• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hosgeldin canim :)) nasılsın
Sagol cnm iyiyim sukur esım dusuk tehlikesi var dıye izne cıkmıştı hala evde bizde kafamız dagılsın diye gezdik bugun ilk defa dısarı cıktım kaç gün sonra cok iyi geldi kızımla sukur dedım bir kere daha Rabbim herkesin evladını korusun İnş daha iyi olucak hersey

Sagol canim dun kayiplar ard arda gelince cevaplayamadm seninki erkekse benimkide kiz olabilirmi gercekten benimkinin daha bi narin durusu var sanki kiz gibi:anneadayı:
Bende birkaç gündür sayfaya giremiyorum açmıyor bir türlü ancak girebildim güldürdün beni gece gece bilemiyorum ki ben bisey anlamadım görüntüden :KK46:

Yok canim ayni gun bitmez zaten ne zaman bitirebilirsen. 1 hafta yeterli olur heralde

Canim 10. Cuz de senin olsun o zaman
Tamam canım

Ben de aynı durumdayım. Bir kaç gündür ara ara yokluyor ama ilaç içmiyorum. Bir bardak ılık suya limon sıkıp içiyorum iyi geliyor bana.

Deniyim bende cnm teşekkür ederim

Ben migren var arada yokluyor dusunmemeye calisiyorum kafayi takarsam cogalacak biliyorum cogalirsada hayati zindan edecek insallah fazlalasmaz

Allah şifa versin cnm.. bende üstüne gitmiyorum ama ben buralardayım diyor. :)

bir garip oblomov bir garip oblomov
Biraz geç dönüş yaptım ama maceralı bir gün yaşadık, ufak bir kaza atlattım acilde aldık soluğu.. Tansiyonum düşmüş müşahade altında tuttular birkaç saat. O bahaneyle miniğimi de gördüm, çok şükür herşey yolundaymış :) İnşallah okuyacağım canım, çok güzel oldu. Ben orta hızda okuyorum diyebilirim yetiştiririm inşallah ama şöyle birşey var ki ben bu hafta şehir dışında olacağım ve üstüne de döndüğümde iş için tekrar şehir dışında olacağım yani bi 10 gün kadar yokum. Yarın birazını okurum bitiremem, dönünce bitirsem olur mu?o_O Olmazsa tekrar cüz dağıtmaya döndüğünüzde bana gene yazarsanız ben döndüğümde 2 cüzü de okurum inşallah, arayı böyle kapatabilirim belki?
Araları okuyamadım, inşallah herkes iyidir :KK200:

Sagol cnm iyiyim sukur esım dusuk tehlikesi var dıye izne cıkmıştı hala evde bizde kafamız dagılsın diye gezdik bugun ilk defa dısarı cıktım kaç gün sonra cok iyi geldi kızımla sukur dedım bir kere daha Rabbim herkesin evladını korusun İnş daha iyi olucak hersey
Amin canim iyi olmuş en azından kafan dağılmıştır eve de çok kapatma kendini havayı güzel bulunca at kendini dışarı aZ gezin dolaşın insallah en kısa zamanda hayırlısıyla Allah yöne getiri doğru zamanda

bir garip oblomov bir garip oblomov
Biraz geç dönüş yaptım ama maceralı bir gün yaşadık, ufak bir kaza atlattım acilde aldık soluğu.. Tansiyonum düşmüş müşahade altında tuttular birkaç saat. O bahaneyle miniğimi de gördüm, çok şükür herşey yolundaymış :) İnşallah okuyacağım canım, çok güzel oldu. Ben orta hızda okuyorum diyebilirim yetiştiririm inşallah ama şöyle birşey var ki ben bu hafta şehir dışında olacağım ve üstüne de döndüğümde iş için tekrar şehir dışında olacağım yani bi 10 gün kadar yokum. Yarın birazını okurum bitiremem, dönünce bitirsem olur mu?o_O Olmazsa tekrar cüz dağıtmaya döndüğünüzde bana gene yazarsanız ben döndüğümde 2 cüzü de okurum inşallah, arayı böyle kapatabilirim belki?
Araları okuyamadım, inşallah herkes iyidir :KK200:
Gecmis olsun canim. Bebisinin ve senin iyi olmana sevindim. Tatlim hepimizin ayri ayri yasantisi var bak ben dun 5 dk da karar verilip baska bir sehre geldim. Anlik ne olacagi belli olmuyor. Hamileyiz hastaligi sagligi uykusu bulantisi var:KK48: ben sahsen nefse agir gelsin istemiyorum o nedenle sıkısmayalim diye zaman kisitlamasi yok rahatca okuyalim.bitirdiginde haber edersin oyle cuz veririm ust uste veripte sıkmaya gerek yok. Allah okuyanlardan razi olsun duamiz tum sayfamiz icin olacak bu 9 ayi insallah hayirlisiyla tamamlariz ve insallah anneligimizde de burda devam ederiz:KK200:

Günaydın kızlar,dün pikniğe gitmiştik yolda mı sarsıldım,normalde olurmuydu bilmiyorum da geceden beri kasıklarim ağrıyor,adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor.piknige gittiğim için kendimi suçlamaya başladım,Allah korusun bebişe bişey mı oldu acaba diyorum :((

Günaydınlarrrr kızlar.
Günaydın kızlar,dün pikniğe gitmiştik yolda mı sarsıldım,normalde olurmuydu bilmiyorum da geceden beri kasıklarim ağrıyor,adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor.piknige gittiğim için kendimi suçlamaya başladım,Allah korusun bebişe bişey mı oldu acaba diyorum :KK43:(
kuzum bende çok yorulunca oluyor doktorum normal dedi ama icin rahaf deglse ve gcmezse yinede git. Kasık agrısı hamilelerde normaldir herhangi bir lekenme bu agriya eslik etmedigi surece

Kızlar benimde midem çok bulanıyor hiçbirşey yiyemiyorum.hiçbirşey yapasım gelmiyorMide bulantısı için siz neler yapıyorsunuz

Back