaygı duyma çünkü almıyor gibi bir durumu söz konusu değil, öyle bir yapı ki vücudumuz eğer alması gereken bir değer senin vücudunda olmasaydı onu senin canın isterdi ya da ihtiyaç hissederdin. Demir eksikliği olan kadınların sıva toprak vb. Yenmeyecek ürünleri aşermeleri gibi.
Benim söylediğim şey tekrar ediyorum kendi dert yanışımdı.

Kızlar bende çatlak yok ama vücudum bu hamileligimde çok kurudu,pul pul dökülüyor resmen.kullanip memnun kaldığınız ve de kokusu ağır olmayan bir nemlendirici var mı ?

Back