2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Dahiliyeye bi gitsen mi acaba? Dediğin şeyler alerjik gibi. Benim de alerjik astımım var. Tetikleyenlerin başında toz geliyor benim de. İlk hamileliğimde çok ağırlaşmıştım, ilaç verememişlerdi. Her gece acile gidiyorduk, hava veriyorlardı baya iyi geliyordu. En azından gece rahat uyuyordum. Ben dahiliyeye gitmiştim, hamileliğimden sonra beni göğüs hastalıklarına yönlendirmişlerdi. Geniş kapsamlı bir alerji testi varmış, onu da yapıyorlar göğüs hastalıklarında. Ama alerjik bir bünyeye sahipsen bu vücudun herşeye tepki verebilir demekmiş. Mesela antibiyotiğe, aspirine.. Aspirin alerjim yok ama coraspin yüzünden acillik oldum mesela ben. Hatta oğlumda hamileliğimde kan iğnesi ve d vitamini iğnesini reçete ile hastanede vurduruyordum ve bekletiyorlardı bir müddet ki alerji riskine karşı heryer de kabul etmiyordu diye hatırlıyorum. Ağır birşey olmadı iğnelerde ama iğne yerleri şişiyordu benim, geçmeyen şişliklerim var hatta halen..

Ne kadar sürdü peki? Ben tüm hamileliği böyle geçireceğim diye çok korkuyorum.Akşam olması,gece hiç olmasın,gündüzde aynıyım ama eşim yok en azından.O varken rahat olamıyorum da,korkuyor,sinirleniyor...

Ben evlenmeden çok önce Süreyyapaşa da alerji testi yaptırmıştım,orda belli oldu toz ve küf.Hatta içine ilaç konulup çekilen havalardan verdi.Kullanamadım,attım...

Uzun süredir coraspin kullanıyorum bende...

Selamlar kızlar nasılsınız, 10 günlük İstanbul tatilinden sonra biraz daha iyiyim koku hassasiyetim azaliyor yavaş yavaş :)dun döndüm evime bugün hemen bebisi görmeye gittim :KK70: önce devlet Hastanesi'ne gittim tahlil sonucumu almaya tiroid hormonunda biraz bozukluk varmış yarın hem ikili test için hemde o tahlili tekrarlamak için çağırdı doktor sonra kendi doktoruma özele gittim bebisime baktım şükür bı sıkıntı yok ikili yaptırmak istermisin dedi doktorum fiyatını öğreneyim dedim 85 lira falanmis bana pahalı geldi:) istersen devlette yaptır ben sonucuna bakayım yeter dedi bende tamam dedim zaten öbür doktor çağırmisti yarın ikili test için..

Oyyy maşallah size :) kuzum sanki nub a göre kız gibi :)
Ayyy evet kızımın sakladığım ultrasonuyla tıpatıp aynı bugün eşimle de konuştuk ikinci kız geliyor diye. Bende zaten başından beri kız hissediyorum. Hayırlısı olsun insallah

Buda bebişim teyzeleri :) bana kız gibi geldi ya yüzü falan kibarcik :KK70: nub tan anlayan arkadaşlar da yorum yapabilir mi :) esimde bu sana benziyor kız bu diyor :KK70: bı oğluşum var doktorda tahminde bulundu hayırlısı olsun kız veya erkek sağlıklı olsun bebişim yeter PE_20170425_164956.png

Buda bebişim teyzeleri :) bana kız gibi geldi ya yüzü falan kibarcik :KK70: nub tan anlayan arkadaşlar da yorum yapabilir mi :) esimde bu sana benziyor kız bu diyor :KK70: bı oğluşum var doktorda tahminde bulundu hayırlısı olsun kız veya erkek sağlıklı olsun bebişim yeterEki Görüntüle 1987144
Yaaaaa maşallah kuzu yaaa çok tatlı nub dan anlamam ama kız kibarlığı var bencede :)

Buda bebişim teyzeleri :) bana kız gibi geldi ya yüzü falan kibarcik :KK70: nub tan anlayan arkadaşlar da yorum yapabilir mi :) esimde bu sana benziyor kız bu diyor :KK70: bı oğluşum var doktorda tahminde bulundu hayırlısı olsun kız veya erkek sağlıklı olsun bebişim yeterEki Görüntüle 1987144
ayy Allah bagıslasın. Kasım anneleri bebişleri baya büyüttük :anneadayı: ben en son 7 haftalkken gitmistim cok merak ediyorum bebişimi haftaya gidecem inşallah.

maşallah bebişine:KK200::nazar:bu haftalarda nub kalmıyor canım o nedenle ben yorum yapamıyorum. hayırlısı olsun inşallah kızın da erkeğinde hayırlısı sağlıklısını versin rabbim:dua:

Ayyy evet kızımın sakladığım ultrasonuyla tıpatıp aynı bugün eşimle de konuştuk ikinci kız geliyor diye. Bende zaten başından beri kız hissediyorum. Hayırlısı olsun insallah
Hadi hayirlsi olsun canım benim Rabbim en sağlıklı en hayirlsiindan versin :)

Kızlar herkese merhaba bugün komşularım geldi bana temizlik hazırlık derken o kadar yorulmuşum ki bu yattım belimin ağrısından kitlendim resmen kalkamıyorum birde rahmime sancı girdi az az sizliyor insan oturmayınca anlamıyor yorgunluğunu :kahve::silah::KK61:

Yaaaaa maşallah kuzu yaaa çok tatlı nub dan anlamam ama kız kibarlığı var bencede :)
çok teşekkür ederim canim

ayy Allah bagıslasın. Kasım anneleri bebişleri baya büyüttük :anneadayı: ben en son 7 haftalkken gitmistim cok merak ediyorum bebişimi haftaya gidecem inşallah.
Çok teşekkürler sende hayırlı haberlerle gelirsin insallah
maşallah bebişine:KK200::nazar:bu haftalarda nub kalmıyor canım o nedenle ben yorum yapamıyorum. hayırlısı olsun inşallah kızın da erkeğinde hayırlısı sağlıklısını versin rabbim:dua:
amin canım aynen çok teşekkür ederim inşallah yarın seninde güzel haberlerini alırız

Back