- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #8.421
12. Cuzude sen oku o zaman canimMirac kandilimiz mubarwk olsun kizlar bir cuz de ben alabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12. Cuzude sen oku o zaman canimMirac kandilimiz mubarwk olsun kizlar bir cuz de ben alabilirim.
Canım bir sey kafama takildi da sana sorayim dedim takip ettim ama kacirmis da olabilirim 9. cuzu verdin mi sen12. Cuzude sen oku o zaman canim
Cinsiyet tahminini ne zaman yaptı ki doktorun aramızda beş gün var hayırlısıyla cinsiyetler netleşsin de alışveriş zamanı der çıkarız o mağaza senin bu mağaza benim araştırmaya gezmeye :))
Bu hAfta 13. Haftamdı ve ikili test oldum. O zaman söyledi erkeğe benzettim dedi. Ama 16-17. Hafta gibi tekrar gidicem o zaman netleşir umarımCinsiyet tahminini ne zaman yaptı ki doktorun aramızda beş gün var hayırlısıyla cinsiyetler netleşsin de alışveriş zamanı der çıkarız o mağaza senin bu mağaza benim araştırmaya gezmeye :))
Hayırlısı olsun canim bende 12+4 iken gidecegim ikili test icin bakalım artikBu hAfta 13. Haftamdı ve ikili test oldum. O zaman söyledi erkeğe benzettim dedi. Ama 16-17. Hafta gibi tekrar gidicem o zaman netleşir umarım
Verdim canim sulltan arkadasimiz 9. Cuzu okucak. Pazartesi ilk sayfayi guncelleyecegimCanım bir sey kafama takildi da sana sorayim dedim takip ettim ama kacirmis da olabilirim 9. cuzu verdin mi sen
Tamam canım aydınlattığın için teşekkür ederimVerdim canim sulltan arkadasimiz 9. Cuzu okucak. Pazartesi ilk sayfayi guncelleyecegim
Tamam canim 13. Cuzude sen okuHayirli gunler arkadaslar kandiliniz mubarek olsun❤
Ben de cüz almak isterim
12. Cuz bende o zamn12. Cuzude sen oku o zaman canim
Okudum canm rabbim tez zamanda sana hayirli bir evlat verir insKızlar Rabbim yavrularınızı Kucağınız a almayı nasip etsin .Ben de bebeğim olması için 41 hamile den ayetel kürsi topluyorum ismim zeynep .Benim için okur musunuz .Okuyanlar beni etiketleyip okudum yazabilir mi Rica etsem ? Hamilelerin duası kabul olur muş lütfen duanızda bugün bana da yer verin
Okudum Rabbim Tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşaallahKızlar Rabbim yavrularınızı Kucağınız a almayı nasip etsin .Ben de bebeğim olması için 41 hamile den ayetel kürsi topluyorum ismim zeynep .Benim için okur musunuz .Okuyanlar beni etiketleyip okudum yazabilir mi Rica etsem ? Hamilelerin duası kabul olur muş lütfen duanızda bugün bana da yer verin