2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Heyecandan erkenden uyandm kizlar gunaydn hepinize. Bana dua edin lütfen 5 hafta once gormüstm bebegimi hep bise oldu mu die cok korktm güzel haberler almak bana ve bekleyen herkese nasip olsun inslllah:KK200:
Günaydın herkese :anneadayı:
Ooo sen bayag erkencisin inşallah güzel hbrler le dönersin cnm buraya da yaz:anne: :emir_bebek:

Cok kòtü oluyor ya gecen güñ ayagimin ustune basip tuvalete gidemedim sakat gibi tutunarak zorla gitmeye calistim ayagimi her bastigimda belimden bişeyler kopuyodu acidan agladim resmen bu kadar erken olmasi sasirtiyo beni
Evet bendede aynısı oluyor bende bu kadar erken olmasına şaşırdım günlük rutin işlerimden az daha fazla ayakta kalıp sırt üstü uzanınca hiç kalkamıyorum sizde bu konu hakkında doktorunuzla görüşünce etiketleyin benide sonucu yazın

Heyecandan erkenden uyandm kizlar gunaydn hepinize. Bana dua edin lütfen 5 hafta once gormüstm bebegimi hep bise oldu mu die cok korktm güzel haberler almak bana ve bekleyen herkese nasip olsun inslllah:KK200:
bende aynen 5 hafta once gordum en son bebegimi. Gece uyuyamadm heyecandan. Bakalm doktorumz ne diyecek ? Cinsiyet tahmininde bulunmasini isteycm insallah birseyler soyler ya:anneadayı:

günaydın kızlar bugün metroda ok fena oldum bayılcam sandım ok kötü oldum elim ayağım boşaldı resmen bebeğim iyidir inşallah :(

Günaydın kızlarr,

inşallah güzel haberler alırsınız bebişleriniz kocaman olmuştur :))
bende ctesi gittim en son 2 hafta sonra 2li teste gideceğim. Kavacık tarafında fsm ye giden var mı?

Günaydın arkadaşım...
Benim moralim çok bozuk maalesef giderken hastaneye geri dönmek zorunda kaldık eşimin okuluna kaymakam geliyormuş diye geri çağırdılar acayip üzüldüm :( randevuyuda iptal etmek zorunda kaldık :(

Canım benim oğlum çok hasta bende aynı şekilde Çarşamba gününden beri bunlarla uğraşıyorum cüzün bitmesine 3 sayfa kaldı toparlanıp devam etcem inşallah
canım çok geçmiş olsun. acele etme ben takip açısından soruyorum havada kalmasın diye zaten daha başlayalı bu 2. hafta sanırım 3 sayfada biter bitiremem dersen kaldığın yerin fotosunu atarsın devam ederim ben

Günaydın arkadaşım...
Benim moralim çok bozuk maalesef giderken hastaneye geri dönmek zorunda kaldık eşimin okuluna kaymakam geliyormuş diye geri çağırdılar acayip üzüldüm :KK43: randevuyuda iptal etmek zorunda kaldık :KK43:
canım kötü olmuş hastane uzak mı sen gidip görseydin keşke 2li test mi yapılacaktı bugün? eşinle sonradan yine giderdiniz

canım kötü olmuş hastane uzak mı sen gidip görseydin keşke 2li test mi yapılacaktı bugün? eşinle sonradan yine giderdiniz

Yarına aldım tekrar raandevu ama çok moralim bozuldu arkadaşım yaaa....Hastane uzak Balıkesir'de ben Manyas'ta ilçesindeyim yaklaşık 1 buçuk saatlik bir yol :( evet ikili test yapılacaktı bugün :(

Yarına aldım tekrar raandevu ama çok moralim bozuldu arkadaşım yaaa....Hastane uzak Balıkesir'de ben Manyas'ta ilçesindeyim yaklaşık 1 buçuk saatlik bir yol :KK43: evet ikili test yapılacaktı bugün :KK43:
yarına randevu bulabilmişsin ne güzel hiç üzülme canım vardır bunda da bir hayır:KK66: ben 1-2 hafta atlar diye sen gitseydin demiştim ama 1.5 saat yol baya uzakmış:KK51:

Günaydın kızlar nasılsınız :KK15: nasıl gidiyor hamilelik :anneadayı: benim göbekte şimdiden çatlaklar oluşmaya başlamış görünce şok oldum :KK1: çatlaklar için ne kullanıyorsunuz etkili birşeyler istiyorum :KK51:

yarına randevu bulabilmişsin ne güzel hiç üzülme canım vardır bunda da bir hayır:KK66: ben 1-2 hafta atlar diye sen gitseydin demiştim ama 1.5 saat yol baya uzakmış:KK51:

Buldum canım ama işte insanın morali bozuluyor o adar istiyordum ki bugün görmeyi birde yoldan dönünce :( kısmet artık ne diyim Allah başka dert vermesin hiçkimseye...

Back