- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.721
Dahiliyeye bi gitsen mi acaba? Dediğin şeyler alerjik gibi. Benim de alerjik astımım var. Tetikleyenlerin başında toz geliyor benim de. İlk hamileliğimde çok ağırlaşmıştım, ilaç verememişlerdi. Her gece acile gidiyorduk, hava veriyorlardı baya iyi geliyordu. En azından gece rahat uyuyordum. Ben dahiliyeye gitmiştim, hamileliğimden sonra beni göğüs hastalıklarına yönlendirmişlerdi. Geniş kapsamlı bir alerji testi varmış, onu da yapıyorlar göğüs hastalıklarında. Ama alerjik bir bünyeye sahipsen bu vücudun herşeye tepki verebilir demekmiş. Mesela antibiyotiğe, aspirine.. Aspirin alerjim yok ama coraspin yüzünden acillik oldum mesela ben. Hatta oğlumda hamileliğimde kan iğnesi ve d vitamini iğnesini reçete ile hastanede vurduruyordum ve bekletiyorlardı bir müddet ki alerji riskine karşı heryer de kabul etmiyordu diye hatırlıyorum. Ağır birşey olmadı iğnelerde ama iğne yerleri şişiyordu benim, geçmeyen şişliklerim var hatta halen..
Ne kadar sürdü peki? Ben tüm hamileliği böyle geçireceğim diye çok korkuyorum.Akşam olması,gece hiç olmasın,gündüzde aynıyım ama eşim yok en azından.O varken rahat olamıyorum da,korkuyor,sinirleniyor...
Ben evlenmeden çok önce Süreyyapaşa da alerji testi yaptırmıştım,orda belli oldu toz ve küf.Hatta içine ilaç konulup çekilen havalardan verdi.Kullanamadım,attım...
Uzun süredir coraspin kullanıyorum bende...