2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben daha önce yazmıştım, tüysüz gibiyim tek tük çıkar onları da cımbızla iki dakikada çekiyorum bitiyor. İç çamaşırı hizası diye düşünmüyorum komple halletmeye çalışıyorum, durumlar belli olmuyor. Bana son kontrolüme kadar hep alttan bakılmıştı mesela. Bir şey olur bilmemne alttan bakılır falan temiz olmak var kafamda ama zalım kıllar, al al kökü bitmiyor işte:KK45:

Hamileyken de emzirirken de verilen en popüler ağrı kesici canım, zararsız hiç boşuna kendine eziyet etme.
Ben kızımı kucakta taşıyıp parkta bahçede peşinden koşup eğilip doğrulmaktan epey ağrı çekiyorum. Doktoruma magnezyum yazdırdım özellikle kramplar, kas gerilmeleri hafif ağrılarda bir şase alıyorum, cidden belim zonkladığında da parol alıyorum yatmadan. Hemen ağrı gidiyor, yüzüm gülüyor tekrardan, sabaha ağrısız kalkıyorum.
Aynen canım kaç gündür geçmedi içmek daha mantıklı

Ufak bir araştırma sonucu nub un anlamını öğrenmiş bulunmaktayım ve tabi hemen ultrason resmine baktım ama anlayamadım sizce ne olabilir? Kızmı erkekmi ? Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_4109.JPG
    IMG_4109.JPG
    32,6 KB · Görüntüleme: 41
sana herhamgi bir marka önerdi mi canm ?

Mustela önerdi. Kendi de hamileliğinde kullanmış çok iyi gelmiş ona. Mevzu cildi nemli tutmak dedi. Geçen sene Doğum yapan bir arkadaşım da kullanmış o da memnun kalmış çatlaksız atlatmış. Ben de aldım bir deneyeceğim. Şimdilik hissinden memnun kaldım.
Badem yağı vs diyorlar ama tüylenme yapar diye onlara hiç girmek istemiyorum zaten hormonlar coşmuş durumda :anneadayı:

Aaaaaaa! Sen neden kullanıyordun coraspini? Ve ne kadar kullandın?
Benim tüp bebek olduğu için önlem olarak başladık,bir sürü ilacım vardı,azaldı yavaş yavaş ama coraspine devam ediyoruz...

Valla ilk bebeğimde niye başlandığını hatırlamıyorum. Ama sanırım tedbir amaçlı hani kan pıhtılaşması vs bilinmiyor diye başlatmıştı bir doktor. İkinci hamileliğimde yani oğlumda ilk kaybımın sebebi bilinmiyor diye gene tedbiren başlatmıştı doktorum, sıkıntı olursa bırakırz demişti ama baya uzun süre kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam 30 haftalara kadar kullanmış olabilirim. O sefer etkilememişti mesela. Ama şimdi gene kullanmaya başladığımda nefesim daralmaya başladı, doktorumun onayıyla bıraktım hemen. Enteresan birşey, dalga geçer gibi.. Bir var, bir yok..
İlk seferde nefes darlığı, öksürük vs yaşayınca ilk eşim demişti bu astım diye. O çocukken astım hastasıymış, sonra düzelmiş. Ben ihtimal vermemiştim, o güne kadar öyle birşey hiç yaşamayınca olamaz ben üşüttüm diye düşünmüştüm. Dahiliyeye gittik hemen, hani ciğerde bişe vardır, kan tahlili vs ister belki üşütmüşümdür ilaçla geçer dedim. Herşey temiz çıkınca doktorum alerjik biri olduğumu ve coraspin kullandığımı biliyordu, bi hava verelim bakalım dedi. Hava ile azaldı ama geçmedi o süreçte. Sonra coraspini kes dedi, bir deneyelim. Coraspini kestim hemen azalarak geçti öksürüğüm de nefes darlığım da. Ama ben o kadar kötü duruma gelmiştim ki konuşurken nefesim yetmiyordu artık. Ama bunlara rağmen aspirin alerji testim temiz çıktı. Teste göre alerjim yok yani teoride yok ama pratikte var.
O yüzden dahiliyeye git istersen bi dedim ilk mesajda. Tüm ihtimalleri eleyerek gidiyor dahiliye. Eğer aspirin sebepli ise yaşadığın ve illa kan sulandırıcı kullanman gerekiyorsa kan sulandırıcı iğne veriyorlarmış zaten. Önce dahiliyeye git, baksınlar sonra kadın doğum doktoruna durumunu anlat bence.

Kızlaaarrr, üst katımda hamile bi bayan vardı, sanırım doğum yapmış, bebişin ağlama sesi geliyor.. Çok duygulandım yaa, maşallah canım benim ne tatlı ağlıyor.. Allah bizlere de bugünleri göstersin..

Aynen benim üstüme de yeni bebekli biri taşındı. Sanırım 6 aylık yoktur, sesi pek minik geliyor. Her ağladığında yüzüm gülüyor:) Allah bizim de evlerimizi bebek sesiyle doldursun

Kızlaaarrr, üst katımda hamile bi bayan vardı, sanırım doğum yapmış, bebişin ağlama sesi geliyor.. Çok duygulandım yaa, maşallah canım benim ne tatlı ağlıyor.. Allah bizlere de bugünleri göstersin..

İnşallah tatlımmm bende gece gece doğum videolarını izledim gözlerim zonkluyo ağlamaktan nasıl güzel bir şey Rabbim bizede göstersin inşallahhhh:anneadayı::anne::nazar:

Aynen benim üstüme de yeni bebekli biri taşındı. Sanırım 6 aylık yoktur, sesi pek minik geliyor. Her ağladığında yüzüm gülüyor:) Allah bizim de evlerimizi bebek sesiyle doldursun
Amin canım benim inşallah :dua:

İnşallah tatlımmm bende gece gece doğum videolarını izledim gözlerim zonkluyo ağlamaktan nasıl güzel bir şey Rabbim bizede göstersin inşallahhhh:anneadayı::anne::nazar:
Ne kadar büyük bir mucize değil mi.. Ve içimizdeki ne kadar yoğun duygular..:anne:Amin tatlım, Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayi nasip etsin:dua:

Buda bebişim teyzeleri :) bana kız gibi geldi ya yüzü falan kibarcik :KK70: nub tan anlayan arkadaşlar da yorum yapabilir mi :) esimde bu sana benziyor kız bu diyor :KK70: bı oğluşum var doktorda tahminde bulundu hayırlısı olsun kız veya erkek sağlıklı olsun bebişim yeterEki Görüntüle 1987144

ay maşallahhh :)

Back