2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

günaydın canım bende diabet çıktı bide diyet listeme çok uyamıyorum ekmek tuz şeker bunları çıkarttım hayatımdan meyveyi bile ölçülü yiyorum dikkat etmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince sadece sabahları istifra ediyorum gün içinde sürekli atıştırma ihtiyacı duyuyorum :)

Tatlım 10 haftalıksın yazmiyor ki 10.hafta içindesin yazıyor.. Yani evet 9 hafta bitmiş 10.haftadan gün aliyor oluyorsun.. Aslında bence takvimin eksik kısmı 9+2ysem mesela 9+2yazmalıydı..

benimde aynı hiçbir şeyim yok arada kasıklarımda ağrı batma oluyor arada bulantı koku hassasiyeti o kadar.inşallah bebişlerimizin uslu olacağına işarettirinşallah iyidirler benim randevum çarşamba günü iple çekiyorum

yormuyorlar anneciklerini :)
inşallah canım yaaa hayırlı haberlerimizi alalım artık gelecek hafta birer birer :) doktordan çıkınca hemen yaz. :)

Günaydın kızlar dün akşam iş çıkışı dogum hastanesine gittim neyse ki poliklinik 8 kadar açıkmış bebeğimi gördüm cok şükür gayet iyiydi bir hafta geriden geliyordu ama haftasını yakalamış 12 haftalık olmuşuz boşuna o kadar korkmuşum haftaya kendi dr randevum var ikili tarama için inş güzel haberleri alırız.Bu arada d vitaminim 7 cıktı baya düşük dedi dr damla verdi onu kullanıcam onun dısında cok şükür bir sıkıntımız yok .

Kızlar anneler günü yaklaşıyor.. ilk anneler günü olanlar neler hissediyosunuz biraz kafamızı dağıtalım ya ben çok heyecanlıyım
ay sen yazınca bile gözlerim doldu14 mayısa denk geliyormuş baktım şimdi inşallah o zamana kadar bebişlerimizin hep güzel haberlerini alırız

Kızlar anneler günü yaklaşıyor.. ilk anneler günü olanlar neler hissediyosunuz biraz kafamızı dağıtalım ya ben çok heyecanlıyım
Ben de heyecanlıyım tatlım, canım babacım her anneler gününde ablalarımı tebrik için arar, sonra da beni de arar geleceğin annesi deyip kutlardı, bu defa gerçekten anneyiz ben eşimden jest bekliyorum yaa ne yalan söyleyim, umarım beklentimi boşa çıkarmaz

güzel haberler aldığına çok sevindim canım:) yanılmıyorsam sen bursa'dasın, ben istanbul. nasıl bir hastaneye gidebilirim ben de bunun için, tam olarak gittiğin hastane kadın doğum hastanesi olarak mı geçiyor?

Maşallah canım çok sevindim, inşallah böyle sağlıkla haberlerini alırız.. İnsan o bütün gerginliğin üstüne nasıl bi ohh çekiyor dimi..

Ben de aynı durumdayım. Bir taraftan yiyorum bir taraftan çıkarıyorum sonra tekrar yiyorum kısır bir döngü içerisindeyim :) yine de 2-3 kg kadar aldım
Bende henüz yarım kilo aldım çok değil 3 aya kadar 1-3 kilo arası normal diye okumuştum bir yerde ama inşallah bir an önce normale döneriz

Günaydın valla senin işin daha zor zaten normalde diyet zor hele hamileyken düşünemiyorum, hep okurduk hamileyken neler olacak diye saçma geliyordu ama gerçekmiş mide yanması halsizlik uyku hat safhada Bendevi hafta işte saat sayıyorum eve gidip yatayım diye. Hayırlısıyla şu haftaları bi atlatsak inşallah her şey daha güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…