• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar Rabbim yavrularınızı Kucağınız a almayı nasip etsin .Ben de bebeğim olması için 41 hamile den ayetel kürsi topluyorum ismim zeynep .Benim için okur musunuz .Okuyanlar beni etiketleyip okudum yazabilir mi Rica etsem ? Hamilelerin duası kabul olur muş lütfen duanızda bugün bana da yer verin
Okudum Canm mübarek gün Allah tez zamanda nasip etsin inşallah

Arkadaşlar sizde de kabızlık sorunu varmı ? hamile kaldığımdan beri geçmiyor artık ağlamak üzereyim kabusa döndü kabızlık sizce ne yapabilirim önlemek için ?

Kızlar Rabbim yavrularınızı Kucağınız a almayı nasip etsin .Ben de bebeğim olması için 41 hamile den ayetel kürsi topluyorum ismim zeynep .Benim için okur musunuz .Okuyanlar beni etiketleyip okudum yazabilir mi Rica etsem ? Hamilelerin duası kabul olur muş lütfen duanızda bugün bana da yer verin
Okudum canım

Arkadaşlar sizde de kabızlık sorunu varmı ? hamile kaldığımdan beri geçmiyor artık ağlamak üzereyim kabusa döndü kabızlık sizce ne yapabilirim önlemek için ?
bendede ayni sorun vardi canm 3 gundur. Bugun agzim yana yana acı çemen yedim bol su tükettim sükür o düzeltti.Bende kabizlik degilde hic yokmus gibi gelmiyo 3 gun 5 gun 7 gun oldugu bile olmustu.. Bol su icmek lazmmıs.

Hayırlı kandiller kızlar. Anca kendime gelebildim sizinle paylaşayım dedim. Dün akşam üstü açık kahverengi leke geldi koştuk acile. Kadın doğum Dr yoktu ebeler baktı usg de civcivi gördük çok şükür hareketleri kalp atımı iyi dediler. Sonra Dr arayıp anlattılar anlamadığım şeyler söylediler Dr yatış verdi gözetim altında olacaksın bu akşam dediler. Dün akşam kaldık progestron başlattılar serum takıldı tüm gece. Sabah Dr geldi tekrar usg ile baktı. Civciv iyi çok şükür 10 haftalık olmuş kalp atımı iyi kese iyi çok şükür bin şükür. Ama kese dışında kanamamiz var mıs kağıda da anlamadığım birşeyler yazmis sonra İnternete baktım düşük riski yazıyordu :( 200 mg günde 3 kere progestron kullanıyorum rapor verdi bu hafta okul yok yatacağım bol bol.
Kızlar dualarda unutmayalim birbirlerimizi Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

Dün annemden geldim ev les gibiydi evi süpurdüm yemek yaptim hic oturmadim dun en son yattigimda dinlenmek icin belim tutulmus kitlendim resmen kasiklarim fena agridi sari akinti gelmeye basladi cok korktum.. ama sonucta bu islerinde yapilmasi gerekiyo :KK43:
Bende de o şekilde ağrı oluyor. 2-3 saat ayakta kalınca belim de karnım da ağrıyor. Artık günlere yayıyorum temizliği ya da biraz yapıyorum bir saat dinleniyorum sonra biraz daha :) kendimizi ayarlıcaz bir şekilde.

Ben hayatımda kabız olduğumu bilmem. Ama hamile kaldığımdan beri zorlanıyorum çok. Bol bol su içmek lazım. Kuru kayısı incir falan da iyi geliyor. Kaynatıp hoşaf gibi de yapabilirsin. Bir de ben ananas yediğimde de dikkat ettim ananas çok iyi geliyor.

Ben de okudum canım.Allah im size de hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin İnşallah

Hayırlı kandiller kızlar. Anca kendime gelebildim sizinle paylaşayım dedim. Dün akşam üstü açık kahverengi leke geldi koştuk acile. Kadın doğum Dr yoktu ebeler baktı usg de civcivi gördük çok şükür hareketleri kalp atımı iyi dediler. Sonra Dr arayıp anlattılar anlamadığım şeyler söylediler Dr yatış verdi gözetim altında olacaksın bu akşam dediler. Dün akşam kaldık progestron başlattılar serum takıldı tüm gece. Sabah Dr geldi tekrar usg ile baktı. Civciv iyi çok şükür 10 haftalık olmuş kalp atımı iyi kese iyi çok şükür bin şükür. Ama kese dışında kanamamiz var mıs kağıda da anlamadığım birşeyler yazmis sonra İnternete baktım düşük riski yazıyordu :KK43: 200 mg günde 3 kere progestron kullanıyorum rapor verdi bu hafta okul yok yatacağım bol bol.
Kızlar dualarda unutmayalim birbirlerimizi Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın
Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen. Allahın izniyle geçecek inşallah. Minik civcivin de iyiymiş hem.

Canim okudum en kisa zamanda insallah bebisine kavusursun

Hayırlı kandiller kızlar. Anca kendime gelebildim sizinle paylaşayım dedim. Dün akşam üstü açık kahverengi leke geldi koştuk acile. Kadın doğum Dr yoktu ebeler baktı usg de civcivi gördük çok şükür hareketleri kalp atımı iyi dediler. Sonra Dr arayıp anlattılar anlamadığım şeyler söylediler Dr yatış verdi gözetim altında olacaksın bu akşam dediler. Dün akşam kaldık progestron başlattılar serum takıldı tüm gece. Sabah Dr geldi tekrar usg ile baktı. Civciv iyi çok şükür 10 haftalık olmuş kalp atımı iyi kese iyi çok şükür bin şükür. Ama kese dışında kanamamiz var mıs kağıda da anlamadığım birşeyler yazmis sonra İnternete baktım düşük riski yazıyordu :KK43: 200 mg günde 3 kere progestron kullanıyorum rapor verdi bu hafta okul yok yatacağım bol bol.
Canım geçmiş olsun geçen hafta da ben aynı şeyi yaşadım ama ben de kanama alanı yoktu 2 farklı Dr a gittim sıkıntı yok dedi ikisi de. Geçen hafta ben de raporluydum. Allah hepimizin yardımcısı olsun şu kritik dönemi bi atlatabilsek hayırlısıyla

Dunden beri bende cikamadim tuvalete telaslandim insallah eve gidince duzelir.

Canim cok gecmis olsun doktorunu dinle ilaclarini al bol bol dinlen. Internettende hicbir sey arastirma Allaha emanetsiniz

Okudum canim

Canım geçmiş olsun geçen hafta da ben aynı şeyi yaşadım ama ben de kanama alanı yoktu 2 farklı Dr a gittim sıkıntı yok dedi ikisi de. Geçen hafta ben de raporluydum. Allah hepimizin yardımcısı olsun şu kritik dönemi bi atlatabilsek hayırlısıyla
InsaAllah canım bi yandan boyle içimde bir rahatlık var bi yandan da engel olamadığım korku :( cuma kendi Dr uma randevum var bakalım o ne diyecek

Hayirli kandiller hanimlar :) Tum bebisler ve anneler iyidir umarim :) kizlar ben simdiden fotografci arastiriyorum dogum icin siz de dusunuyormusunuz dogum cekimi :)

Back