2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Off neyse kızımda da böyle sürekli şikayet edip durdum bunda da 6 ay daha beni dinlersinşz artık yaktın beni hibor yaktıııınnn

Allah gönlune göre versin cnm senin belli degilmi daha cinsiyet ne zaman belli olacak bu arada ben ruyalarimda hep kiz goruyordum sen ruyanda gordunmu hic cinsiyetini birde hep kız hissediyodum konusurken kızim diyesim geliyodu hep :)
Canim merak ettim sana burda cinsiyet tahmini yapmislarmiydi yaptilarsa eger tuttu mu

Ben de mermersahi aldim yapıyorum. Üstüne kussun diye emek emek oya yapacağım hiç aklima gelmezdi

Maşallah canim bebise aynen benimkide öyle iki gün üst üste gittim yatiyodu ikisindede :)

Hayırlı cumalar günaydınlar güzel annisler kaç gündür giremiyordum ne kadar çok şeyler yazmışsınız. Bebisler görülmüş cinsiyet tahminleri yapılmış :) bizim de biraz dan Dr randevumuz var hem stres hem heyecan bir arada insaAllah Dr teyzemiz civciv için çok güzel şeyler söyler kanama alanımız geçmiştir insaAllah

Günaydın güzel anneler bizim de bugün doktor randevumuz var 12+5 olduk umarım cinsiyet tahmini de yapabilir çok heyecanlıyım çokkk gece uyuyamadım resmen :)
Hayırlı güzel haberlerle gelin insaAllah :) ben de uyuyamadım ama sanırım ben biraz gerginim hatta akşam ağladım içim rahatladı elimde olmayan korkum var işte

Günaydın kızlar cok güzel bir hava var yaz geliyo icim kıpır kıpır bundan sonra mide bulantisiz agrisiz sızısız hamileligimizin keyfini cıkaririz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…