2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)
Oh çok sevindim canım cok sukur Rabbim korusun kuzucuklarimizi. Hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah :) erkekler belli etmeye başladı kendilerini :)

Kızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
Oyyy maşallah size :) kuzum sanki nub a göre kız gibi :)

selam kızlar....
nasıl gidiyor ben bildiğiniz uyurgezer moddayım çalışan için çok zor, bıraksalar bilgisayarın başında uyuyucam:işsiz:

cnm bana da özellikle akşam üstü 3,30-4'ten sonra bir uyku çöküyor sorma. geçen gün bilgisayara bakarken gözüm açık uyumuşum kafam önüme düştü gözüm açıkken :D öyle zamanlarda ağzıma üç beş badem ceviz meyva bişeyler atıyorum, sonra şekerim mi düzeliyo nedir kendime geliyorum :)

Benim de başım ağrıyor geçmiyor doktoruna sorarsan beni etiketlermisin cnm ilaç filan içebilirmiyiz acaba
.inşaallah bebeğinin iyi haberleriyle gelirsin cnm
Canimmmm parol 500 mg gunde 3 defa ya kadar kullanabilirsin dedi gerçekten çok zorluyor baş ağrısı bebişim çok iyi maşallah içim çok ferahladi ikili testte yapıldı darısı bekleyen herkesin başına

Merhaba kızlar...

Ben dün gece resmen ağladım öksürükten.Çünkü midem bulanıp kusacak gibi oluyorum.Gözlerimden yaş geliyo,nefes alamıyorum...
Alerjikse ki,toz ve küfe alerjim vardı zaten,üst üste geldi sanki,makinem çamaşırları tozlu çıkarıyor resmen ve kuruyunca çok fena oluyor her yer,birde içerde kurutuyorum,odanin tavanı ve tüm pencere kenarları küf oluyor,nereye gidip ne yapmam lazım bilmiyorum... :mad:

Dahiliyeye bi gitsen mi acaba? Dediğin şeyler alerjik gibi. Benim de alerjik astımım var. Tetikleyenlerin başında toz geliyor benim de. İlk hamileliğimde çok ağırlaşmıştım, ilaç verememişlerdi. Her gece acile gidiyorduk, hava veriyorlardı baya iyi geliyordu. En azından gece rahat uyuyordum. Ben dahiliyeye gitmiştim, hamileliğimden sonra beni göğüs hastalıklarına yönlendirmişlerdi. Geniş kapsamlı bir alerji testi varmış, onu da yapıyorlar göğüs hastalıklarında. Ama alerjik bir bünyeye sahipsen bu vücudun herşeye tepki verebilir demekmiş. Mesela antibiyotiğe, aspirine.. Aspirin alerjim yok ama coraspin yüzünden acillik oldum mesela ben. Hatta oğlumda hamileliğimde kan iğnesi ve d vitamini iğnesini reçete ile hastanede vurduruyordum ve bekletiyorlardı bir müddet ki alerji riskine karşı heryer de kabul etmiyordu diye hatırlıyorum. Ağır birşey olmadı iğnelerde ama iğne yerleri şişiyordu benim, geçmeyen şişliklerim var hatta halen..

Rahatsızlığı olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsınız :dua:
Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)

Kızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
Çok sevindim ikinize de :KK68:iyi haberler almak güzel.

bir garip oblomov bir garip oblomov
Ben de bilgilerimi vermemiştim, listede yokum :)
Yaş 29, şehir istanbul, 2.bebeğim olacak inşallah, sat yok :), beklenen doğum tarihi 25kasım
Hatim duasını yaparken listeye göre değil, kasımda evladını kucağına alcak tüm gruptaki arkadaşlarımız için diye duasını yapsak mı? Listede olmayanlar olabilir, atlanabilir. Hatta ben listede olmak istemiyordum, belki benim gibi istemeyenler olabilir :)

Canimmmm parol 500 mg gunde 3 defa ya kadar kullanabilirsin dedi gerçekten çok zorluyor baş ağrısı bebişim çok iyi maşallah içim çok ferahladi ikili testte yapıldı darısı bekleyen herkesin başına
Gözün aydın cnm bebişlerin iyi haberler geldikçe mutlu oluyoruz... İçsemmi bilemedim doktor iç desede yinede içimde şüpe oluyor :)ama dayanamzsam Bilmem iyi oldu teşekkür ederim

cnm bana da özellikle akşam üstü 3,30-4'ten sonra bir uyku çöküyor sorma. geçen gün bilgisayara bakarken gözüm açık uyumuşum kafam önüme düştü gözüm açıkken :KK70: öyle zamanlarda ağzıma üç beş badem ceviz meyva bişeyler atıyorum, sonra şekerim mi düzeliyo nedir kendime geliyorum :)
canım çok fena valla....erkek bebek çok uyku yapar diyorlar ama hayırlsı :)

kızlar sağlıkocağına gittim geldim. tahlil sonuçlarımı aldım yarın doktoruma göstereceğim inşallah. değerlerimin hepsi normal yalnız sınıra yakın olanlar var dedi doktor onuda bebekle birlikte kullandığınız içindir dedi bakalım yarın ki doktorum ne diyecek.betahcgme de bakmış doktor 225000,00 gibi bir değer çıkmış:KK70:geçen gittiğimde belirtilerim azaldı bebeğim inşallah iyidir dediğimde acaba düşme mi oldu diye bakmış maşallah baya yükselmiş diyor:KK70:b12 vitamini 789 çıkmış harika dedi inşallah b12 takviyesi vermez:confused: d vitaminim 14 çıktı demek bebek olmadan önce normaldi ki sınırda çıkmış bebekle paylaşınca dedi magnezyum ve kalsiyumda sınırda çıktı bakalım takviye verecek mi:KK64:

bir garip oblomov bir garip oblomov
Ben de bilgilerimi vermemiştim, listede yokum :)
Yaş 29, şehir istanbul, 2.bebeğim olacak inşallah, sat yok :), beklenen doğum tarihi 25kasım
Hatim duasını yaparken listeye göre değil, kasımda evladını kucağına alcak tüm gruptaki arkadaşlarımız için diye duasını yapsak mı? Listede olmayanlar olabilir, atlanabilir. Hatta ben listede olmak istemiyordum, belki benim gibi istemeyenler olabilir :)
canım hemen ekliyorum atladım ya da görmedim sanırım kusura bakma.hatim duasını hepimiz için yapacağız canım. hangi listede olmak istemiyordun orasını anlamadım:KK64:

kızlar birde size bir şey daha soracağım özel bir soru:oops:ağda yapanlar şimdi 1 ay süre ile randevu olunca bu bir ayda tüyler çıkmaya başlıyor buna nasıl çözüm buluyorsunuz ben hafif kökleri çıksa bile çekiniyorum:KK43: çünkü ultrasonda iç çamaşırı baya kıvırıyorlar:KK51:ben tüysüzüm köklerim sertleşmediği için acil durumlarda jilet yapıyorum ama şimdi hormonlardan sanırım çabuk çıkmaya başladılar birde kökleri sertleşirse diye korkuyorum. agdanın alamadığı ufacık tüylerinizi nasıl alıyorsunuz?

Back