- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.781
günaydın kızlar dün beni oğlanın gösterisinde güneş çarptı galiba çok fena oldum dün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlarvisnelikurabiye sabah hayrına olsun arkadaşım rüyan ama sanırım bu hamilelikten dolayı bu bende bu gece kendimi askere gidiyormuşum uçakla tank taşıyomuşum gördüm
galiba hamilelik rüyalarıda etkiliyor...
canım seninle aynı günlerimiz ne zaaman gidiyosun kontrole :)Oy masallah o zaman bebisine canim yabakalim benimki nasil cikacak ay cok merak ediyorum burda herkes guzel seyler yazdikca heyecanlaniyorum
![]()
Ayyy çok tatlı yaBenden de günaydın herkese. Bugün sabah namaz vaktinden beri çıkartıyorum kızlar hiç böyle olduğumu bilmem resmen mide suyu boşalıyor. Bir kaç gündür azaldı derken bugün tam coştu ki ne coştu. Bir de kızım cekistiriyor anne bu kadar yeter hadi oyun oynayalım diye gülsem mı ağlasam mı halime.
Girdin bileBende bu grupa girmek istiyorum nasil yapmaliyim
Bi yumru var gibi dimi benim sağ tarafımda var o his o yüzden dikkat etmeye çalışıyorumKızlar size bir şey soracağım ?
Sizinde karnınızda sıkışma oluyor mu ? mesela diz üstü oturup öne eğiliyorsam sanki karnım sıkışıyor gşbş oluyor diyorum heralde bebiş sıkışıyor bazende lavoboda ayaklarımı yıkarken oluyor sanki sıkııyor gibi bir his...
Kesinlike tatlı bir ağrı ama var yani :)Evet ya canim cok oluyo o agri tutugu zaman hicbir sekilde hareket edemiyorum oylece kaliyorum
Kızlar size bir şey soracağım ?
Sizinde karnınızda sıkışma oluyor mu ? mesela diz üstü oturup öne eğiliyorsam sanki karnım sıkışıyor gşbş oluyor diyorum heralde bebiş sıkışıyor bazende lavoboda ayaklarımı yıkarken oluyor sanki sıkııyor gibi bir his...
Bi yumru var gibi dimi benim sağ tarafımda var o his o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum
Artık hissetmeye başladık bebişlerimiziAynen bende dikkat etmeye başladım çünkü insan yine de hafifte olsa telaş yapıyor daha fazla dikkat ediyor ama tatlı heyecanlar bunlar :)