- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.801
Kızlar bugün kulağımda uğultu olmaya başladı sizde de var mı böyle bi durum kulağımda sesimi duyuyorum resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizicanım seninle aynı günlerimiz ne zaaman gidiyosun kontrole :)
Tansiyonuna baktırıyor musun?Kızlar bugün kulağımda uğultu olmaya başladı sizde de var mı böyle bi durum kulağımda sesimi duyuyorum resmen
Canim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi![]()
Bende de var canım bi kaç gündür normalde gece tuvalete kalkmam uykumdan uyandırıyor artık :)Kızlar birsey sorabilirmiyim
Ya ben şimdiden çok lavboya gitmeye
Basladim bana gore erken sık sık gitmrk sizde oyle oluyor mu???
Tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Tuvalete çıkma olayı benim 4. Haftamdan beri var, ben çok su içiyorum, ama önceden de içerdim ve gece tuvalete kalkmazdım, şimdi gece resmen ağrıyla kalkıyorum o kadar dolu oluyorum yaniKızlar birsey sorabilirmiyim
Ya ben şimdiden çok lavboya gitmeye
Basladim bana gore erken sık sık gitmrk sizde oyle oluyor mu???
Canım acaba hasta oluyo olabilir misin? Ben de nezle grip olduğumda kulağımda uğultu olur..Kızlar bugün kulağımda uğultu olmaya başladı sizde de var mı böyle bi durum kulağımda sesimi duyuyorum resmen
Gözün aydın darısı kontrol bekleyenlerin başına.Canim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi![]()
Cinsiyet hakkında bişi söylemişmiydiCanim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi![]()
Tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Tuvalete çıkma olayı benim 4. Haftamdan beri var, ben çok su içiyorum, ama önceden de içerdim ve gece tuvalete kalkmazdım, şimdi gece resmen ağrıyla kalkıyorum o kadar dolu oluyorum yani![]()
Canim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi![]()
Canım acaba hasta oluyo olabilir misin? Ben de nezle grip olduğumda kulağımda uğultu olur..
Amin canım, her hamilelik başka diyor ya tecrübeli annelerAmin cnm cumlemizin insallah ya ben ilk cocugumda boyle olmadim son aylarda sık sık gitmeye basladim bunda erken basladi :)
Canım gözün aydın çok sevindim benimde sorucaktım ama sen yazmışsın cinsiyet tahmininde bulundumu doktorunCanim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi![]()
Canım aynısını bana da dedi doktorum. Acaba ne kadar güvenilir olur bu haftalarda yapılan tahminler? Ama erkek bebekler daha önce belli oluyor diyorlarCanım benim ikili testte burada bi pipi var sanki dedi net değil ama erkeğe benziyo dedi :)