2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Az önce çalıştığım kurumda bekar ve yaşı gecmiş bir abla beni durdurarak canım hamile misin sen dedi bende hı hı evet abla dedim hamileyim, aaa dedi şaka yapıyosun, daha yeni evlenmedin mi sen dk 1 gol 1 bu ne hız bi bekleseydiniz cart curt susmadı , bizim de planlarımız dahilinde değildi ama oldu dedim , suratında iğrenir bi ifadeyle ayyy yazıkkk sana acıdımmm şuan dedi ben de hayırlısı buymuş dedim uzaklaştım yanından, lakin insanların bu densizliği :KK43: :KK43: :KK43: moralimi bozdu durduk yere.
ben de senin menopozda olmana acıyorum desem hoş olur muydu :duduk:

ah canım ya bu patavatsız insanlar yok mu tam dayaklık:sinirli:deseydin keşke bende sana acıyorum tek başına kuruyup gidiyorsun diye:KK70: ay hiç sevmem insanlarla alay etmesini ama bazı insanlarda gerçekten hak ediyorlar:KK11:

bu duygusallık ne olacak ota b.ka ağlıyorum. dün tv izleyemedim eşimle o kızıyor ben ağlayınca dün dayanamadı sarıldı ona sarıldım daha çok ağladım sanırsınız kötü bir haber aldım. şaşırdı kaldı anlamıyor da hormonlardan olduğunu:işsiz:

Diğerleri nin cinsiyetleri nedir.? Kız ds mide bulanir denio. Benim ogluşta hiç bulanmadi bunda da aynı bazen gece gerci
İki oğlum var canım.benim de midemin bulanmasiyla kusmam 5 dk sürerdi oglanlarda.bu defa kussam diyorum çoğu zaman rahatlicam ama kusamiyorum .perşembe doktor randevum var belki cinsiyet icin ip ucu verir yani inşallah söyler birşeyler.icimden kız geçiyor hep nedense.kiz hissediyorum hayırlısı bakalim

bu duygusallık ne olacak ota b.ka ağlıyorum. dün tv izleyemedim eşimle o kızıyor ben ağlayınca dün dayanamadı sarıldı ona sarıldım daha çok ağladım sanırsınız kötü bir haber aldım. şaşırdı kaldı anlamıyor da hormonlardan olduğunu:işsiz:
Ben de oyleyim canım.hemen gözlerim doluyor.teog günü bir ogrencimin annesi ağlıyordu kadına sarıldım ben de ağladım.siyirmanin eşiğinde zikzak çiziyorum sanki :deli::deli:

Haberleri hiç izleyemiyorum zaten.en zararsizi Survivor geliyor duygusallık yönünden nedense,yarışma bölümlerini izliyorum genellikle.bi kara sevda izliyorum gözlerim dolu dolu .yarınki bölümde ağla ağla bi hal olurum sanırım

Kızlar herkese slm bende şimdi doktordan geldim çok şükür boyumuz 5.9 cm olmuş maşallah annesine ense kalınlığı burun kemiği vs ölçümü normal gelişimi çok ii dedi içim soğudu resmen rahatladım iki haftadır görmemiştim bebeğimi cinsiyette tahminde bulundu erkek dedi ama kesin değil darısı tüm bekleyenlerin başına hayırlı haberlerle gelin inşl

Benim minnak teyzeleri:KK200:Çok belirgin değil ama cinsiyet tahmini yapabilen olur mu:KK49:Ben hiç anlamıyorum

Eklentiler

• 1493730575958-23119238.jpg
    1493730575958-23119238.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 53
  • 14937306163651837750498.jpg
    14937306163651837750498.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 47
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılabiliyorum ;) umarım keyifle, sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi :) 11+3 oldum ve benim de ikili taramam yapılacak , düşünmemeye çalışsam da kafamı kurcalıyor illa ki .. hayırlısı olsun inşallah.

13.haftada erkek dedi ve tuttu bir daha da degistirmedi fikrini..tabi sansima cikolata yiyip gidince görmesi kolay olmustu
Ay inşl bizimkinde değiştirmez me diim benim içimden geçen hep erkekti ne bilim inşl ama perşembe devlete gidecem birde orda baktırıcam bakalım allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin hepimizin

Back