2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım seninle aynı günlerimiz ne zaaman gidiyosun kontrole :)
Canim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi:KK200::nazar:

Kızlar bugün kulağımda uğultu olmaya başladı sizde de var mı böyle bi durum kulağımda sesimi duyuyorum resmen
Tansiyonuna baktırıyor musun?
Benim 9-5 hep düşük.
Son aylarda doktorlar söylüyor gerçi ama ben şimdiden her akşam eşime ölçtürüyorum.
Tansiyon kulakta uğultu yapar.

Kızlar birsey sorabilirmiyim
Ya ben şimdiden çok lavboya gitmeye
Basladim bana gore erken sık sık gitmrk sizde oyle oluyor mu???
Tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Tuvalete çıkma olayı benim 4. Haftamdan beri var, ben çok su içiyorum, ama önceden de içerdim ve gece tuvalete kalkmazdım, şimdi gece resmen ağrıyla kalkıyorum o kadar dolu oluyorum yani:KK48:

Canim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi:KK200::nazar:
Gözün aydın darısı kontrol bekleyenlerin başına.

Tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Tuvalete çıkma olayı benim 4. Haftamdan beri var, ben çok su içiyorum, ama önceden de içerdim ve gece tuvalete kalkmazdım, şimdi gece resmen ağrıyla kalkıyorum o kadar dolu oluyorum yani:KK48:

Amin cnm cumlemizin insallah ya ben ilk cocugumda boyle olmadim son aylarda sık sık gitmeye basladim bunda erken basladi :)

Oyy maşallah size çok güzel bİ DUYGU ŞİMDİ 3 HAFTA BEKLEYİP DURALIM İYİ OLSUN BEBİŞLERDE BEKLERİZ NAPALIM MAŞALLAH

Canım acaba hasta oluyo olabilir misin? Ben de nezle grip olduğumda kulağımda uğultu olur..

PAZARTESİ ÖLÇTÜRDÜM 10+6 DI CANIM

Amin cnm cumlemizin insallah ya ben ilk cocugumda boyle olmadim son aylarda sık sık gitmeye basladim bunda erken basladi :)
Amin canım, her hamilelik başka diyor ya tecrübeli anneler:anneadayı: benim ilk hamileliğim kıyaslayamıyorum ama sık idrara çıkmayi da hamilelik belirtileri arasında okumuştum.. Amaaaann tek derdimiz bu olsun:KK76:

Merhaba güzel anneler
Önceki hamileliğinde ya da şu anda siyatik ağrısı çeken var mı? Ben çok zorlanıyorum birkaç gündür. Oğlumda 15.hafta civarı başlamıştı, bunda da o aralar başlar diye her işimi bu aya sıkıştırdım. Güya ağrılarım başlamadan işlerimi bitirip sonra rahat edecektim ama adım atmak dahi işkenceye dönüştü şimdiden.. Oğlumda yaşadığımda doktorum bebeğin büyümesiyle bağlantılı demişti. Doğumdan sonra geçmişti, şimdi geri geldi ağrılarım. Cidden gözümden yaş geliyor artık ağrısından.. Duyan, bilen, bir önerisi olan var mı?

Canım gözün aydın çok sevindim benimde sorucaktım ama sen yazmışsın cinsiyet tahmininde bulundumu doktorun

amin kızlar inşallah bekleyenlerde güzel haber alırlar cinsiyet için nuh dedi peygamber demedi söylemedi:sinirli: 1 ay sonra kesin belli olur dedi o zaman söyleyecekmiş:işsiz:ya miniğim uyuyordu uyandırdık gözlerini kapattı elleriyle:KK70:dedim anasına çekmiş ışık rahatsız ediyor:KK45:anaaa takvimindeki bebek gibi valla:KK57::oha:

Kızlar doktor bana alg yağı kapsülü verdi. Kullanan var mı?? Midemi bulandırıyor içince. İçmiyorum bir süredir ama içim rahat değil

20170426_100853.jpg bi masallahinizi aliriz teyzeleri.:nazar::KK200: Siz bakin bakalim gorunurde pipi ya da kuku var mi:KK70:

kızlar bu arada vitamin vermeyeceğim dedi yeme düzeninde bozukluk yoksa gerek yok dedi tahlil sonuçlarımı çok beğendi 1 ay sonraki randevuda belki yine bakar ona göre mi artık karar verir bilemedim. 1 hafta sonrada folik asiti bırakacağım

Back