2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
aynen canım ama buna da şükür diyorum ilk zamanlar daha berbattı bu nispeten katlanılabilir:KK48:

benim midem çok kasılıyor o beni çok korkutuyor:KK43: çünkü midem boş öğürüyorum bir şey çıkmıyor çok garip oluyorum
aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum benim boğazımdan kan geldi artık düşün o kadar tahriş olmuş ama dra sordum bebeği etkilemez korkma dedi

Alışveriş yapmak için yanıp tutuşan sevgili anneler trendyolda hem hamile kıyafetleri hemde bebek ürünleri butiği açılmış bebek ürünleri çok uygun ama hamile kıyafetleri 5-6 ay için bana pahalı geldi bir bakın isterseniz ben dayanamadım aldım bir kaç bebek ürünü :)
kredi kartından alışveriş yapmamak için çıldırıyorum haber verdin şimdi girmemek için zor tutucam kendimi:KK70::KK70:temmuzda bitecek borcum ay merak ettim bakıcam:skandal:

kredi kartından alışveriş yapmamak için çıldırıyorum haber verdin şimdi girmemek için zor tutucam kendimi:KK70::KK70:temmuzda bitecek borcum ay merak ettim bakıcam:skandal:
Canım trendyol bu konuda çok iyi toptan bez bebek malzemeleri falan çok uyguna geliyor hatta bebek odası dekorasyonuda vardı ama ben montesorri tarzı yapacağım odasını o yüzden pek bakmadım...merak etme yani sürekli aralıklarla düşüyor oraya butikler haber veririz birbirimize :)

Kızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun. P_20170425_113557.jpg

Kızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
Maaşallah Canm :nazar: ne güzel haberler darısı başıma bugün için :dua:

Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)

Kızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
Yaa insan nasıl mutlu oluyor böyle güzel haberlere gözünüz aydın :KK46::KK46:

Canım öncelikle geçmiş olsun, inşallah önemli birşey değildir, seni korkutmak istemem ama bacağın şişip morarması bana normal gelmedi, imkanın varsa doktora gitmende fayda var ne olur ne olmaz.. Kasık ağrısı yorulunca normal canım, birçoğumuzda var..
tşk ederim canım en kısa zamanda gidecem

maşallah sizeeee ne güzel böyle haberler duymak :)

Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)

maşallah canım ikinize de :) çok sevindim senin adına...
yav bu haftalarda nasıl görüyolar cinsiyetleri hani 16. haftada belli oluyordu ben var anlamamak :)

Merhaba kızlar...

Ben dün gece resmen ağladım öksürükten.Çünkü midem bulanıp kusacak gibi oluyorum.Gözlerimden yaş geliyo,nefes alamıyorum...
Alerjikse ki,toz ve küfe alerjim vardı zaten,üst üste geldi sanki,makinem çamaşırları tozlu çıkarıyor resmen ve kuruyunca çok fena oluyor her yer,birde içerde kurutuyorum,odanin tavanı ve tüm pencere kenarları küf oluyor,nereye gidip ne yapmam lazım bilmiyorum... :mad:

sabah bulantım başladı canım ama ilk zamankiler gibi yoğun değil. birde üstüne öğürmem çıktı midem kasılıyor resmen sanırım mide rahatsızlığımdan da kaynaklı sorun yaşayacağım:KK43:reflü var bende:işsiz:
Aynı şeyi yaşıyorum ben de sabah ve akşam oluyor genellikle midem kasılıyor. Sabahları bişey de çıkmıyor öğürüp duruyorum. Akşam da resmen asit kusuyorum boğazım burnum yanıyor resmen. Reflü ve gastrit var bende :(

çok teşekkürler canım, sana da geçmiş olsun, inşallah tekrarlamazlar.

çok sağol canım. yok baktım çok dallı budaklı konulara girmiş, o kadarına şu an kafam da ermez. doktoruma bıraktım kendimi, bu konuda araştırma yapmicam daha.

çok teşekkürler canım, takipte olucam ben de doktor not almıştır durumumu.

canım çok sağol. işyerinde masa başında ne kadar dinlenebilirsem artık... yatak istirahati vermedi şu an. hayır olsun kötü rüyalar mı görüyorsun? ben sürekli yiyecek görmeye başladım da. :)

her zamanki gibi çok güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederim canım. evet şu an takipte olacağım, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi, senin böyle böyle bir teşhisin var demedi. doktor çok dobra bir tip olsaydı kesin söylerdi. zamanı geldiğinde hala düzelmemişse artık çaresine o zaman bakılır. ben o zamana kadar birşey araştırmamaya karar verdim çünkü maşallah her yazı felaket senaryosu, şu an ihtiyacım olan en son şey yani. bugün tuvalette yine öyle mi olacak hissine kapıldım sadece, ama ilacımı kullanmaya başladım şu an elimden gelen de sadece bu...

çok teşekkürler canım. sana da çok geçmiş olsun. kısa zamanda bu dönemi sağlıkla atlatalım inşallah.
Amiiiinnn
çok teşekkürler canım, sana da geçmiş olsun, inşallah tekrarlamazlar.

çok sağol canım. yok baktım çok dallı budaklı konulara girmiş, o kadarına şu an kafam da ermez. doktoruma bıraktım kendimi, bu konuda araştırma yapmicam daha.

çok teşekkürler canım, takipte olucam ben de doktor not almıştır durumumu.

canım çok sağol. işyerinde masa başında ne kadar dinlenebilirsem artık... yatak istirahati vermedi şu an. hayır olsun kötü rüyalar mı görüyorsun? ben sürekli yiyecek görmeye başladım da. :)

her zamanki gibi çok güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederim canım. evet şu an takipte olacağım, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi, senin böyle böyle bir teşhisin var demedi. doktor çok dobra bir tip olsaydı kesin söylerdi. zamanı geldiğinde hala düzelmemişse artık çaresine o zaman bakılır. ben o zamana kadar birşey araştırmamaya karar verdim çünkü maşallah her yazı felaket senaryosu, şu an ihtiyacım olan en son şey yani. bugün tuvalette yine öyle mi olacak hissine kapıldım sadece, ama ilacımı kullanmaya başladım şu an elimden gelen de sadece bu...

çok teşekkürler canım. sana da çok geçmiş olsun. kısa zamanda bu dönemi sağlıkla atlatalım inşallah.
Aminnnn kuzum insaAllah

ramazana hatmetmiş olmak niyetimiz ama olmazsa da sıkıntı değil az kişiyiz çünkü şu an kişi başı 2şer adet olacak gibi ama okuyamayan olursa elbirliğiyle takviye yaparız:KK36:önemli olan bebişlerimizin sağlığı sağ salim kavuşmamız ve güzel hamilelik geçirmemiz için dualarda buluşmamız inşallah Rabbim kabul eder dualarımızı:KK36:
Çok çok iyi düşünmüşsünüz canım bizim hatmimiz var eşimle ama bu da ayrı iyi olmuş :)

Back