• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydınlarrrr kızlar.
kuzum bende çok yorulunca oluyor doktorum normal dedi ama icin rahaf deglse ve gcmezse yinede git. Kasık agrısı hamilelerde normaldir herhangi bir lekenme bu agriya eslik etmedigi surece
İnşallah canım normaldir. Yorulmadim aslında ama yürümüştüm biraz belki de ondan oldu.

Günaydın kızlar,dün pikniğe gitmiştik yolda mı sarsıldım,normalde olurmuydu bilmiyorum da geceden beri kasıklarim ağrıyor,adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor.piknige gittiğim için kendimi suçlamaya başladım,Allah korusun bebişe bişey mı oldu acaba diyorum :KK43:(
Canim su tukettin mi ben dun yolda 4 saat tuvaletim gelmesin diye su tuketemedim bu sabah sanciyla uyandim kasik agrisi degil ama sizi benimkisi su iciyorum iyi geldi

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar,dün pikniğe gitmiştik yolda mı sarsıldım,normalde olurmuydu bilmiyorum da geceden beri kasıklarim ağrıyor,adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor.piknige gittiğim için kendimi suçlamaya başladım,Allah korusun bebişe bişey mı oldu acaba diyorum :KK43:(
Canım çok yorulduysan olabilir, benim de yorulunca oluyo dinlenince geciyo.. Biz de her hafta gideriz pikniğe, pek biseye bulasmasam da hiç öyle ayaklarımı uzatmadan piknik masasında oturmak bile yoruyo beni.. Sancılar ve ağrılar yoğun değilse bugün bol bol yat bence, inşallah gecicektir..

Kızlar benimde midem çok bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum.hiçbirşey yapasım gelmiyorMide bulantısı için siz neler yapıyorsunuz
Merhabalar aramiza hosgeldin kac haftaliksin? Burda herkes farkli yol deniyor canim tuzlu diyende olur eksi diyende bana da tatli iyi geldi mesela deneye deneye bulacaksin ama cok bulantin olursa doktora danis cunku hayat kalitesini dusuruyor resmen benim erken bitti sukur arada sabahlari ve aksamlari oluyor sadece

Yorgunluktan ağrıyordur benim de dün misafirlerim vardı bütün gün çok yoruldum kasıklarım sürekli ağrıdı

Merhabalar aramiza hosgeldin kac haftaliksin? Burda herkes farkli yol deniyor canim tuzlu diyende olur eksi diyende bana da tatli iyi geldi mesela deneye deneye bulacaksin ama cok bulantin olursa doktora danis cunku hayat kalitesini dusuruyor resmen benim erken bitti sukur arada sabahlari ve aksamlari oluyor sadece

6 haftalık hamileyim

İnşallah canım normaldir. Yorulmadim aslında ama yürümüştüm biraz belki de ondan oldu.
Kendimi yorunca benim de çok oluyor. Bir de fazla yürüyünce. Doktorum yürüyüş yapabilirsin ama ağrı başladığı gibi yürüyüşü bırakman lazım demişti. Kendimizi yormamaya dikkat edicez artık.

Çok teşekkürler kızlar,insalalh yorulmaktan olmuştur.
Canim su tukettin mi ben dun yolda 4 saat tuvaletim gelmesin diye su tuketemedim bu sabah sanciyla uyandim kasik agrisi degil ama sizi benimkisi su iciyorum iyi geldi
Su ben de fazla içmedim aslında dediğin gibi yolda wc sorunu olmasın diye :)) bu arada ben de bir cüz alayım.kendi hatimjm de var.onu bitirebilirsem tekrar alırım insalalh.ramazan ayında mı başlayıp okuyacağım,önceki sayfaları tam olarak okuyamadım kusura bakma tekrar soruyorum ama.

Çok teşekkürler kızlar,insalalh yorulmaktan olmuştur.

Su ben de fazla içmedim aslında dediğin gibi yolda wc sorunu olmasın diye :)) bu arada ben de bir cüz alayım.kendi hatimjm de var.onu bitirebilirsem tekrar alırım insalalh.ramazan ayında mı başlayıp okuyacağım,önceki sayfaları tam olarak okuyamadım kusura bakma tekrar soruyorum ama.
Suya yuklen istersen biraz valla sabah berbat uyandim yarimlik sisenin yarisini ictim hemen rahatladim yat uzanda insallah gecer agrilarin. 11. Cuzde senin olsun canim okuyunca haber verirsin

Back