2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yarına aldım tekrar raandevu ama çok moralim bozuldu arkadaşım yaaa....Hastane uzak Balıkesir'de ben Manyas'ta ilçesindeyim yaklaşık 1 buçuk saatlik bir yol :KK43: evet ikili test yapılacaktı bugün :KK43:
En azından yarına bulabilmişsin randevuyu canım, yarın görürsün miniğini. Sıkma canını. Benim görmeme daha iki hafta var nasıl geçicek zaman bilmiyorum.

Kızlar bugün lcw'ye gidicem hamile elbisesi bakmak için. Umarım bulurum. Yakın zamanda başka yere çıkıp bakma şansım yok. Orda be bulursam alıcam şimdilik

En azından yarına bulabilmişsin randevuyu canım, yarın görürsün miniğini. Sıkma canını. Benim görmeme daha iki hafta var nasıl geçicek zaman bilmiyorum.

Kızlar bugün lcw'ye gidicem hamile elbisesi bakmak için. Umarım bulurum. Yakın zamanda başka yere çıkıp bakma şansım yok. Orda be bulursam alıcam şimdilik

Haklısın canım ama işte insan bir üzülünce zaten ağlamaya yer arıyoruz :) Bu arada ben lcw'den iki adet tayt aldım inanılmaz rahatlar tavsiye ediyorum ama bu taraftakine daha elbise gelmemişti kot ve tayt vardı ama ben kot kalıplarını beğenmedim...

Haklısın canım ama işte insan bir üzülünce zaten ağlamaya yer arıyoruz :) Bu arada ben lcw'den iki adet tayt aldım inanılmaz rahatlar tavsiye ediyorum ama bu taraftakine daha elbise gelmemişti kot ve tayt vardı ama ben kot kalıplarını beğenmedim...
Tayt kesin alırım zaten. Asıl istediğim ketenimsi pantolonlardan. Bulurmuyum bilmiyorum. Krem ya da pembe istiyorum

Henuz baslayamadim.esim kaza gecirdi.yatili misafir geliyor.ikizlerimde atesli iki gundur.ama aile uyeleriyle paylasip okuyacagiz ins.

aa çok geçmiş olsun canım. önemli durumları bildirin lütfen ben çekinerek sordum valla zaman kısıtlaması vermedim ama kızlara sanki kontrol gibi olmasın dedim ama bak okutacak kimse bulamazsan söyle tamam mı

kızlar merhaba;
benim kadar karın ağrısı yaşayan var mı :( devamlı karnım ağrıyor, doktoruma sorduğumda normal diyor, sanki hala hasta olacakmışım gibi ağrım var, birde diz kapaklarım ağrımaya başladı,nasıl geçer fikri olan var mı?

Evet kzlar tahminler?

Eklentiler

• 20170502_120226.jpg
    20170502_120226.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 74
Hayirli gunler canim,
Ben okudum Rabbim kabul etsin yazmayi unutmusum

Allah kabul etsin canım:KK200: başka cüz ister misin yoksa yeterli mi? :KK48: ona göre isminin yanına yazayım bitirdi diye

kızlar merhaba;
benim kadar karın ağrısı yaşayan var mı :KK43: devamlı karnım ağrıyor, doktoruma sorduğumda normal diyor, sanki hala hasta olacakmışım gibi ağrım var, birde diz kapaklarım ağrımaya başladı,nasıl geçer fikri olan var mı?

benimde 6sında regl günüm ve şimdiden ağrılarım başladı. ara sıra karın ağrım oluyor ve kıvrandırıyor beni:KK43:

Canım benim de yarım bitiremedim hala malesef

tamam canım bitirince yazarsın

Back