- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.761
Aynen canım kaç gündür geçmedi içmek daha mantıklıBen daha önce yazmıştım, tüysüz gibiyim tek tük çıkar onları da cımbızla iki dakikada çekiyorum bitiyor. İç çamaşırı hizası diye düşünmüyorum komple halletmeye çalışıyorum, durumlar belli olmuyor. Bana son kontrolüme kadar hep alttan bakılmıştı mesela. Bir şey olur bilmemne alttan bakılır falan temiz olmak var kafamda ama zalım kıllar, al al kökü bitmiyor işte
Hamileyken de emzirirken de verilen en popüler ağrı kesici canım, zararsız hiç boşuna kendine eziyet etme.
Ben kızımı kucakta taşıyıp parkta bahçede peşinden koşup eğilip doğrulmaktan epey ağrı çekiyorum. Doktoruma magnezyum yazdırdım özellikle kramplar, kas gerilmeleri hafif ağrılarda bir şase alıyorum, cidden belim zonkladığında da parol alıyorum yatmadan. Hemen ağrı gidiyor, yüzüm gülüyor tekrardan, sabaha ağrısız kalkıyorum.
Canim hic belli degil bacak arasi ayaklari tam hareket halindeydi sanirim burdaBuna ne diyeceksiniz kızlar nub a göre değerlendirin bakalım
sana herhamgi bir marka önerdi mi canm ?Ben başladım. Doktorum da başla dedi önlem olarak.
Çok net kız gibi duruyor :) çıkıntı paralel. Doktor bir şey demedi mi canım.Nubtan anlayan kızlar bi bakar Mısınız? Bir tahmininiz var mı cinsiyet ile ilgili? :)
sana herhamgi bir marka önerdi mi canm ?
Aaaaaaa! Sen neden kullanıyordun coraspini? Ve ne kadar kullandın?
Benim tüp bebek olduğu için önlem olarak başladık,bir sürü ilacım vardı,azaldı yavaş yavaş ama coraspine devam ediyoruz...
Kızlaaarrr, üst katımda hamile bi bayan vardı, sanırım doğum yapmış, bebişin ağlama sesi geliyor.. Çok duygulandım yaa, maşallah canım benim ne tatlı ağlıyor.. Allah bizlere de bugünleri göstersin..
Kızlaaarrr, üst katımda hamile bi bayan vardı, sanırım doğum yapmış, bebişin ağlama sesi geliyor.. Çok duygulandım yaa, maşallah canım benim ne tatlı ağlıyor.. Allah bizlere de bugünleri göstersin..
Amin canım benim inşallahAynen benim üstüme de yeni bebekli biri taşındı. Sanırım 6 aylık yoktur, sesi pek minik geliyor. Her ağladığında yüzüm gülüyor:) Allah bizim de evlerimizi bebek sesiyle doldursun
Ne kadar büyük bir mucize değil mi.. Ve içimizdeki ne kadar yoğun duygular..İnşallah tatlımmm bende gece gece doğum videolarını izledim gözlerim zonkluyo ağlamaktan nasıl güzel bir şey Rabbim bizede göstersin inşallahhhh
Neyseki okullar erken kapanacak ..ramazan da geliyor..cok yorucu olmaz galiba..Bu arada bir Teog gununden günaydın kizlar.insallah öğretmen anne adayları olacak bundan sonrası daha kolay olacak daha az yorucu olacak bizler icin Çalışmak.
Amiiiinnnnn canım insaAllahAmin canım bu güzel duan bütün arkadaşlara gelsin inşallah hepimiz için en hayırlısı en kolayı olur.
Buda bebişim teyzeleri :) bana kız gibi geldi ya yüzü falan kibarciknub tan anlayan arkadaşlar da yorum yapabilir mi :) esimde bu sana benziyor kız bu diyor bı oğluşum var doktorda tahminde bulundu hayırlısı olsun kız veya erkek sağlıklı olsun bebişim yeterEki Görüntüle 1987144
Kızlar doktordan geldim çok şükür her şey yolunda 10,5 haftalık olmuşuz ağız burun belli ellerini ayakları oynuyordu çok güzeldi Allah'a şükür darısı isteteyen bekleyen herkesin başına
Yok Canm demedi mayısta 2 li test var belki bir şey der o Zaman çok merak ediyorumÇok net kız gibi duruyor :) çıkıntı paralel. Doktor bir şey demedi mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?