çok teşekkürler canım, sana da geçmiş olsun, inşallah tekrarlamazlar.
çok sağol canım. yok baktım çok dallı budaklı konulara girmiş, o kadarına şu an kafam da ermez. doktoruma bıraktım kendimi, bu konuda araştırma yapmicam daha.
çok teşekkürler canım, takipte olucam ben de doktor not almıştır durumumu.
canım çok sağol. işyerinde masa başında ne kadar dinlenebilirsem artık... yatak istirahati vermedi şu an. hayır olsun kötü rüyalar mı görüyorsun? ben sürekli yiyecek görmeye başladım da. :)
her zamanki gibi çok güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederim canım. evet şu an takipte olacağım, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi, senin böyle böyle bir teşhisin var demedi. doktor çok dobra bir tip olsaydı kesin söylerdi. zamanı geldiğinde hala düzelmemişse artık çaresine o zaman bakılır. ben o zamana kadar birşey araştırmamaya karar verdim çünkü maşallah her yazı felaket senaryosu, şu an ihtiyacım olan en son şey yani. bugün tuvalette yine öyle mi olacak hissine kapıldım sadece, ama ilacımı kullanmaya başladım şu an elimden gelen de sadece bu...
çok teşekkürler canım. sana da çok geçmiş olsun. kısa zamanda bu dönemi sağlıkla atlatalım inşallah.