- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 123
- 40
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.121
Benim de bu hafta en zorlandığım hafta galiba bende bulantıdan çok mide ekşimesi böyle bi eziklik var içimde bu yüzden hep bir şeyler yemem gerekiyor ana öğün haricinde en az 5 kez de ara öğün yapıyotumdur. Hayatım boyunca kilo problemi yaşamadım ama hamilelik ve sonrasında yaşayacağım galiba bu yemekle. Sizlerde var mı böyle bir durum aralarda ne yiyorsunuz?
Tatlım 10 haftalıksın yazmiyor ki 10.hafta içindesin yazıyor.. Yani evet 9 hafta bitmiş 10.haftadan gün aliyor oluyorsun.. Aslında bence takvimin eksik kısmı 9+2ysem mesela 9+2yazmalıydı..birde burda yazan haftalar 1 hafta ileride degil mi??? mutlaka konusulmustur ama ben denk gelemedim mesela ben her prs gunu haftami bitiriyorum suan 9 haftaya yeni girdim burdaki takvim bugun yarin 10 hafta diye gostermeye baslicak 1 hafta fazla yani anlamadim neden
benimde aynı hiçbir şeyim yok arada kasıklarımda ağrı batma oluyor arada bulantı koku hassasiyeti o kadar.inşallah bebişlerimizin uslu olacağına işarettirBende yine yorgunluk ve hâlsizlik hissi dışında bişi yok. Gazdan duramayacak durumdaydım, o geçti birkaç gün önce. Hafif bir şişkinlik kaldı midemde. Gece farkında olmadan ayaklarımı gerdirirken ve sağ-sol dönerken kasık batması oluyordu son birkaç gündür o da yok. Bünye adapte mi oluyor yoksa başka bir durum mu var her zamanki gibi çözemiyorum.
Günaydın şekerim, çaya batırılıp çok tutulunca çaya düşen puskevit gibiyim.. Öyle bezgin, uykusuz..Günaydın kızlar:)) hayırlı cumalar nasılsınız bakalım bugün
benimde aynı hiçbir şeyim yok arada kasıklarımda ağrı batma oluyor arada bulantı koku hassasiyeti o kadar.inşallah bebişlerimizin uslu olacağına işarettirinşallah iyidirler benim randevum çarşamba günü iple çekiyorum
Günaydın şekerim, çaya batırılıp çok tutulunca çaya düşen puskevit gibiyim.. Öyle bezgin, uykusuz..
Ayy kıyamam geçer kuzum geçer bende farklı değilim sendenGünaydın şekerim, çaya batırılıp çok tutulunca çaya düşen puskevit gibiyim.. Öyle bezgin, uykusuz..
Akşam erkenden devriliyorum, sonra gece uyanıp sabahliyorum, tam sabah daldım derken en geç 8 gibi uyaniyorum çok uykumu alabilmişim gibi.. Puff, Allah sana da kolaylık versin arkadaşım..Günaydın şekerler bende öylryim valla keyifsiz yorgun bulantılı halsiz daha ne sayıyım ki
Kızlar anneler günü yaklaşıyor.. ilk anneler günü olanlar neler hissediyosunuz biraz kafamızı dağıtalım ya ben çok heyecanlıyım
ay sen yazınca bile gözlerim dolduKızlar anneler günü yaklaşıyor.. ilk anneler günü olanlar neler hissediyosunuz biraz kafamızı dağıtalım ya ben çok heyecanlıyım
yazarım tabi canım o gün hayırlısıyla bir gelsindeyormuyorlar anneciklerini :)
inşallah canım yaaa hayırlı haberlerimizi alalım artık gelecek hafta birer birer :) doktordan çıkınca hemen yaz. :)
Ben de heyecanlıyım tatlım, canım babacım her anneler gününde ablalarımı tebrik için arar, sonra da beni de arar geleceğin annesi deyip kutlardı, bu defa gerçekten anneyizKızlar anneler günü yaklaşıyor.. ilk anneler günü olanlar neler hissediyosunuz biraz kafamızı dağıtalım ya ben çok heyecanlıyım
Günaydın kızlar dün akşam iş çıkışı dogum hastanesine gittim neyse ki poliklinik 8 kadar açıkmış bebeğimi gördüm cok şükür gayet iyiydi bir hafta geriden geliyordu ama haftasını yakalamış 12 haftalık olmuşuz boşuna o kadar korkmuşum haftaya kendi dr randevum var ikili tarama için inş güzel haberleri alırız.Bu arada d vitaminim 7 cıktı baya düşük dedi dr damla verdi onu kullanıcam onun dısında cok şükür bir sıkıntımız yok .
Maşallah canım çok sevindim, inşallah böyle sağlıkla haberlerini alırız.. İnsan o bütün gerginliğin üstüne nasıl bi ohh çekiyor dimi..Günaydın kızlar dün akşam iş çıkışı dogum hastanesine gittim neyse ki poliklinik 8 kadar açıkmış bebeğimi gördüm cok şükür gayet iyiydi bir hafta geriden geliyordu ama haftasını yakalamış 12 haftalık olmuşuz boşuna o kadar korkmuşum haftaya kendi dr randevum var ikili tarama için inş güzel haberleri alırız.Bu arada d vitaminim 7 cıktı baya düşük dedi dr damla verdi onu kullanıcam onun dısında cok şükür bir sıkıntımız yok .
Bende henüz yarım kilo aldım çok değil 3 aya kadar 1-3 kilo arası normal diye okumuştum bir yerde ama inşallah bir an önce normale dönerizBen de aynı durumdayım. Bir taraftan yiyorum bir taraftan çıkarıyorum sonra tekrar yiyorum kısır bir döngü içerisindeyim :) yine de 2-3 kg kadar aldım
Günaydın valla senin işin daha zor zaten normalde diyet zor hele hamileyken düşünemiyorum, hep okurduk hamileyken neler olacak diye saçma geliyordu ama gerçekmiş mide yanması halsizlik uyku hat safhada Bendevi hafta işte saat sayıyorum eve gidip yatayım diye. Hayırlısıyla şu haftaları bi atlatsak inşallah her şey daha güzel olacakgünaydın canım bende diabet çıktı bide diyet listeme çok uyamıyorum ekmek tuz şeker bunları çıkarttım hayatımdan meyveyi bile ölçülü yiyorum dikkat etmeye özen gösteriyorum elimden geldiğince sadece sabahları istifra ediyorum gün içinde sürekli atıştırma ihtiyacı duyuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?