• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kizlar. Hatime bende katilmak isterim.ama yalnizca.bir cuz okuyabilirim sanirim.hatta baskasinada okutma ihtimalim olabilir. Ikiz bebeklerim var ve hic vaktim yok.ilk gebeligim olsaydi seve seve fazla okurdum.ama suan cok yogun malesef.
Bide benim gibi beslenmesine hic dikkat edemeyen varmis
Sut yumurta tuketemiyorum. Sadece.krep kizarmis ekmek vs
Seklinde.tuketebiliyorum yumurtayi
Gerci suan bulantidan onuda yapamiyorum bi aydir patates eekmekle besleniyorum

Selam kizlar. Hatime bende katilmak isterim.ama yalnizca.bir cuz okuyabilirim sanirim.hatta baskasinada okutma ihtimalim olabilir. Ikiz bebeklerim var ve hic vaktim yok.ilk gebeligim olsaydi seve seve fazla okurdum.ama suan cok yogun malesef.
Bide benim gibi beslenmesine hic dikkat edemeyen varmis
Sut yumurta tuketemiyorum. Sadece.krep kizarmis ekmek vs
Seklinde.tuketebiliyorum yumurtayi
Gerci suan bulantidan onuda yapamiyorum bi aydir patates eekmekle besleniyorum
9. Cuzude sen al ozaman canim okuma durumunu bildirirsin. Brn bulantilarim gecince duzenli beslenmeye basladim ama bulanti varken cok zordu

Ben artık alışverişe başlamak istiyorum ama cinsiyet netleşsin diye bekliyorum. Doktorun tahmini erkek ama 16. Haftada neetleşicek
Cinsiyet tahminini ne zaman yaptı ki doktorun aramızda beş gün var hayırlısıyla cinsiyetler netleşsin de alışveriş zamanı der çıkarız o mağaza senin bu mağaza benim araştırmaya gezmeye :))

Arkadaslar.acaba oruç. Tutmamizda bi sakinca olur mu..gerçi daha erken..eminim ki zor olacaktir..doktora sormayı düşünüyorum kontrolde..

Arkadaslar.acaba oruç. Tutmamizda bi sakinca olur mu..gerçi daha erken..eminim ki zor olacaktir..doktora sormayı düşünüyorum kontrolde..
Ben maalesef tutmıcam canım normalde de oruçken fena oluyorum iftara yakın saatlerde pert oluyorum bunu göze alamıcam sanırım günler kısa olsaydı tutardım

Back