• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cinsiyet tahminini ne zaman yaptı ki doktorun aramızda beş gün var hayırlısıyla cinsiyetler netleşsin de alışveriş zamanı der çıkarız o mağaza senin bu mağaza benim araştırmaya gezmeye :))

Cinsiyet tahminini ne zaman yaptı ki doktorun aramızda beş gün var hayırlısıyla cinsiyetler netleşsin de alışveriş zamanı der çıkarız o mağaza senin bu mağaza benim araştırmaya gezmeye :))
Bu hAfta 13. Haftamdı ve ikili test oldum. O zaman söyledi erkeğe benzettim dedi. Ama 16-17. Hafta gibi tekrar gidicem o zaman netleşir umarım

Kızlar bi tarif buldum cok etkiliymis sizle de paylaşmak istedim
Catlak onleyici krem tarifi
Bir kavanoza
1 cay bardagi tereyag dogal
1 cay bardagi buğday ozu yagi
1 cay bardagi moomya (bulamazsak bal mumu)
1 cay bardagi Hindistan cevizi yağı
Genis bir kap icine kavanozu koyup benmari usulu erit buzdolabinda sakla sabah aksam kullannilacak

Bu da haftada iki veya uc defa kullanilacak pieling tarifi
1 tatli kasigi tarcin
1 tatli kasigi zerdecal tozu
1 tatli kasigi kakao
1 tatli kasigi muskat
1 cay bardagi pamuk yagi (bulamazsak susam yagi)
1 cay bardagi seker
Tamamini karistir en son
1 cay bardagi bal
Bu karisimi bir tavada bir iki dakika devamli karistirarak pisir
Kavanoza koyup banyoda muhafaza edebilirsin haftada iki defa kullan

Hayırlı Kandiller ve de Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram'ınız kutlu olsun bayanlar. Ben de cüz alamıyorum maalesef Arapça harfleri unuttum Okuyanlar için Allah kabul etsin dualarınızda bizleri ve evlatlarımızı da unutmayın :KK200:

Selamünaleyküm kızlar hepinizin kandili mubarek olsun rabbim bu mubarek gunde kalbimizden gecen tüm dualari kabul etsin insallah. ve bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.:dua: Ayrica 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayraminiz kutlu olsunEn Büyük TÜRKİYE.. bu arada ben cüzu yarın okuyacagim benim agzim aliskin surekli okudugum icin rahat okuyabiliyorum gerci zaman kisitlamasi yok ama olsun..

Dün annemden geldim ev les gibiydi evi süpurdüm yemek yaptim hic oturmadim dun en son yattigimda dinlenmek icin belim tutulmus kitlendim resmen kasiklarim fena agridi sari akinti gelmeye basladi cok korktum.. ama sonucta bu islerinde yapilmasi gerekiyo :(

Kızlar Rabbim yavrularınızı Kucağınız a almayı nasip etsin .Ben de bebeğim olması için 41 hamile den ayetel kürsi topluyorum ismim zeynep .Benim için okur musunuz .Okuyanlar beni etiketleyip okudum yazabilir mi Rica etsem ? Hamilelerin duası kabul olur muş lütfen duanızda bugün bana da yer verin

Kızlar Rabbim yavrularınızı Kucağınız a almayı nasip etsin .Ben de bebeğim olması için 41 hamile den ayetel kürsi topluyorum ismim zeynep .Benim için okur musunuz .Okuyanlar beni etiketleyip okudum yazabilir mi Rica etsem ? Hamilelerin duası kabul olur muş lütfen duanızda bugün bana da yer verin
Okudum canm rabbim tez zamanda sana hayirli bir evlat verir ins

Okudum Rabbim Tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaallah

Back